LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 366
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 150
ralito_hristova, виж има тема за кодове, там се обсъждат, доставката По принцип е Платна  Mr. Green но си "вземаме" по някой и нелично пратен код за безплатна доставка, ноо..макар и рядко има опасност в такъв случай да ти откажат поръчка.  Всеки път се ползва нов код, на 1 акаунт не може да се ползва повече от 1 код.
Когато имаш възможност виж и на двете теми тази и Само кодове за ЛаРедут първите постове има мн подробно и полезно инфо.

viky_v вторато количка си върви с кенгуруто, нали..поне това мисля, че пише  Blush и без куклата  newsm78

# 151
  • БУРГАС

Канех се да питам и дали някой е получавал маратонки 47 номер, но ще го оставя за след намаленията....
[/quote]Поръчах от намаленията адидаса от 12е 47 1/3,стелката е30см. Peace

# 152
rossi-varna, pachikrak, vevetka мерси!   bouquet

# 153
  • София
ralito_hristova, виж има тема за кодове, там се обсъждат, доставката По принцип е Платна  Mr. Green но си "вземаме" по някой и нелично пратен код за безплатна доставка, ноо..макар и рядко има опасност в такъв случай да ти откажат поръчка.  Всеки път се ползва нов код, на 1 акаунт не може да се ползва повече от 1 код.
Когато имаш възможност виж и на двете теми тази и Само кодове за ЛаРедут първите постове има мн подробно и полезно инфо.

viky_v вторато количка си върви с кенгуруто, нали..поне това мисля, че пише  Blush и без куклата  newsm78
да, има  и  кукла има  и чиниики

Някой поръчвал ли  е  този комплект  за  кукли?

http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324166654&am … &numberpage=2

# 154
http://www.laredoute.fr/vente-long-gilet.aspx?productid=32414472 … &numberpage=1
Кой може да каже за качеството на дългите жилетки  Thinking

# 155
viky_v МЕРСИИИИ многоо

# 156
  • близо до морето
Получих малък пакет със Камперките от 18Е и блузката на Фреди много са хубави. Обаче ми е отказана ризата на Левис за мъжо, въпреки че като я поръчах я имаше налична 3 дена.  Crossing Arms

# 157
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324157059&am … &numberpage=1   Тези маратонки получих вчера, в тъмно синьо, много са хубави, препоръчвам  Peace
A тези как бяха - отговаряха ли си на номера или +1 се поръчва?
Отговарят си точно на номера, аз взех номер по-големи и ми хлопат, но ще си ги носа, много ме кефят-лачени са Peace

Eй, Миси 77, отчая ме. Виждам, че все още има 36, а аз поръчах вчера 37. Първо да дойдат пък после ще видя какво ще ги правя, ако са ми много големи. Пък дано да вземат да се объркат по- малки да ми изпратят Crossing Arms Благодаря ти за отговора Heart Eyes

# 158
  • София
Копирам си питането от предната тема, дано някой може да ме ориентира

Цитат
Вторник, 02 Февруари 2010, 16:17 

Момичета, дайте съвет за възглавници от Редута

Харесала съм тези
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324050784&doc … 4&Mode=Update с код 20/29 стават по 12.90 евро за лот от 2 в любимия размер 70/50 - но искам да са мекички
нали не са на топченца вътре? степват ли се при пране? изобщо - дайте отзиви

# 159
Да кажа за пощенска станция 4003-няма нищо!Вчера ходих и лелката като ме видя и ми вика-Вие от онези белите пликове дето са като торбички ли чакате?И аз казвам да,ама може и кашонче-пак бяло-тя вика нямаме нито едното нито другото!Май пловдивчани пак сме последна дупка  ooooh!

Значи лъжат безочливо,вчера в 17:20ч пред очите ми свалиха 1 камион кашони,от които поне 15 бяха от Редут.Аз си взимах малките пакети и казаха,че големите днес ще ги обработват!  Peace

ДСК също взима такса 1% от сумата при връщане на пари от ПейПал,както и УникредитБулбанк!
Peace

# 160
Позволявам си да спамя, за което се извинявам. В малък клон съм, 1225 и понеже често ходя до пощата, от 3-4 дни стои един плик от Ларедут и още никой не си го е взел. Ако някой се познае (дано!, че не е моя работа да питам за имена), нека да провери, пиша го заради проблемите с адресите, които се установиха при тези намаления.

# 161
bradata, napata, благодаря!
Да питам кога запазвам поръчката, за да платя дебитната нота? Преди или след като въведа данните за картата?

# 162
  • Бургас
След това, за да знаят все пак откъде да ти вземат парички  Peace

# 163
  • София
Не знам дали сте прочели, че снощи късно го писах - в клон 1404-кв.Гоце Делчев имаше пакети за Ирина-2бр и 1бр. за Виолета  Peace

# 164
Днес имам известие. Ако е поръчката от 5,35 евра от 06/01 падам от коня.  hahaha Другата е чак от 12/01, не вЕрвам да е тя.

Общи условия

Активация на акаунт