ПОМОГНЕТЕ! ТЕЗИ СТРИИ НЕ СПИРАТ ДА СЕ УМНОЖАВАТ!

• 57 684
  • 539
  •   1
Отговори
# 270
тъкмо щях да пиша за да кажа как върви Heart Eyesами да ви кажа според мен този крем ще има ефект-даже сега чакам още 4-5дни и поръчвам още една опаковка докато е на промоция.стриите видимо вече не се виждат а когато разтегна кожата са се свили доста и както казах и преди са пресечени на много места и където е пресечено няма никакви линии.това ме радва защото за първи път от доста време-защото съм се мазала с какво ли не-виждам видим резултат.пак ще докладвам следвашата седмица дали ефектът продължава.и да ми кажа не съжалявам че си го взех Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 271
тъкмо щях да пиша за да кажа как върви Heart Eyesами да ви кажа според мен този крем ще има ефект-даже сега чакам още 4-5дни и поръчвам още една опаковка докато е на промоция.стриите видимо вече не се виждат а когато разтегна кожата са се свили доста и както казах и преди са пресечени на много места и където е пресечено няма никакви линии.това ме радва защото за първи път от доста време-защото съм се мазала с какво ли не-виждам видим резултат.пак ще докладвам следвашата седмица дали ефектът продължава.и да ми кажа не съжалявам че си го взех Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
супер Hug аз преди малко си го поръчах крема че да почна и аз да се мажа Hug

# 272
много се радвам.дано и при теб така помага както при мен.силно се надявам да сме намерили точния продукт за тези гадости Hug Heart Eyes

# 273
и аз ще си го поръчам,че каквото и да правя няма ефект,дори ми се почвиха още и тръгват по бедрата,ще се разплача направо...

# 274
почнах да се беля на местата където се мажа с лосоина на биотраде. Hug
но кожата отдолу е зачервена и немога да преценя състоянието и все още.
продължавам

# 275
днес ми пристигна крема Hug вече започнах да се мажа,дано има ефект Praynig

# 276
стискам палци на всички newsm10

# 277
И аз се навих да си поръчам, обаче когато избера Начин на плащате не мога да натисна бутона напред  Sad

успях  Simple Smile поръчах го

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 20:41 от Кalaka

# 278
аз ако избера опция мазане с крем,4естно да ви кажа предпочитам да си купя от аптеката най големите капсули ВИТАМИН Е пукам ги и се мажа...поне съм чела че помага това в чужди сайтове

# 279
Вече се вижда кожата отдолу, но стриите са си там все още, засега

# 280
аз мога да кажа че съм доволна много от този крем Crazy.а доколкото знам витамин е е срещу появата на стрии и присъства като съставка във всички кремове против стрии.надявам се скоро другите които поръчаха крема да споделят добри резултати.стискам палци newsm10 newsm44

# 281
соледад а освен този крем нещо друго правиш ли в борбата?

# 282
витамин е действа и като превенция и за редуциране на съществуващи,както и за всякакви белези от акне и др .чела съм 4е с 1 капсула на ден по веднъж се мажат стрии или белези  след баня и има мн добри резултати,аз мисля като се обеля да си взема и да си се поддържам до др зима,когато пак ще правя обливки с тоника:)досега единственото,което ме е спирало да си взема е това,4е иска игра4ка,пука6 капсули,стиска6,мажеш..нали друго си е готовият продукт и като мирис и като удобство.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 23:13 от бойка*

# 283
витамин е действа и като превенция и за редуциране на съществуващи,както и за всякакви белези от акне и др .чела съм 4е с 1 капсула на ден по веднъж се мажат стрии или белези  след баня и има мн добри резултати,аз мисля като се обеля да си взема и да си се поддържам до др зима,когато пак ще правя обливки с тоника:)досега единственото,което ме е спирало да си взема е това,4е иска игра4ка,пука6 капсули,стиска6,мажеш..нали друго си е готовият продукт и като мирис и като удобство.
а от аптеката може ли да си вземеш такива витамини?и само след баня сутрин и вечер мажеш така ли?защото все пак на мокра кожа което и да е масло попива бързо и доста по-ефикасно.

# 284
соледад а освен този крем нещо друго правиш ли в борбата?
ами освен че се мажа задължително сутрин и вечер си обтривам местата с гъба луфа уж за премахване на мъртвите клетки.преди ползвах крем с киселини обаче май не видях много ефект от него.

Общи условия

Активация на акаунт