LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 339
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 770
Да вземем да спонсорираме Сабинето с един курс по български. Май ще е по-лесно.  Laughing
Пресдставям сия сега как чете писмо от Иванка, Цветанка, Гергана  Joy
Това в кръга на шегата. Дано всички нередности се оправят бързо.

# 1 771
# 1 772
Страшно се извинявам,че ще задам въпрос,който вече е обсъждан.Но докато не ти дойде на главата,не четеш подробностите...
Статуса ми в Пейпал от първата ми поръчка от 10.01 е expired. Почти съм убедена,че и следващите ми скоро ще станат със същия статус.Все още нищо не съм получила. Какво става оттук нататък? Благодаря предварително Rolling Eyes

Вече започва да ме хваща яд,че този път плащах всичко с Пейпал Crossing Arms Никога преди не ми се е случвало подобно нещо и проблеми не съм имала.Sad

И между другото чак днес ми отразиха и втория ред в рембурса...месец след поръчката ми.Писах им и очаквам отговор в следващите дни..

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 13:57 от •● foxy81 ●•

# 1 773
Момичета, кой беше реф.№ на белите Адидаски?  bouquet

# 1 774
  • София
Само за протокола - от моите свободни 250 лв. след справка днес в банката имам 5 лв.
И тъй като имам да получавам още поръчки /последната е на 04.02/ - това означава, че ако вкарам пак пари в картата, не е сигурно докато се прибера в къщи  дали ще успея да пусна поръчка или пак ще съм на (-)  Grinning

# 1 775
белите адидаски май бяха 736 8194, но ги няма налични

# 1 776
  • София
якето адидас по реф . от 12 евро ми дава налично,но 34 само.

# 1 777
белите адидаски май бяха 736 8194, но ги няма налични
Благодаря!
виждам, че ги има само в черно 39 1/3, ако на някой му върши работа Peace
При мен се появи в кошницата суитчера на Адидас за 11 евро 104/111 и го пуснах Peace Да видим ще го фактурират ли Crazy

# 1 778
  • На брега на морето
Балеринките на Левис 37, 38 - 7244703
Суичер на Наик лила 112/119 - 7489986

# 1 779
# 1 780
Аз пак да питам - как да си платя дебитната нота?На коя стъпка от плащането?
Моля за отговор

# 1 781
Аз пак да питам - как да си платя дебитната нота?На коя стъпка от плащането?
Моля за отговор

Това ми прати на мен Финти преди време:
Цитат
С дебитни ноти идват всички поръчки под 10 евро, които са минали по някаква случайност. Повечето ги отказват, но някой си ги получават, а на фактурата има дебитна нота. Друг е въпросът, че много от нас не знаят френски и изобщо не обръщат внимание на фактурите си. Така че всички, които сте получили поръчки под 10 евро да знаете, че дължите пари   И освен това няма значение дали е платено с карта или с Пейпал, французите не теглят под 10 евро, тези пратки се водят за плащане при доставка (A la livrasion), което е невъзможно за други страни като България и важи само за Франция.
Лично аз с дебитни ноти не съм се разправяла, нямам поръчка под 10 евро, но съм чела тук в темата следното: когато искате да си платите дебитната нота, при пускане на следваща поръчка след въвеждане на номера на картата не се натиска розовия бутон, а линка  sauvegarder ma commande (намира се отляво до една мацка със слушалки). След това се пише писмо на контактната форма за проблеми с поръчките, има я в първия пост. В писмото се пише, че имате да платите дебитна нота еди кой си номер и искате да я платите с поръчката, която сте запазили. След което те си вземат и сумата за нотата от картата плюс сумата за поръчката.

# 1 782
m@ria - голямо благодаря!!!

# 1 783
# 1 784
По повод нотите.Следкато сме сеифнали поръчката и сме написали писмото ,продължаваме ли с валидизирането на поръчката?

Общи условия

Активация на акаунт