LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 303
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
coridda,кой номер имаш от този панталон и може ли размери?
Горе с ластик ли е?

Да горе е с ластик. В момента панталона го носи сестра ми,та довечера ще мога да ти дам размери.42 номер е.

Питам за размери защото искам да разбера дали ще мога да го нося като бременна  Mr. Green

# 1 816
Горе с ластик ли е?

Да горе е с ластик. В момента панталона го носи сестра ми,та довечера ще мога да ти дам размери.42 номер е.
И аз с въпросче,отговаря ли си на номера?И панталон ли е или клин?
Благодаря

# 1 817
някой ако види тениската на льо ког с късия ръкав ( 3 евро ) да пусне линкче,че ровя ама не я откривам нещо    bouquet

# 1 818
Горе с ластик ли е?

И аз с въпросче,отговаря ли си на номера?И панталон ли е или клин?
Благодаря

отговаря си на номера.
За бременни не знам дали става.Горе е с ластик и ако си по-слаба няма да има проблем.Ластика ще дойде под коремчето ти. Все едно да си с клинче,ама малко по-стегнато горе.

# 1 819
  • София
Бе сега не съм от дебелите ама... Simple Smile не се знае какво ще стана!
Иначе е страхотен знам!  Flutter

# 1 820
A потурите на Лю кок http://www.laredoute.fr/vente-sarouel.aspx?productid=324144485&a … &numberpage=1 как са? Умалени, уголеми?

# 1 821
  • Пловдив
Това за Експресбанк ли беше? Според мен на гишето и в колцентъра се виждат различни неща. На гише никога не са улучвали правилния отговор  Laughing особено когато става въпрос за блокирани или изтеглени суми. Там ми дават разпечатка за движението по сметката и ми казват "Не го гледайте, това не е правилната сума"  Joy В колцентъра обаче са суперадекватни.

Точно за там става въпрос. #Cussing out Ако това, което казваш е вярно, става все по-странно, защото и в ПейПал тези тразнзакции са вече Complited. Mr. Green newsm78 Шоуто е пълно! hahaha

# 1 822
  • София

Доколкото разбрах са уголемени но с колко.....  Rolling Eyes

# 1 823
Аз нося 38-ми номер от френското, поръчах си потури 36 и пак са ми големи  Laughing Не знам кво им има, ама определено не стоят като на манекенката и са ЗА широк прасец  Tired

# 1 824
Бих искала да ви попитам един тъп въпрос, на който не намерих конкретен отговор в темата. Къде мога да видя номера на фактурата, който трябва да дам в пощата, за да ми проследят къде ми е колета? Аз им издиктувах colis no, обаче ми казаха, че трябвало да има буква!!!
А поръчката ми от 11 януари още не е дошла!!!
Предварително се извинявам, ако въпросът ми се дублира!!!

# 1 825
Горе с ластик ли е?

Питам за размери защото искам да разбера дали ще мога да го нося като бременна  Mr. Green

Ето снимки http://djeni.snimka.bg/other/laredoute.343321.16948528  
Моят е 36 номер, но размери сега немога да дам защото съм на работа .
Мисля че ще можеш да го носиш като бременна, но ще трябва да подгъваш ластика защото талията не е особенно ниска, но не е и дълбок. Като гледам на теб чак лятото ще ти проличи коремчето , а тогава едва ли ще го обличаш защото материята не е тънка и е по скоро за пролет и есен. Също така според мен е уголемен, имам в предвид че миналата година го поръчах за приятелк акоято носи 36 , акато пристигна и се оказа голям и остана за мен , аз съм 38.

# 1 826
  • Хасково
http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection-femme-t-shirt- … mp;dimorder=&
Tова е линка за новата колекция  Peace
Nouveaute- e нещо съвсем различно Peace

Благодаря ти много. Точно това търсех.  bouquet

# 1 827
  • София
Tani4ka,мерси за подробното описание!   bouquet

Чудя се поне патурите на Люкок да си поръчам но пък с това уголемяване идея си нямам пак за номер Rolling Eyes

# 1 828
Страшно се извинявам,че ще задам въпрос,който вече е обсъждан.Но докато не ти дойде на главата,не четеш подробностите...
Статуса ми в Пейпал от първата ми поръчка от 10.01 е expired. Почти съм убедена,че и следващите ми скоро ще станат със същия статус.Все още нищо не съм получила. Какво става оттук нататък? Благодаря предварително Rolling Eyes

Вече започва да ме хваща яд,че този път плащах всичко с Пейпал Crossing Arms Никога преди не ми се е случвало подобно нещо и проблеми не съм имала.Sad

Къде точно излиза този статус? Намерих на техния сайт статусите на изпратени пари в Пейпал и между тях няма expired.
Иначе допускам, че непотърсени пари след определен срок просто ги освобождават.... и е логично, по принцип няма интернет магазин или търговец, който да не си приеме плащането повече от месец.

# 1 829
Tani4ka,мерси за подробното описание!   bouquet

Чудя се поне патурите на Люкок да си поръчам но пък с това уголемяване идея си нямам пак за номер Rolling Eyes
Не ти ги препоръчвам, верно са добре за бременно коремче, но определено не са нищооо особено. Ето реални снимки, жалко че нямам облечени, но не ми стоят добре и ще търпят корекции. Определено са доста големки, а сега има 38-ми номер най-малкото. http://meybul.snimka.bg/hobby/la-redut.403509.17121079

според мен панталончето на Пума е 100% по-добра покупка. Ако след намалението го има пак на тази цена може да си го пусна и аз....

Общи условия

Активация на акаунт