Кой ще пости с мен до Великден?

• 18 361
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • в резерват
ако ми се  прияде сладко,  си забърквам някакви ядки (сурови бадеми, орехи и т.н.) с мед или кленов сироп  Peace

# 166
ако ми се  прияде сладко,  си забърквам някакви ядки (сурови бадеми, орехи и т.н.) с мед или кленов сироп  Peace

А откъде се купува това нещо?Кленов сироп?Много съм чувала за него, гледам и рецепти има, но не съм го срещала като продукт.

# 167
  Ей, Мацки,здравейте!
Кленовия сироп го има в магазините "Здраве за всеки".Преди година много четох за диета за отслабване с този сироп и реших да го пробвам.Такъв апетит ме се отвори.....ма леле- ма мале! newsm22 newsm22, пишеше ,че не чувстваш глад smile3533.Сега съм го взела отново ,че ще го загрявам със сода за хляб за изчистване от туморни клетки,е-пак същото!ЯМ ,ВИ, КАЗВАМ(постно,естествено)- само"манджа и ляб" ми е в ума! Joy Joy Joy
А има също и шоколадови бонбони постни- обикновено Черии на различните марки ,а на  "Laroshell", "Heidi", "Melbon" има  и шоколади.Приятен ден на всички! Hug

# 168
  • в резерват

А откъде се купува това нещо?Кленов сироп?

Метро и Пикадили , на щандовете при меда и топингите, малко цената не отговаря на вкуса, ама пусто му коконско любопитство  Grinning

# 169
Мерси за отговорите!Научих много неща тук.
Днес прекалих пак с яденето, само постно, но много като количество.Не се чувствам добре така, предпочитам лек глад.

# 170
Днес прекалих пак с яденето, само постно, но много като количество.Не се чувствам добре така, предпочитам лек глад.
Аз цял ден съм на лек глад, хапвам по нещо на обед, през другото време кафе и много чай, но вечер като се прибера...  Sick

# 171
  • под дъгата
Да продължа мисълта ти Амели Пулен-ставам хищник Joy И аз през деня изкарвам-чай,кафе,вода,плодове,понякога хапвам на обяд,но вечер....леле-мале EmbarassedОпитвам се да не нападам свирепо масата....Аз в понеделник гладувах,а вчера и днес съм на плодове и вечер на повече салата и малко манджа-снощи постни сърми,тази вечер картофки.Но се чувствам добре,както каза Светкавица-лек глад,не е като месото.
Хубава вечер Hug
П.П. И аз отскачам до темата в готварския,има хубави идеи там.А от блога на Бразилка опитах салатата от леща и крем супата с праз и картофи-ммммм,опитайте,няма да съжалявате!А gergаn75 с какъв паниран зелен фасул ме нагости...да си оближеш пръстите!Гери,дай рецептата слънце  love001

# 172
   Привет,Мацки,
виждам, че държите здраво фронта! Peace
 Между другото да кажа,че си купих "Хумус". Това е "пастет" от сусам и нахут с чесън и с ч. пипер- много е полезен ,а и е вкусен.Точно като за нас! Laughing
  Лека нощ! smile3507

# 173
За някой сигурно ще се повторя, защото написах рецептата и в друга тема, но Буба Лина ми е приятелка  Heart Eyes и не мога да й откажа  Wink - Прави се гъста каша от брашно, овкусено с пикантина и чесън на прах. Един буркан изцеден зелен фасул се изсипва в кашата. Разбърква се хубаво и с лъжица се слага от сместа в силно сгорещено олио. Това е. Приятен апетит!!!
Лек ден ви пожелавам днес!!!   bouquet

# 174
За някой сигурно ще се повторя, защото написах рецептата и в друга тема, но Буба Лина ми е приятелка  Heart Eyes и не мога да й откажа  Wink - Прави се гъста каша от брашно, овкусено с пикантина и чесън на прах. Един буркан изцеден зелен фасул се изсипва в кашата. Разбърква се хубаво и с лъжица се слага от сместа в силно сгорещено олио. Това е. Приятен апетит!!!
Лек ден ви пожелавам днес!!!   bouquet

За една "пишман-готвачка", може ли малко разяснения, как точно се прави кашата?Моля, не ми се смейте!

# 175
  Добро утро, постещи момичета Simple Smile!
  Аз много лесно изкарвам постите, поне засега. Честно казано мислех, че млечните храни много ще ми липсват, но не изпитвам никакъв глад за тях. Проблемът при мен е друг, а именно, че ужасно много ми се яде сладко, не знам какаво ми става. Например вчера, срам ме е да си кажа, но изядох 3 кутии с лукум и 1 кутия лукумени вафли Embarassed ooooh!(вярно е, че обичам сладко и често си хапвам, но таъв глад и толкова много да ям не ми се е слчвало). Според Вас може ли да се дължи на поста и яде ли ви се някоя определена храна?
 Успешен ден  Simple Smile!!!!!!!!!!!

# 176
Хапвай сусамка - има го и с други ядки. Много са сладки, бързо насищат. Успех!

# 177
  • под дъгата
Lubov85 и аз имам такива моменти по време на пости-като включа на нещо и....няма спиране Joy Може би организма ти има нужда newsm78 Аз днес съм на 1 портокал и 2 филии с лютеница и краставичка за обяд.Сега се чудя дали тази вечер да остана само на салата или... Thinking и още нещо...

# 178
   Хей,постещи Мацки, как я карате?
Минавам само да ви поздравя и да ви пожелая хубави моменти в тази пореднас,"постна "вечер!    bouquet  bouquet  bouquet

# 179
Съвсем нормално се чувствам.Хапнах картофена супа, сухар с лютеница ,кьопоолу, маслини, малко бадеми.
Но на обяд ядох пържени картофи , това май не е много "по канон", защото си е глезотия.
Опитах и от шоколад "финес" без мляко и без захар, май много не ми хареса, предпочитам халва.

Общи условия

Активация на акаунт