LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 191
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 825
Някой знае ли сега в новата визия на сайта къде са квадратчетата, в които пише от коя колекция е продукта?

# 826
  • Пловдив

Бикините са супер, аз все си мисля, че на мъжа ми ще му седят много интересно hahaha hahaha hahaha

аз да кажа за бикините - мъжо като ги видя заключи че хич не са измислени добре за мъжете - щяли да си изтъркат органа  на тези дебели дантели отдолу (трябвало да са по-тънки  Mr. Green )
Сори ама не се стърпях  Blush

# 827
Ей сега вече се ядосах. Пак ходих да ги меря и стелката е 23 см. Значи гадните франсета са ми натикали 36-ти номер в кутия на 37-ми, защото на кутията и двата номера са 37.
Радвам се че поне твоите са точни.
Сега ще спретна едно любовно писмо на Събка  #Cussing out

Аз бях поръчала от детските адидаски от набук черни 27-ми номер. Пристигат - на кутията пише 27-ми номер, на етикета на самите маратонки 27-ми, а на мен ми се виждат малки. Погледнах на езичето - 25-ти номер. Много се ядосах, че мислех да ги пращам за подарък, но ги оставих на бебока като порастне.  Simple Smile

# 828
Някой знае ли сега в новата визия на сайта къде са квадратчетата, в които пише от коя колекция е продукта?
newsm78 Там където са си били винаги, над прозорчетата да определиш цвета и номера надписа Lire la suite
 Peace

# 829
Днес си взех колет от 06.01. Отново съм мнооого доволна от всичко
http://blondinka.snimka.bg/other/laredoute.356172.17259044

# 830
eli_dechkin Благодаря, аз си мислех, че има друг  Laughing, заблудила съм се. На този вече писах два , три пъти но не получих автоматичен отговор. newsm78
Ше пробвам пак.

# 831
Кой номер са сините гащи на Арена за къпане и ако може да измериш ластика горе, че да разбера дали поне 1 от двата чифта, които съм поръчала ще станат на моя.  Crazy

# 832
Момичета, жалко за нашите дънки. Мноого се надявах все пак всичко да е ок, но явно ще си остана без тях. А наистина много ги харесах. Бяха 5 евро, и щом и при вас се е получило същото, сигурно сте поръчали и вие от тях. И аз съм сигурна, че поръчах 46, просто защото имаше само 44 и 46.  Tired
Е не ми върви с дънките и това си е. 

# 833
  • Sofia
Е кои са тия прословути дънки 34 номер де, дайте да ги видя, тамън Ше ми станат Mr. Green

ПП. Не съм тинейджърка, скоро ще стана на преклонната Христова възраст ама ей на, 34 номер нося. Има и такива тук Peace

# 834
 sugar_baby може ли линк на белия тренч?
Офф, като ви чета само как ви пристигат поръчките....даже мерна някъде и с дата 19.01... Tired моите от началото на месеца никакви ги няма..

# 835
  • София
Ами момичета,като нямам акъл за пет пари -да се наредя да питам простотии и аз EmbarassedИмам отказан артикул  срещу който пише -Note D`avoir.Вчера се разисква на дълго този въпрос,ама ей просто незапомних Sick........сега трябва да чакам да ми се появи втори ред ли?...... newsm78 Благодаря в аванс Hug

# 836
Тези мъжки гащета от 4Е ли са които бяха: http://blondinka.snimka.bg/other/laredoute.356172.17259085 че поръчах нещо на мъжо и май беше това  newsm78

# 837
  • Варна
Някой поръчвал ли е тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-baskets-core-55.aspx?productid=324 … &numberpage=1 ? Идеи за номерацията?  Защото ми омръзна да не уцелвам : newsm45 newsm45 newsm45Нося 39, а на см е 25 крака ми.
Аз си купих миналата година същите маратонки, само че бяха изцяло от кожа и със сиви ленти. Мислех да си поръчам, но все нямаше моя номер. Отивам до Метро и гледам същите маратонки. По принцип нося 40 номер, но от тези си взех 41 и 1/3, защото по-малките ми стискаха, добре че ги мерих. Не обичам маратонката да ми стяга, иначе подметката е много удобна и са подходящи за бягане. На Адидас съм си купувала и балеринки - 40 2/3 номер. 40 твърдо ми е малък.  Peace

# 838
Ами момичета,като нямам акъл за пет пари -да се наредя да питам простотии и аз EmbarassedИмам отказан артикул  срещу който пише -Note D`avoir.Вчера се разисква на дълго този въпрос,ама ей просто незапомних Sick........сега трябва да чакам да ми се появи втори ред ли?...... newsm78 Благодаря в аванс Hug
чакаш втори ред със сумата със 7% и после или си чакаш писмото по пощата с номера на ваучера или пишеш писмо на формата за запитване с което си искаш ваучера по имейл-а  Peace

# 839
  • Балчик
Не вярвам. Това го има само по колана  и джобовете. Платът е протрит, даже почти скъсан, но не нарочно. просто е акто проскубан, като че ли котката ми си е точила ноктите там. С характерни правоъгълни форми са дефектите на колана и никъде по крачолите няма такова. Ако платът си е така, щеше да е навсякъде.

Ааа,и моите са така,но страшно ми харесват.С голямо самочувствие съм си поръчала 4 номера по-малки  ShockedСега ме чакат гладни времена ( и 3 семейни празника само този месец  Crazy),ама на лято ще се напъхам и това е.Страшно ми харесват дънките.

Ако някоя девойка има 42 и желае да се раздели с тях ( за Актив-ските  дънки с "ефекти" говоря) ,да ми пише ЛС.Услужлива съм Wink  Hug

Така ми ги хвалите, че взеха да ми харесват даже. Laughing Много се зарибителни, да знаете.  За ефектите продължавам да мисля, че са глупаво измислени, ама дънките все повече ми харесват. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт