LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 221
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 845
Димяни, поръчай си потурките 36, т.е. номер надолу (ако намериш, де).  http://www.laredoute.fr/vente-sarouel.aspx?productid=324144485&a … &numberpage=1
МОите са така, номер надолу, широчки са вЕрно, не стоят като на мадамата, ама то пЪ и аз не съм мадама  Mr. Green Странни са честно казано, обаче са адски удобни и все едно съм гола, мисля си, че за лятото ще са супер. На колежката 38 ми стана дори, но изобщо не е подходящ номера.
Някой питаше за номер на колет, мисля, че трябва баркод, а нашите колети доколкото знам нямат такива варианти за проследяване.
Една колежка каза за едни прашки, че били Кокай, но не ги отварям, Мими. То и аз чакам някакви, да видим, дали не са същите.
Една блузка тук са получили била черна, с къс ръкав за около 5 евро и била Наф-Наф...Рових в сайта, ама я няма вече.

# 1 846
С'я като пуснахте мухата, влязох в Пейпъл и о, изненада!- всичките ми поръчки от началото на намалението са pending, а две дори са с изтекъл срок. И точно тях съм получила. Не мога да си обясня логиката на редутци и онези червени +, които се появиха пред някои от поръчките, даже от последните дати, където имам отказани артикули. Гледам, че от едната поръчка артисали 3 евро и ги приспаднали от следващата, явно са дърпали някакви пари, но пък статусът не е променен. А де! Сравнително отскоро пазарувам през Пейпъл, хайде старите кучета да ударят едно рамо.

# 1 847
  • Варна
Бих искала да ви попитам един тъп въпрос, на който не намерих конкретен отговор в темата. Къде мога да видя номера на фактурата, който трябва да дам в пощата, за да ми проследят къде ми е колета? Аз им издиктувах colis no, обаче ми казаха, че трябвало да има буква!!!
А поръчката ми от 11 януари още не е дошла!!!
Предварително се извинявам, ако въпросът ми се дублира!!!
Пратките от LaRedoute нямат такъв номер и не можеш да направиш такава справка.
Срокът им за доставка е 7 седмици, така че е рано да се притесняваш още. Аз чакам поръчка от 06.01 и не мърморя ...

# 1 848
Малко може и да е смешна питанката, ама при дънките за мъже как да определя дължината, която да взема за мъжа? Тй е висок 176 см newsm78 И за да н объркам нещо, ако тук носи 33 /Lee Copper примерно., от Лр трябва да му взема 42 или 44?

# 1 849
  • Sofia
Може ли да помоля за размерите на онази мъжка блуза сивата на Едейс видях че е 2ХЛ

Според мен си е XL тази блуза, аз лично не я намирам за уголемена, на мъжа ми пазарувам дрехи само от Щатите и съм свикнала с тяхната номерация, а там 2XL си е 2XL наистина.
Ето размерите:

широчина 66см
рамена 56см
дължина 78см
ръкав 65см

red shoe, благодаря!  Grinning

# 1 850
момичета, до сега май все пишете, че ви намаляват парите(до колкото успявам да проследя темата на разговор), моите пък се увеличиха  newsm78 снощи последно бяха 18лв, налични, а сега гледам са 103лв  Shocked То няма лошо, ама кво става тук аджеба  tooth
Ей на къде са ни парите, идваме да си ги вземем, Кукуригова Wink

Аз да си кажа с моите липси..одеве бях в банката, за да вкарам за друго парички и питам мацката що ми липсват пари и може ли да види какво става...ами провери момичето баланса и да - 20 лв липсват, ама къде са и що липсват отговор - няма  Shocked
Преди малко пак си проверих банкирането, внесените пари са налични вече, а от онези 20 помен няма  Crazy
Казаха ми да чакам да се явят, все отнякъде ... ако не пак да мина през банката, ама пък що да минавам, като на банкирането вкъщи май виждам това, което и от банката може да видят и аз като извадя от постъпилите изхарчените и се появяват наличните, то това и дете във 2ри клас ще го сметне, въпросът е къде се губят пари, но отг няма  #Crazy

През пейпал-а част от една поръчка ми е дръпната сума наполовина, вероятно другата трябва да я върнат...т.е. още пари трябва да дойдат в плюс...макар да не виждам отказа в реймбусмента  ooooh! но са изтеглили по-малко, въобще стана такава обърквация с тия суми в лаРедута, че дано успеят да ги оправят накрая...не стига, че сума пари за поръчки потрошихме, ами сега и да потънем за нищо  Laughing не съм съгласна!

# 1 851
  • Пловдив
Момичета, някой може ли да каже ширината на крачола на бедрото колко сантиметра е на тези дънки с тирантите? за 168см               http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324144867&doc … 8&Mode=Update

# 1 852
Сега и аз погледнах ПейПал - за две от поръчките, платени през него днес са изтеглени паричките - от 23.01. и 01.02. Не са приключени операциите само за 24.01. и 29.01., но предполагам, че и тях ще дръпнат скоро Peace Засега изглеждат наред нещата...Просто като приключат операцията я слагат с датата на приключването и ми я махат от датата със статус pending Peace

# 1 853
http://www.laredoute.fr/vente-jean-loose-entrej-81-cm.aspx?produ … &numberpage=2
Някой получи ли тези дънки? Моля да сподели информация  Simple Smile че им се чудя

тези дънки са стари, имам ги от миналата година. Много са приятни, но са дълбоки и това им е единствения недостатък  Peace

уфффф, все мърморя че не се дореждам до нещата дето искам - днес например имаше всичко, което дебнех, но нито едно в номера, който ми трябва.... гледах като гладно коте.... но вече усещам как от утре ще ми липсва точно това дебнене   Mr. Green

# 1 854
На 12.01 имам блокирани 25.56 евро....след няколко дни в статуса ми в редута не са фактурирани 2 панталона....още няколко дни - среднощен смс за направена покупка на стойност 14.88 евро....още няколко дни - чудо!+20лв. в картата - точно сумата за 2-та панталона.
Не им се чудя изобщо вече.Просто си чакайте кротко да си дръпнат каквото им трябва.Не вярвам да са некоректни.
И да - също ползвам ПЕЙПАЛ и ми е тъмна индия.....ама....това е

# 1 855
  • София
Цъфс,дано ги пуснат пак 36 или 38 пък ще поръчам !  Hug

# 1 856
Само да се отчета с получена поръчка от 12.01.
Дръпнаха ми парите за нея на 29. 01, тръгнала е на 2.02.
Вътре бяха черната тениска на Фреди, потниче на AWS и дамско розово яке на Champion.

# 1 857
Valeria може ли да ми пуснеш линк към това http://mamuna.snimka.bg/other/la-redoute.123005.2614603.big , ако я има все още ?

# 1 858
Аз като чета съвсем се психирах  Crazy Какво става с тези суми? Въпросът ми е само през ПЕЙПАЛ ли се случва това да се блокират сумите по 2-3 пъти или?
Аз плащам с карта на Райфайзен банк и при банкирането не мога да проследя дали е блокирана някаква сума или не. Мога ли от някъде да проверя и въобще при плащане с карта възможно ли е да се дръпне сумата 2-3 пъти? Извинете ако е коментирано /опитвам се да ета наред/.

# 1 859
  • Все на втория етаж
Момичета, долни чаршафи с ластик или обикновени предпочитате? 140/ 190 го дават за 2 персона, но става ли за нормална спалня или е за персон и половина? Това с ластик.

Общи условия

Активация на акаунт