Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
И моята беше доста бледа.Честито!

# 676
Честито и лека бременност!

# 677
  • София
Честито   bouquet Лека и безпроблемна.

# 678
  • Mars Hotel
Положителен тест! Честито!  bouquet

# 679
  • Варна
И аз съм така но  болката  е само в дясната час на кръста(и започна много преди 20седмица), толкова е ужасно че даже не мога да се мръдна през ноща. ДЖ-пито ми каза (преди месец) че има терапия за която трабва да питам акушерката, и ме посаветва да пия парацетамол ако болката е нетърпима (аз живея в Англия а те тук друго не изписват) . И  в събота  съм на ЖК., и надявам се да ми помогнат.
Кога спряхте да пиете фолиева кисилина, и какви витамини пиете?

mimeto, фолиевата киселина аз я пих до 3 месец, но акушерката каза, че може да се пие и до 4 мес., включително. А относно витамините ми изписаха Pregnacare (английски производител). Te имат и една вариация 'Pregnacare plus', която включва Омега 3. Това са комплекс от витамини, които включват и фолиева киселина. Wink 

# 680
Според мен е положителен!Честито!   Hug

# 681
Тестът си е повече от положителен. Честито и здраво бебче през зимата!  Hug

# 682
Честито и от мен!  Hug лека бременност и здраво бебче ти желая! Направо си е положетилене теста  Simple Smile моя беше и с по-бледа черта а пък ей го спи в другата стая резултата  Laughing

# 683
  • Стара Загора
Честито.Положителен е.

# 684
Момичета, недейте спира фолиевата киселина в 3ти мисец. Пийте си я цялата бременност, полезно е за разтежа на дребните, дори и след приключването на органогенезата! Peace

# 685
И според мен теста е положителен, ЧЕСТИТО Hug

# 686
Честито +

# 687
С ей такава черта , даже по-бледа, беше и моят тест. Сега резултатът е в подписа ми. Честито!

# 688
Не очаквах толкова много мили мами да ми отговорят,наистина ме изненадахте.
Благодаря Ви от сърце на всички за отговорите! При първо лекарско потвърждение другата седмица живот и здраве ще Ви уведомя.
Пожелавам на всички Ви най вече здраве и все така отзивчиви! Форума е много интересен и с удоволствие започвам да го следя .

До скоро  Hug

# 689
Стискаме палчета и чакаме в най-скоро време добри новини Hug

Общи условия

Активация на акаунт