Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Закъснява ми едва с 4 дена и днес направих тест.Това са снимките,като едната ивица е по бледа и не мога да преценя положителен или отрицателен е.

http://prikachi.com/files/1496800j.jpg
http://prikachi.com/files/1496813p.jpg

Имам изкарана една бременност,дъщеря ми е голяма вече.Планираме си второ дете и се надявам вече да е станало.Много ще се радвам на съветите ви,знам че може би е малко раничко,как мислите-кога да направя следващия тест или направо да отида на лекар?
Благодаря ви  Wink

Edit: Извинявам се,сега видях че има и други подобни теми във форума,явно не съм търсила достатъчно.И все пак ако може да ми кажете има ли значение различните марки тестове за бременност или на всички може да се вярва?

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 02:17 от ⅞

# 646
  • Варна
Мами здравеите. Ас съм начинаещ татко и килкото и идиотски да звучи интересува ме от каде диша бебето в утробата.Надявам се на конкретен отговор тъй като водя сериозен спор със моята съпруга Hug newsm78

Не диша. Белите дробове не работят още. Кислород получава чрез кръвта от пъпната връв свързваща ги с майката.

# 647
и моят беше с една бледа , но се оказа положителен.
но отиди на лекар за по-сигурно след седмица.

# 648
Всички тук ще ти дадат съвет да отидеш на лекар.

Моята втора черта и тя беше такава бледа

# 649
Имаш си втора черта. А как ще се развият нещата е божа работа. Аз ти пожелавам успех Peace!
За марките - според мен нямат значение. Ползвала съм възможно най-простите от аптеката и не е имало грешка.

# 650
  • Бургас
Според мен теста е положителен!Направи си още един след два три дни за твое успокоение.След 12-13дневно закъснение отиди на лекар.Всичко хубаво ти пожелавам!

# 651
При мен беше даже още по-бледа,за по-сигурно си направих кръвен тест,беше положителен,дано и при теб резултата да е такъв какъвто желаеш  Hug

# 652
И двете ми бременности започваха с тест с по-бледа от твоята втора черта. Аз лично пуснах и кръвен тест за дфа съм сигурна и седмица след това отидох на лекар. Успех и леко бременеене  bouquet

# 653
Моят тест беше абсолютно същият. Сега си имам едно малко съкровище.

# 654
За мен теста е положителен.Ако искаш направи друг.Късмет Simple Smile

# 655
  • София
Определено тестът е положителен.  Peace Честито!   bouquet

# 656
  • pomorie
и моята беше бледа и си имам един малък мъж  newsm30

# 657
Положителен си е от всякъде!Честито! Grinning

# 658
Макар и бледа,втората черта е показател за наличие на бременност! Grinning

# 659
Теста си е направо положителен. Дано нещата се развият добре! Честито!

Общи условия

Активация на акаунт