ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 587
  • 539
  •   1
Отговори
# 60
аз също полтзвам гъба за търкане обаче съм опитала и сапун-стпециално сапуна ми прежули кожата явно не беше подходящ

# 61
много искам да ви споделя моя опит,мажа се с какво ли не,зехтини,мас....олиа икаров...оба4е ми се наложи да пътувам на пампорово и съответно си забравих мазилата,отивам при майка ми,която ползва оскъдна козметика за тяло....нямаше с какво да си мажа 3-4 стриики отстрани на бедрата и взех нейния ГЛИСОЛИД глицеринов крем(в 1 червена кутиййка),викам си айде колкото да има нещо отгоре.......
ИСКАМ ДА ВИ КАЖА 4Е КОЖАТА СЕ ИЗГЛАЖДА ВИДИМО ВЕДНАГА,ЗАЛИЧАВА ГРОЗНО ВДЛЪБНАТИТЕ РЕЗКИ,нзм доколко предотвратява появата на нови,но просто се вижда ефект на старите(като маска отгоре),моля ви пробвайте и споделете как се отразява при вас:)

# 62
бойка* q kaji za tozi glisolid???izvinqvam se za latinicata no ne6to se precaka ezika.6te o4akvam da mi pi6e6 kolko struva?ima li go v aptekite?a ti kolko vreme go polzva?i sled kolko vreme vidq efekta?

# 63
http://krem-za-men.de31.com/-80-p-2592.html
това е крем4ето,цената може и да е с 1-2 лв по висока,зависи то къде се купува явно,майка ми го е купувала преди 2 години някаде...мн е гъст и трудно се нанася,ползвам го от 2 седмици само за стриите и ми изглажда кожата,4етох 4е глицериновият крем подобрява тургора на кожата и привлича влагата на мястото където е намазан,в прекомерни количества обаче извлича влагата от далбоките подкожни слоеве....

# 64
ще го потърся да видим дали ще има ефект!аз опитах това което каза сиси.сиси. с лимона и маслото.ще продължавам да го правая та се надявам и от него да има ефект Praynig

# 65
бойка* ,ами от това кремче заличиха ли ти се стриите  newsm78 имам предвид освен,че са се изгладили дали са се посвили и дали са сребристи или като кожата ти ?

# 66
Взех си да търкам и аз:

Не знам какво се самозалъгвам с тези неща ами не взема да си направя един химически пилинг.  С едно момиче тук от форума си писах на лични за Easy Peel. Каза че само един пилинг заличава на 80-90% стриите. Но със сигурност е доста болезнена и агресивна процедура - истната е, че ти свалят определен (май не малък) слой от кожата. Confused Но пък щом хората имат смелостта на лицето да си го правят това.. защо да не пробвам на краката! Така и така в момента не мога да нося поли без непрозрацен чорапогащиник.

бойка*, как така заличава вдлъбнатините? Като ситснеш кожата, вече не се вижда вдлъбнатина, така ли??

# 67
Взех си да търкам и аз:

Не знам какво се самозалъгвам с тези неща ами не взема да си направя един химически пилинг.  С едно момиче тук от форума си писах на лични за Easy Peel. Каза че само един пилинг заличава на 80-90% стриите. Но със сигурност е доста болезнена и агресивна процедура - истната е, че ти свалят определен (май не малък) слой от кожата. Confused Но пък щом хората имат смелостта на лицето да си го правят това.. защо да не пробвам на краката! Така и така в момента не мога да нося поли без непрозрацен чорапогащиник.

бойка*, как така заличава вдлъбнатините? Като ситснеш кожата, вече не се вижда вдлъбнатина, така ли??
да ти кажа и аз мислех за химически пилинг.обаче за момента съм се отказала защото в много форуми разбрах че както и добре влияе така и някои правят страшни грешки и после се получават петна алергии....вярно че така механично ще търкам месеци наред ама по-добре така отколкото да попадна в неподходящите ръце.а и така зависи всичко от мен Grinning

# 68
радвам се,4е предизвиках интерес...ще ви кажа на мен как ми действа-като взема с пръстите нормално коли4ество(защото е мн гъст крема прозра4ен е) и запо4вам да мажа върху стриите,не масажирам по 10 минути на крак,а просто се намазвам докато изчезне от пръстите ми,върху стриите ми остава лек филм,който намалява грапавините от нацепването,знаете как седи на бразди,е точно това намалява с този крем,изглажда ми кожата и като погледна на слънцето като свия крака просто кожата ми е гладка и някакси стриите се сливат с тона на кожата,мн малко видими са...след това този тънък слой си остава до другия ден на кожата,нищо че съм се въргаляла с пижами или съм слагала дънки,просто като се пипне се усеща 4е кремът си стои там..затова ще ми е интересно да чуя други мнения,може би пък само на мен така да ми действа,кремът не е скъп,пробвайте и споделете,поне ако не става за стрии ще ви остане за груби ръце и крака:)..да ви кажа не виждам да ми са се свили....обаче

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 22:12 от бойка*

# 69
да ти кажа и аз мислех за химически пилинг.обаче за момента съм се отказала защото в много форуми разбрах че както и добре влияе така и някои правят страшни грешки и после се получават петна алергии....вярно че така механично ще търкам месеци наред ама по-добре така отколкото да попадна в неподходящите ръце.а и така зависи всичко от мен Grinning

Така си е! Определено си е агресивна, болезнена и опасна процедура. Но търкането с гъба не знам дали може да достигне ефекта на химическия пилинг честно казано, защото не излющва кой знае колко, все пак кожата не се дава току така Simple Smile Ти чувала/чела ли си някой да си е "изтъркал" стриите с гъба или друг домашен пилинг? Аз не се сещам за съжаление..

# 70
радвам се,4е предизвиках интерес...ще ви кажа на мен как ми действа-като взема с пръстите нормално коли4ество(защото е мн гъст крема прозра4ен е) и запо4вам да мажа върху стриите,не масажирам по 10 минути на крак,а просто се намазвам докато изчезне от пръстите ми,върху стриите ми остава лек филм,който намалява грапавините от нацепването,знаете как седи на бразди,е точно това намалява с този крем,изглажда ми кожата и като погледна на слънцето като свия крака просто кожата ми е гладка и някакси стриите се сливат с тона на кожата,мн малко видими са...след това този тънък слой си остава до другия ден на кожата,нищо че съм се въргаляла с пижами или съм слагала дънки,просто като се пипне се усеща 4е кремът си стои там..затова ще ми е интересно да чуя други мнения,може би пък само на мен така да ми действа,кремът не е скъп,пробвайте и споделете,поне ако не става за стрии ще ви остане за груби ръце и крака:)..да ви кажа не виждам да ми са се свили....обаче

Бойка, а откъде може да си го купим (интересува ме Пловдив или София)? Все пак да правим поръчка само за едно кремче.. то доставката ще е по-скъпа от самото него Simple Smile

# 71
линка,който съм посо4ила е само за да видите как изглежда крема,не за да го поръчвате от някав сайт..има го крема във всяка аптека,ве4е за цената ще излъжа,може би около 5 лв максимум,нямам представа,защото този крем е на майка ми от 2 години и нзм дали са поскъпнали и с колко..

# 72
линка,който съм посо4ила е само за да видите как изглежда крема,не за да го поръчвате от някав сайт..има го крема във всяка аптека,ве4е за цената ще излъжа,може би около 5 лв максимум,нямам представа,защото този крем е на майка ми от 2 години и нзм дали са поскъпнали и с колко..

Мерси, ще попитам в някоя аптека като имам път.  Hug

Няколко новооткрити продукта:
- BioOil (10 $) - една мама пише в темата "евтините неща, от които сме доволни", че много добре й подействало. Като се разрових има позитивни мнения за този продукт, но главно за бръчки и акне май, за стрии не са особено позитивни. А и на някои места споментават някаква съставка, която била вредна.
- Крема за стрии и целулит на Avon (14 лв) - една мама беше писала, че действало за целулита (дали? newsm78), но за триите - не, но някъде във форума съм чела, че има и доволни за стрии.
- Mama-Mio-Goodbye-Stretch-Marks (70 $ за 100 мл) - http://www.amazon.com/Mama-Mio-Goodbye-Stretch-Marks/dp/B001ABYQPS - много хвален продукт - над 70 % ефект имал.. но цената. Simple Smile А пише, че ефекта се вижда след 3 месеца.
- Revitol (40 $) - по-скоро за превенция, но подобрява вида на стриите - http://www.amazon.com/Revitol-Stretch-Mark-Prevention-Cream/dp/B … 572977&sr=1-2

# 73

Така си е! Определено си е агресивна, болезнена и опасна процедура. Но търкането с гъба не знам дали може да достигне ефекта на химическия пилинг честно казано, защото не излющва кой знае колко, все пак кожата не се дава току така Simple Smile Ти чувала/чела ли си някой да си е "изтъркал" стриите с гъба или друг домашен пилинг? Аз не се сещам за съжаление..
ами според мен и с този начин ще стане само че иска повече време.аз специално рядко се търкам така с гъба-най-вече използвам готови ексфолианти но не толкова течни защото те не биха помогнали.дори понякога комбинирам пилинга и с трици.след това слагам отгоре крем за обновяване на кожата и после редуктора.сега изпробвам и това с лимона и маслото отгоре .вече може би 2 седмици правя така като пилинг само вечер за да не претъркам кожата,и някои от стриите които бяха по-големи не мога да ги намеря.по-дребните са си още там но са започнали да се свиват определено.ще продължавам да опитвам -винаги има начин.а в този форум преди време имаше 3 теми в които жените си бяха направили поръчка от един индииски сайт за един крем и беше помогнал на много от тях.та може би и аз ще си го поръчам.само ме спира това че те споделяха че много щипе и пари #Crazy и не трябва да се ползва през ден....ама явно.....за да нямаме забележки се искат жертви Grinning

# 74
Hellena_ а ти откъде си взе тези гъби?много ми харесаха обаче не съм ги виждала??? newsm78а каква им е цената?

Общи условия

Активация на акаунт