Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Това зацапване 2 седмици след цикъла е евентуална овулация,но от там нататък нещата много се объркват!Посети АГ възможно най-скоро.

# 631
и аз ще те посъветвам да не се чудиш, а да идеш на лекар

# 632
  • София
как пък реши, че може да си бременна точно?
иди на лекар.

/нали не пиеш противозачатъчни?защото при тях може да имаш такива зацапвания/

# 633
Възможно е просто по-силно изразена овулация да имаш, в следствие на преумора, пролетта, паднал имунитет, прекарано заболяване, но остава въпроса защо сега изведнъж така, а досега е било по друг начин. Правилно са казали момичетата лекар е най-сигурния начин да разбереш проблема, ако има такъв. Задължително цитонамазка ще трябва.

# 634
  • България
Това зацапване 2 седмици след цикъла е евентуална овулация,но от там нататък нещата много се объркват!Посети АГ възможно най-скоро.
Точно!
Не се чуди,а отивай на гинеколог Peace

# 635
Момичета престанете с тези теми,какво значи бременна ли съм,ами това е форум,не диагностичен център,има лекари,има тестови за бременост,в нета има и достатъчно инфо по тази тема,разбирам че може да сте притеснени,но тук няма кой да ви каже дали сте бремени или не

# 636
Момичета престанете с тези теми,какво значи бременна ли съм,ами това е форум,не диагностичен център,има лекари,има тестови за бременост,в нета има и достатъчно инфо по тази тема,разбирам че може да сте притеснени,но тук няма кой да ви каже дали сте бремени или не
това си го повтарям и аз почти във всяка тема  Thinking гледам да не съм груба, но не мога да разбера защо като има някакъв проблем или закъснение без положителен тест не се ходи на лекар, а се надяват на нашите гадателски способности  Rolling Eyes

# 637
От скоро съм в този подфорум, но честно да си кажа повечето теми тук са "ужасни". Shocked Shocked Shocked
Явно е политика на BGmama да не се изтриват или сливат подобни теми. Thinking Crossing Arms

# 638
здравейте момичета,може ли някой да ми каже кога започват разтягането на връзките на таза или нещо подобно,има  болки постоянни ниско долу ,много ниско,но не знам какво е .лекарката ми мери дължината на шийката каза че е нормална,но бебенцето е на н иско разположено,в 22 седмица съм почти,някой може ли да ми даде съвет,а днес ме боли и кръста..Sad

# 639
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Moli84, ами горе-долу по това време.
И за съжаление ще става и по-зле....

# 640
  • София
При мен болките бяха г/д през цялата бременност, с малки прекъсвания. В начална бременност, заради ниска плацента. След това малко затишие от месец и нещо. В началото на 6ти месец пък заради таза.

# 641
Moli84, ами горе-долу по това време.
И за съжаление ще става и по-зле....
Подкрепям за съжаление... и не можеш да мажеш с нищо... търпиш до известно време след раждането.. Поредната екстра е това. Всъщност при мен болките започнаха и малко по-раничко. Тогава лекарката ми ми каза "Ми мажи там с нещо.. Фастум гелче.." И я смених разбира се. Crossing Arms

# 642
И аз съм така но  болката  е само в дясната час на кръста(и започна много преди 20седмица), толкова е ужасно че даже не мога да се мръдна през ноща. ДЖ-пито ми каза (преди месец) че има терапия за която трабва да питам акушерката, и ме посаветва да пия парацетамол ако болката е нетърпима (аз живея в Англия а те тук друго не изписват) . И  в събота  съм на ЖК., и надявам се да ми помогнат.
Кога спряхте да пиете фолиева кисилина, и какви витамини пиете?

# 643
Мами здравеите. Ас съм начинаещ татко и килкото и идиотски да звучи интересува ме от каде диша бебето в утробата.Надявам се на конкретен отговор тъй като водя сериозен спор със моята съпруга Hug newsm78

# 644
Мами здравеите. Ас съм начинаещ татко и килкото и идиотски да звучи интересува ме от каде диша бебето в утробата.Надявам се на конкретен отговор тъй като водя сериозен спор със моята съпруга Hug newsm78

Хранителни вещества и кислород бебето получава от майката чрез пъпната връв, която е свързана в единия край с матката чрез плацентата, а в другия край с коремчето на бебето (пъпчето).

Общи условия

Активация на акаунт