LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 269
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
coridda,кой номер имаш от този панталон и може ли размери?
Горе с ластик ли е?

# 1 801
450 Peace Ясноооо банкета се отлага  Mr. Green

# 1 802
  • Варна

повечето от вас вече ги получиха тези маратонки, нека да сподели някой дали си отговарят на номерата, че искам да поръчам за баща ми и незнам дали + 1 да взема, не е имал досега Пума, само Адидаски 42 номер, в чуденка съм? newsm78
Тези си отговарят на номера  Peace.

# 1 803
  • Балчи-Варна
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324150311&am … &numberpage=4

Само да кажа,че скоро го получих това панталонче и е страхотно.Миналата седмица го видях тук в България намален от 109 на 80лв.
Я издай тайната,какъв модел е с ниска талия ли е и гледам долу някакви ципове ли има?А и материята каква е-има ли еластичност

# 1 804
# 1 805
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Отказали са ми един панталон от поръчката от 14.01 за 10,47 евро.Сега какво -чакам да излезе втори ред и пиша на Събка да ми прати ваучера на мейла ли?Дано не са бермудите Пума,че ще се изям от яд. #2gunfire

# 1 806
# 1 807
  • Пловдив
Ох, вече не знам какво да мисля с тези банки #Crazy Преди 5 дни като ходих в банката ми казаха, че парите за едни поръчки са дръпнати от ЛаРедут, днес звъня за една друга двойно заявена сума и така съвсем невинно питам пак за тези пари и познайте какво: оказва се този път, че същите тези суми са Pending  Mr. Green И как става този номер?!? Първо ги показва дръпнати, сега висящи... Thinking Съмнявам се вече в компетентността на служителите.  hahaha

Сори за спама, ама трябваше да споделя. Embarassed

# 1 808
  • София
http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection-femme-t-shirt- … mp;dimorder=&
Tова е линка за новата колекция  Peace
Nouveaute- e нещо съвсем различно Peace
Относно двойно блокираните суми - писах им миналата седмица в четвъртък - все още мълчат - ама аз ще продължавам да ги разпитвам (имам само автоматичен отговор) За капак вчера внесох 200 лв да позахраня картата, но не ги прехвърлих веднага във вируалната (че си мисля че от там няма как да ги дръпнат) и честито - тая нощ са блокирали 170 от тях - е те това вече е нахалство  Joy
За момичетата, които се притесняват за поръчки от средата на януари, аз все още чакам от 6-ти, то пък там друг проблем, че най-вероятно е станал проблема с половината адрес - само град и квартал. Та сега всеки ден вися в пощата....

и аз това питам, че нося 34, а номерацията му започва от 36 и никой не мо отговори Sad

# 1 809
# 1 810
Момичета всички ли си получихте  поръчките направени от 06.01.10? Взеха парите и сега нищо.  Sad
Аз правих поръчка на 07.01 и още не съм я получила Rolling Eyes

# 1 811
Ох, вече не знам какво да мисля с тези банки #Crazy Преди 5 дни като ходих в банката ми казаха, че парите за едни поръчки са дръпнати от ЛаРедут, днес звъня за една друга двойно заявена сума и така съвсем невинно питам пак за тези пари и познайте какво: оказва се този път, че същите тези суми са Pending  Mr. Green И как става този номер?!? Първо ги показва дръпнати, сега висящи... Thinking Съмнявам се вече в компетентността на служителите.  hahaha

Сори за спама, ама трябваше да споделя. Embarassed

Това за Експресбанк ли беше? Според мен на гишето и в колцентъра се виждат различни неща. На гише никога не са улучвали правилния отговор  Laughing особено когато става въпрос за блокирани или изтеглени суми. Там ми дават разпечатка за движението по сметката и ми казват "Не го гледайте, това не е правилната сума"  Joy В колцентъра обаче са суперадекватни.

# 1 812
  • Варна
Не ти е нужна талия тук, а гръдна обиколка. В случая е наличен само номер 112/119, съответно за мъж с ГО в тези граници. Мисля, че има и отзиви за тази блуза в сайта на Вени, линка към него е в 1-я пост  Peace.

# 1 813
coridda,кой номер имаш от този панталон и може ли размери?
Горе с ластик ли е?

Да горе е с ластик. В момента панталона го носи сестра ми,та довечера ще мога да ти дам размери.42 номер е.
Нещо средно е между анцуг и панталон.Долу леко се стеснява и има ципове.То по принцип панталончето е по тялото.Материята е много приятна,ама довечера ще видя на етикета каква точно е.

# 1 814
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324144466&am … &numberpage=4
Тези са много хубав летен модел - получихме ги с поръчка от 06.01. - бяха на същата цена Peace

Общи условия

Активация на акаунт