Кой ще пости с мен до Великден?

• 18 372
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Днес имам чувството, че вече с яденето на олио е пиршество Laughing. Позволих си пържени картофи и сготвих гъбена супа. Добре, че има пости, човек малко да се попречисти!

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 00:45 от katelinka

# 151
И аз продължавам до края!

Вчера си сготвих картофена супа, гъби с ориз, купих си готови пиперки с боб.
Направих си салата от печен пипер и кьопоолу.Май попрекалих с яденето/ не че съм изяла всичко това, разбира се!/Но наистина с олиото си е направо пиршество.

# 152
Хей, разядохте се!?  newsm10
Най-после възможност да се обадя!
Много сте сериозни и стриктни, а аз от години, за първи път няма да постя. Махнах само месото. Много близо ми дойдоха двете постения и не се чувствах готова, а на сила - няма смисъл. Следя ви, защото обаче обичам постите.
Тук този път е надделяла стриктността.
Аз смятам, че трябва да се пости от това, което си си казал.
Пожелавам ви успех и нека всички БЪДЕМ ПО-ДОБРИ  smile3525 макар че това трябва да важи, не само когато се пости!!! smile3525

# 153
А и на мен салатата със зехтин вчера и днес ми се видя пиршество - сега ще правя борш, че утре е отново сух ден...За съжаление няма ресторант където да има чак толкова постно ядене, колкото повелява православието.
Но се чувствам много лека и свежа.

# 154
  Ехей, Мацки, как сте?Аз все още я карам без олио, но такъв глад ме гони,че всичко поснто що ми е пред погледа се поглъща на момента- кало 3-глава ламя съм! Joy Joy Joy newsm22 newsm22 newsm22
  Шоколад има и постен- без мляко,
Но шоколада още ме изкушава от време на време.
така,че чети какво съдържа на опаковката и можеш да си хапваш! Laughing Laughing Laughing

# 155

Шоколад има и постен- без мляко,
Но шоколада още ме изкушава от време на време.
така,че чети какво съдържа на опаковката и можеш да си хапваш! Laughing Laughing Laughing

Моля, споделете какъв е този шоколад?И на мен много ми липсва, а не знаех, че има шоколад без мляко.За да задоволя глада си към сладко си хапвам сушени плодове и малко халва.Хм, за халвата си признавам, че май не беше малко, но сега като почне работната седмица пак няма да се сещам за храна.

Иначе- добре се чувствам, продължавам постите до края.

# 156
 Peace Peace Peace
СледващШоколад бял 20 g
Шоколад „Финес” Ориндж натурален 80g
уголемена картина
Шоколад „Финес” Ориндж натурален 80g
1.90lv
Състав: каково масло над 18%, какаова маса над 14%, заместител на захарта малтитол 37,5%, изсушени портокалови корички 5,9%, ароматизанти и др.

Може да съдържа следи от ядки.

Продукт подходящ за диабетици.

В 100 g продукт се съдържат:
Белтъчини: 4,5 g
Мазнини: 40,1 g
Въглехидрати: 7,6 g
Малтитол: 37,5 g
Енергийност: 499 ккал
http://biozona.eu/index.php?main_page=popup_image&pID=726

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 21:18 от mariyanavi

# 157
# 158
# 159
  • под дъгата
Ей,разядохте се и подкарахте сладкотийикте!Ммм,шоколад #Crazy За сега не съм припряла за шоколад,но е добра идея.Може би в големите хипермаркети и диетични магазини ще се намери.А глада за сладко за сега утолявам с локум,халва,локумени вафли...Но само за сега Simple Smile
Аз се чувствам прекрасно-спокойствам и се опитвам да бъда по-добра и усмихната Simple Smile
Хубава седмица момичета Hug

# 160
Нещо ми се губи brazilka, за да напълни темата ни с красота. Спомням си, че за Рождественския пост беше създала едни много полезен блог.

# 161
За сладко има още един готов вариант, пурички с черен шоколад http://www.papadopoulou.gr/eng/node/233

# 162
Момичета, кога пак без олио - в сряда и петък ли? За за първи път ще спазя тази подробност-ще ям без олио в дните по канон.

# 163
  • в резерват
Нещо ми се губи brazilka, за да напълни темата ни с красота. Спомням си, че за Рождественския пост беше създала едни много полезен блог.

тя пише в другата тема, която е в готварския подфорум Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470516.270

# 164
Благодаря за идеята за шоколада! Hug
Не съм срещала този шоколад, но вероятно ще го намеря.През постите обикновено хапвам халва, локум и сушени плодове, като ми се хапва сладко.То на мене винаги ми се яде сладко, няма ден да не ми се яде.

Тъй като през почивните дни прекалих с количеството на храната, без да съм се отклонявала от постите, днес съм само на вода, кафе, ябълки и портокали.

Отворих и другата тема от готварския форум, но много неща ми се прияждат и бързо я затворих.Освен това се комплексирам тъй като не съм търпелива и добра готвачка.

Общи условия

Активация на акаунт