Кой ще пости с мен до Великден?

• 18 338
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • Балчик-Сливен
Добро утро и леки пости на всички !!
Присъединявам се и аз към постенето -като започвам с плодове и чай с мед.
Да не забравяме пак,че целта на поста е  и духовно пречистване-пожелавам светли мисли и обич в душите ви Hug

# 76
Добро утро, момичета.

Имам такъв въпрос: Случвало ли се е рожденият ви ден или рожденият ден на някой от семейството да съвпадне с Разпети Петък?Тогава какво следва- отлагате само почерпката или изобщо не се  празнува?

# 77
Здравейте и от мен,
 Светкавица, допитай се до някой църковен служител - сигурна съм, че има решение на въпроса. Като се замисля, синът ми е на 11.04 - и при нас някой ден ще висне тази дилема - да празнуваме или не. На всичкото отгоре е Цветан - голяма гоненица на имен и рожден ден пада всяка година. Като го родих, беше Великден. Доктора каза, че на такъв ден се раждали със звезда на челото. По случай празника ни удари по една пълна упойка на всички дето ни шиеше, та после ходехме надрусани и ухилени - това ми е първата и последна упойка, ама казвам ви, още помня как сънувах в розово и синьо.
Ох, отплеснах се. Аз от днес тримиря - тихо и смирено, взела съм си зелен чай ако съвсем забеля очи - да ударя един. Леки пости и от мен, стискам палци на всички дето ще гладуват 3 дена да не се поддават на изкушения.

# 78
  • София
Айде и аз при вас  Heart Eyes  Party Леки пости на всички! При мен единствения проблем е кафето без сметана, но ще го пия някакси...

# 79
хайде успех и лекичко да минават  Wink

# 80
  Здравейте и от мен Simple Smile! И аз се присъединявам към Вас.
Аз съм вегетарианка и месо изобщо не ям, но млечни продукти обожавам. Надявам се да успея да издържа. Искам да Ви попитам, кафе дали може да се пие? Защото съм с много ниско кръвно и без него не мога.
 Желая Ви успешен ден и леки пости!!!!!!!!!!

# 81
  • в резерват
Леки пости и от мен, стискам палци на всички дето ще гладуват 3 дена да не се поддават на изкушения.

аз засега ги понясям много леко  Peace

Пожелавам усмихнат ден на всички

bouquet

# 82
Момичета, сега спазвате ли строгите пости до събота?
И още един въпрос, откъде намирате рецепти за готвене по време на пости?
Благодаря  bouquet

# 83
ina15,какво имаш предвид от безгръбначни?

# 84
разни мекотели-охлюви,миди,сепии и др.подобни-от църковната книжка за поста.
елфа ,в готварския има тема за постите -и там има много рецепти!и блога на бразилка.
някой тримири ли?
леки пости на всички!хубав ден! Hug

# 85
mersi,  аможе ли линк към блога на бразилката? newsm78
  bouquet

# 86
# 87
  • в резерват
Момичета, сега спазвате ли строгите пости до събота?

Аз от днес тримиря - тихо и смирено...

Леки пости и от мен, стискам палци на всички дето ще гладуват 3 дена да не се поддават на изкушения.

аз засега ги понясям много леко  Peace

# 88
mersi Ina15  bouquet

# 89
мисля,че те са разрешени само през коледния пост,не през великденския.

Общи условия

Активация на акаунт