Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

Laughing Добре де,
MaraiaKostovva, хайде кажи дали си бременна  Grinning
Нищо с овулациите не ми е ясно, ама ми е любопитно... какво стана, ще има ли радост?  Peace

Еми още не и е закъсняло,за да ти каже!Тя не  случайно е пуснала темата Simple Smile
Цитат
Този месец ми доиде на 14 и на 19 ми свърши......

Ами тестовете са за това, не може вече да не знае със сигурност.. Пък и то се усеща....  Blush

Поправи ме,ако съм в грешка!
Момичето пише,че цикъла и е 30-31 дни.Последно и е дошло на 14 март.Следователно трябва да и дойде на 14 -15 април и за момента и да прави тестове,файдата ще е нулева,защото няма да и покаже нищо,а за кръвен тест е рано още.

# 556
Теста реагира на промените от зачеването още на третия ден от самото зачеване. Т.е. ако е забременяла "тогава", теста вече ще го отчете. А ако не е забременяла естествено резултата ще е нулев.
Не държа да те поправям, просто не е нужно да чакаш закъсняването за да знаеш със сигурност  Hug
И според мен тука никой не влиза за да прочете отговорите на въпроса си.

# 557
  Не искам да се заяждам, но какъв е този тест, който отчита на 3-я ден?

# 558
Момичета,само един въпрос без да задълбаваме.При първата ми бременност тапата ми беше леко розовееща слуз.Днес ми изтече малко жълтеникав секрет,не слузест/или може би евридейката го е поела не разбрах/ newsm78Някоя от вас имала ли е по-жълтеникава тапа?Като звънях на доктора каза да не слагам евридейка защото много поемала,а салфетка или лигнин,за да видим какво ще стане.Той се усъмни по-скоро за води!?

# 559
За кръвният тест става въпрос des_1984 !

# 560
Спешно имам нужда от напътствие. Praynig
Идвам от личната с направление за АГ, че ми е мн.зле.
Можете ли да ми препоръчате някой, който работи с касата и може веднага да ме приеме или поне до няколко часа, но днес.

# 561
  • София
Най-лесно и бързо е гинеколог в кварталното ДКЦ.
В Здравният справочник има информация за частни гинеколози. Можете да се обадите в някоя частна клиника и да помолите за спешен преглед. В повечето случаи няма да Ви върнат.

# 562
  • София
Спешно имам нужда от напътствие. Praynig
Идвам от личната с направление за АГ, че ми е мн.зле.
Можете ли да ми препоръчате някой, който работи с касата и може веднага да ме приеме или поне до няколко часа, но днес.

В кой район на София си?

# 563
 Кръвен не се ли правеше на 10-я ден? Но както и да е, да не променяме темата.

# 564
Кварталното няма...защото всъщност е село.
На частен точно сега не могада си позволя.
Район....по маршрута на метрото.

# 565
  • София
Теста реагира на промените от зачеването още на третия ден от самото зачеване. Т.е. ако е забременяла "тогава", теста вече ще го отчете. А ако не е забременяла естествено резултата ще е нулев.
Не държа да те поправям, просто не е нужно да чакаш закъсняването за да знаеш със сигурност  Hug
И според мен тука никой не влиза за да прочете отговорите на въпроса си.

това е дрън-дрън... кръвният тест се прави...10-12 дни най-рано след ОВУ, ранните тестове за бременност и те най-рано след 10  дни след евентуалното зачеване показват каквото и да било...най-често не особено вярно. Нормалните тестове - от деня на закъснението натам, като пак може известно време да не отчитат....
Ехограф - поне седмица закъснение ти трябва...

Признаци преди закъснението...рядкост, а някои пък хора освен закъснението изобщо нямат други признаци(че понякога може и кървене да има в дните на очакваната М)....

т.е. на този етап ако не си е пускала кръвен тест...надали иначе ще знае бременна или не е...освен да си хвърли боб.

За последното обаче си права...не е била активна авторката от 24-ти март. така че явно не чете.

# 566
Хора не се излагайте  #Crazy Не сте ли чували за Шуърчек?
Ами като ви се наложи да го използвате - прочетете какво пише на него...
Не знам кой дрънка тука....
Аз лично си правих теста още преди датата на цикъла, който така и не дойде, защото се чувствах странно някак си (друг път не съм била бременна), и той показа двете чертички  Laughing ...
Който иска да си чака цикъли, овулации, дати, а който желае да разбере веднага - препоръчвам този тест  Peace
(това не е реклама, но ми писна да ви чета компетенциите)

# 567
 Joy Ще ме умориш от смях!  hahaha Това че на теб е показало, не значи че на всички показва. На мен например ми показа чак на датата на която трябваше да ми дойде и то с мноооого бледа втора линия. Чак на 4-тия ден линиите станаха еднакви.

Няма тест, който да отчита на 3-тия ден от зачеването, най -ранният е на 3-тия ден от имплантацията.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 14:08 от E.L.

# 568
Е, добре де, не ми се спори, на мен си ми показа...  Crossing Arms
Пък и авторката вече не иска да знае дали е бременна  Laughing

# 569
  • София
Е, точно шуър чек съм ползвала няколко пъти.... за съжаление листовката не ми е пред очите... до колкото помня пише, че отчита 3 дни след закъснението(може и от първият ден да е било), по всяко време на денонощието.
Престо е тестът за ранно тестуване, но е доста не точен.
Шуър чека съм го правила на 3 ден от "закъснението", щото моето беше кървене, не закъснение и отчете мноооогооо бледа втора линия, толкова, че трябваше и малко въображение да добавя, че я има.
Странно не съм се чувствала Wink всеки организъм си е различен.

Да, сега намерих снимка на кутийката - "Тестът работи по ВСЯКО време на деднонощието, още от първият ден на ЗАКЪСНЕНИЕТО" съвсем ясно си пише там Wink

http://www.framar.bg/img_tools.php?img=product/sure-check.jpg

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 14:20 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт