LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 180
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 860
Момичета, долни чаршафи с ластик или обикновени предпочитате? 140/ 190 го дават за 2 персона, но става ли за нормална спалня или е за персон и половина? Това с ластик.
Аз все залагам на чаршафи, и то големи, за да ми големеят, но не и да са малки. Инае така и не разбрах ако кажат чаршаф с ластик 140/180, това е размера на лицето на матрака и е сметнато да има и още плат с ластика, за да може да го обхване ли?
Иначе чаршафи с ластик си е много удобно.

# 1 861
  • Пловдив
При чаршафите с ластик, размерите които дават са на матрака. А при обикновените чаршафи - на самия чаршаф.  Peace

# 1 862
  • София
Чаршафите с ластик имат ластик само по ъглите. Аз имам 7-8 редутски и си ги харесвам, не се изхлузват. Имам и за персон и 1/2 и за 1 персон. Залагам на тях. Simple Smile
И да питам, време ли е вече да ходя до Централна поща да си търся първия колет от 11 януари..?  Embarassed Peace

# 1 863
  • Все на втория етаж
В такъв случай 140/ 190 е за персон и половина  Rolling Eyes Малък ще е на спалнята ни.

При чаршафите с ластик, размерите които дават са на матрака. А при обикновените чаршафи - на самия чаршаф.  Peace

Има ли още малко плат или размера на матрака и размера на самия чаршагф са еднакви и просто имат ластик по ъглите?

# 1 864
има. нашият матрак е 140/200 и чаршафи с ластик с тоя размер са идеално изпънати  Peace

# 1 865
Next освободи си  място за ЛС, ако обичаш!

# 1 866
Въпросът ми е само през ПЕЙПАЛ ли се случва това да се блокират сумите по 2-3 пъти или?

Май само при плащанията с PayPal има двойно блокирани или изтеглени суми.... не знам, при всичкия спам в темата ми е трудно да следя, но с такова впечатление оставам.
Аз съм с Виза Електрон на ЦКБ и понеже се втресох и потресох от всичките такива инциденти, за които прочетох, днес специално си проучих всички блокирани, изтеглени и т.н. суми от Ла Редут и при мен проблеми няма. Което е изтеглено, си е изтеглено, което още не е - е само блокирано, но без гафове. Сметката е точна!
По тоя случай си направих и сметката на цялото пазаруване от разпродажбите и ми стана леко лошо, ама това е една друга тема на разговор....

Малко може и да е смешна питанката, ама при дънките за мъже как да определя дължината, която да взема за мъжа? Тй е висок 176 см newsm78 И за да н объркам нещо, ако тук носи 33 /Lee Copper примерно., от Лр трябва да му взема 42 или 44?

За дължината мярката на дънките е отделна и си я пише винаги - в твоя случай гледай да пише Longueur 34. А като размер, мисля, че по-скоро 42 е неговия, 44 има вероятност и да му широчее.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 17:13 от Елси

# 1 867
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Valeria честита ти рожденничка!Покупките ти са хубави.

Тези потури на Льо Кок да не са шити в Бг,защо кодът има е с 3-ка? http://meybul.snimka.bg/hobby/la-redut.403509.17121085

# 1 868
Здравейте момичета Simple Smile 
Имам въпрос, как си проверявате пратките в пощата с име или с някакъв номер?
Днес ходих за първи път да видя, дали няма нещо за мен и ми казаха, че без известие или номер немогат да проверят
дали има нещо. Е да, но къде е този номер на какво е? Моля, някой да ми помогне   Hug

# 1 869
Може да проверите дали имате блокирана сума като отидете на някой банкомат и си пуснете бележка за наличност по сметката. На мен така ми ги отразява всички блокирани пари! Laughing

# 1 870
Мацки, моля за помощ. Следобед направих една поръчка за 14,98Е. Не съм плащала през ПП. В картата имам над 100лв. Изписа ми, че ще бъде ръчно обработена. Сега ми пращат и-мейл, в който ми казват, че не могат да извършат плащането. И ако разбирам добре да съм се обърнела към банката си. И за да валидирам после поръчката си, която била "запазена"  Confused да съм се обадила на еди кой си номер! Някоя от вас имала ли е подобен проблем? И как се разреши?  

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 17:30 от Mona Siniora

# 1 871
само поръчките, платени през ПейПал са двойно блокирани, защото обикновено ПейПал директно прави разплащане към търговеца, не като при Редут, че да блокират, че като пратят тогава да теглят
трябва да си измислят системата- така не е практично- ето например Маркс и Спенсър блокират сумата, но я теглят чак като ти пратят нещата и то само за изпратените неща, такива простотии никога не е имало  Tired
Адамс по същия начин, с кеф да си пазаруваш в такива сайтове

# 1 872
teod0ra, не им се е занимавало, по име и адрес преспокойно могат да проверят (дали има твой пакет в клона)! Поне при мен "става"!
Вече за положението на самата пратка няма как, защото доколкото знам това става с тракинг номер, който Ларедут не предоставя.

# 1 873
Valeria честита ти рожденничка!Покупките ти са хубави.

Тези потури на Льо Кок да не са шити в Бг,защо кодът има е с 3-ка? http://meybul.snimka.bg/hobby/la-redut.403509.17121085
Извън темата е, но да кажа, че са шити в Турция  Laughing Явно сме с почти еднакви кодове...

# 1 874
Мацки, моля за помощ. Следобед направих една поръчка за 14,98Е. Не съм плащала през ПП. В картата имам над 100лв. Изписа ми, че ще бъде ръчно обработена. Сега ми пращат и-мейл, в който ми казват, че не могат да извършат плащането. И ако разбирам добре да съм се обърнела към банката си. И за да валидирам после поръчката си, която била "запазена"  Confused да съм се обадила на еди кой си номер! Някоя от вас имала ли е подобен проблем? И как се разреши?  

Аз имах подобен проблем, но плащам с кредитна Американ Експрес и ми беше свършил кредита, затова ми изпратиха такова писмо. Аз веднага внесох пари и им писах да ми потвърдят поръчката. Те обаче ми върнаха отговор да си я пусна отново. Добре, че бяха неща от новата колекция и ги има в наличност и си ги пуснах пак. Но цялото това кореспондиране ми отне една седмица. Не съм се обаждала по телефона, може би така ще стане по-бързо. В твоя случай обаче имаш пари в картата и ми е непонятно защо така е станало  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт