LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 232
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 830
# 1 831
  • Sofia
Днес си взех поръчка от 07.01, кашона тежеше 7кг, едвам го извлачих до нас, че бях с количката и с детето и в тези преспи сам човек трудно ходи, пък какво остава и натоварен като камила, липсва ми доставката на митниците до дома, да си измрънкам.  Mr. Green
Такива щуротии съм поръчвала, че чак се изумявам от себе си, като начало искам да кажа, че от как започна истерията с референтните номера всяка вечер и обед дебнех горнището на Найк и на Фреди и много се ядосвах, че не съм ги поръчала, но каква бе изненадата ми днес като ги видях в кашона не искам да ви казвам.
Определено страдам от загуба на съзнание, плаша се какво ли ме очаква в другите 24 кашона.  Mr. Green
Чантата на Найк ме изненада страшно много, като съм я поръчвала не знам къде съм гледала пак, но много ясно си спомням как стоях с един сантиметър в ръка и мерих от описанието в сайта, за да добия представа колко е голяма и ми се стори симпатично малко чанте, да ама не.  Laughing
Днес дойде един огромен сак в който мога да набутам целият си чеиз, не знам все още каква ще му е съдбата, прибрала съм го в плика и ще го мисля, но определено за дамска чанта няма как да го нося за каквото го гласях.
Долнищата на Фреди сте ги коментирали вече, симпатични са мекички и 34 са ми екстра като размер, горното черно на Фреди не ми харесва като материя, много лигаво ми идва, но ще си го нося.
Найк горното ми хареса, само странната баста на гърба не разбирам за какво е, на Адидас детското от 4 евро леко плувам в него и ръкавите са ми дълги, пуснах го за размяна, за децата дънки имаше, които не съм снимала, но то и линкове няма вече за тях, онези с тирантите са много свежи, яд ме е че не си взех и на мен.
И черешката на тортата е елека на Адидас, отровно лилав цвят, едва ли мога да го пресъздам на снимка, отзад има странна дупка за проветрение може би, като цяло е симпатичен, въпреки странният си вид.
Дъщеря ми каза, "ау това е като на Хана Монтана ще ми го дадеш ли да го нося", оказа се, че и на нея и става, тъй като 36-ти размер на мен малко ми теснее в бюста, но го закопчавам, това са странностите, които се случват с номерациите на Адидас, каквото и да съм взела връхно все имам проблем.
Ето и снимките: http://mamuna.snimka.bg/other/la-redoute.123005.17331870.big извинете за намачканите чаршафи, но децата играха на палатков лагер малко преди това.  Mr. Green
Това което не съм коментирала е мъжкия пуловер, който коментирахте, че бил много уголемен, оказа се че на мъжа ми му е тесен, това беше втори опит за 3г да му купя нещо от сайта и последен вече.

# 1 832
Момичета тези прашки са на KokkaiМного са хубави,препоръчвам ги!
Аз днес взех колет от  08.01.Снимах нещата,но малко по-късно ще кача снимките!

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 15:29 от mimi_lazarova

# 1 833
  • София
Ауу... няма ги вече и потурките  Confused Twisted Evil
Valeria,много хубави неща си получила!  Flutter

# 1 834
# 1 835
  • Пловдив
Страшно се извинявам,че ще задам въпрос,който вече е обсъждан.Но докато не ти дойде на главата,не четеш подробностите...
Статуса ми в Пейпал от първата ми поръчка от 10.01 е expired. Почти съм убедена,че и следващите ми скоро ще станат със същия статус.Все още нищо не съм получила. Какво става оттук нататък? Благодаря предварително Rolling Eyes

Вече започва да ме хваща яд,че този път плащах всичко с Пейпал Crossing Arms Никога преди не ми се е случвало подобно нещо и проблеми не съм имала.Sad

И между другото чак днес ми отразиха и втория ред в рембурса...месец след поръчката ми.Писах им и очаквам отговор в следващите дни..
Фокси, имам същия проблем от петък с една поръчка. Писах им, още не са ми отговорили. Поръчката ми е от 15 неща за 80 евро.
Нямам опит до сега, колко се бавят отговорите на запитвания та ви? Мого се ядосвам - страшно нехайство е да чакат да изтече срока на плащането. Дори не зная пратили ли са ми поръчката или не никъде, нищо различно не са отразили #Cussing out

# 1 836
http://www.laredoute.fr/vente-jean-loose-entrej-81-cm.aspx?produ … &numberpage=2
Някой получи ли тези дънки? Моля да сподели информация  Simple Smile че им се чудя

# 1 837
  • София - Бургас
Здравейте Мами,
имам въпросче : само на мен ли ми забавиха пратките или има и други чакащи като мен?
Имам две поръчки от 08 януари и една от 14 -ти , но вече е 9 февруари а дори и известие нямам Sad
преди малко им изпратих запитането за неполучени пратки и сега ще чакам отговор ако изобщо отговорят Sad

# 1 838
Якето според мен е прекрасно! Но много точно отговаря на номера си с тенденция да е умалено. Купих го на 25 Е....но наистина е много хубавичко!

# 1 839
Страшно се извинявам,че ще задам въпрос,който вече е обсъждан.Но докато не ти дойде на главата,не четеш подробностите...
Статуса ми в Пейпал от първата ми поръчка от 10.01 е expired. Почти съм убедена,че и следващите ми скоро ще станат със същия статус.Все още нищо не съм получила. Какво става оттук нататък? Благодаря предварително Rolling Eyes

Вече започва да ме хваща яд,че този път плащах всичко с Пейпал Crossing Arms Никога преди не ми се е случвало подобно нещо и проблеми не съм имала.Sad

Къде точно излиза този статус? Намерих на техния сайт статусите на изпратени пари в Пейпал и между тях няма expired.
Иначе допускам, че непотърсени пари след определен срок просто ги освобождават.... и е логично, по принцип няма интернет магазин или търговец, който да не си приеме плащането повече от месец.

Е да,логично е,но ми е интересно защо цял месец не са си дръпнали парите от Ларедут.Проблем с поръчката /освен един отказан артикул/ нямам.Е,не съм я получила още и сега се чудя въобще дали да чаам нещо,след като не са си взели парите...И останалите ми 3 поръчки засега са pending,но имам усещането,че скоро и те една по една ще станат expired. Изобщо нямам идея какво да правя Rolling Eyes Да чакам ли или да не чакам поръчка newsm78

Тъпа глава ooooh!..да си бях платила с картата..чиста работа.Ама досега почти всичко плащам с Пейпал и никога не съм имала подобен проблем Confused

Линката,незнам по принцип колко бързо отговарят,но бях пратила запитване за ваучер преди повече от седмица.Все още нямам никакъв отговор.
Абе аз им вярвам на ларедутци,може би защото никога не съм имала проблем с поръчките си.Ама няма да е зле да си опростят системата на работа или поне да отговарят по навреме на запитванията...

# 1 840
  • Пловдив
Здравейте Мами,
имам въпросче : само на мен ли ми забавиха пратките или има и други чакащи като мен?
Имам две поръчки от 08 януари и една от 14 -ти , но вече е 9 февруари а дори и известие нямам Sad
преди малко им изпратих запитането за неполучени пратки и сега ще чакам отговор ако изобщо отговорят Sad
Седем седмици е срока им за доставка, колкото и безкрайно дълго да ти се струва това  ooooh!

# 1 841
Valeria  супер са нещата! Може ли да помоля за размерите на онази мъжка блуза сивата на Едейс видях че е 2ХЛ - и ние имаме този номер найк но не сме улучили Hug
Благодаря предварително  bouquet

# 1 842
Valeria, честита ти рожденичка!

Да не остана и аз по-назад, от тази нощ съм с блокирана 2ра сума от ПП.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 15:52 от red shoe

# 1 843
да попитам  дали  е  възможно следното .тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-basket-femme-elite.aspx?productid= … &numberpage=1,ги  гледам  от 3-4  седмици . Днес изведнъж  виждам че  има 37 1/2. Правя  светкавична  поръчка  и  ги валидизирам. За голямо  мое  учудване  точно  след  1 минута вече  го  няма  този  номер. Е  за  1 минута  ли се  изчерпват.  newsm12

# 1 844
  • София
да попитам  дали  е  възможно следното .тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-basket-femme-elite.aspx?productid= … &numberpage=1,ги  гледам  от 3-4  седмици . Днес изведнъж  виждам че  има 37 1/2. Правя  светкавична  поръчка  и  ги валидизирам. За голямо  мое  учудване  точно  след  1 минута вече  го  няма  този  номер. Е  за  1 минута  ли се  изчерпват.  newsm12
и минута  е  много,за секуди става  това Peace

Общи условия

Активация на акаунт