LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 203
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 840
  • Все на втория етаж
Значи ще дебна панталона, пък дано го докопам. Crazy

NBM , ако знаеш как ти завиждам... Blush Де и аз да влизах в 34 размер дънки, ама от де тоя късмет. Sad

Гащичките са много хубави, освен да метна едни в кошницата.  Laughing

# 841
jabka_28 ,да, от 4 евро. Много са хубави Peace
anny_ ,размерът е 40/42 и си отговарят-на моя му лепнаха Wink Утре мога да измеря ластика, че сега не са при мен.
Нинчето, моя колет е пристигнал днес следобед в пощенския клон, тъй че нищо чудно и теб утре да те изненадат с известие Peace А белия тренч беше подарък преди време с код Simple Smile

# 842
  • София
Момичета, ако ми изписва, че подаръка ще е наличен след 12 седмици това значи  ли, че ще ми го пратят тогава?

# 843
не,няма да те пусне да продължиш

# 844
ох вие пишете дънки 42, ама с талия 80 см....е тогава аз какво да гледам? Rolling Eyes Имам днки по фр номерация 42, стават ми, но не са 80 см талия....

# 845
Е кои са тия прословути дънки 34 номер де, дайте да ги видя, тамън Ше ми станат Mr. Green

ПП. Не съм тинейджърка, скоро ще стана на преклонната Христова възраст ама ей на, 34 номер нося. Има и такива тук Peace

Оооооооо де да бях и аз с тия размера, ама кво прилазвам даже и като тийн пак не бих могла да се побера в тях  Crazy
Ето ги http://www.laredoute.fr/vente-jean-taille-descendue.aspx?product … &numberpage=1 Sad Ако ти харесват драсни едно лс  Hug

# 846
Бях писала на Ларедутци, че имам липсваща пратка разделена на 2. Днес получавам другата пратка, и сега си проверявам пощата и гледам писъмце с върнати парите за липсващия кашон. Какво да правя, да им пиша, че съм го получила и те ще могат ли да ги изтеглят отново? Как се процедира в такива случаи?

# 847
ох вие пишете дънки 42, ама с талия 80 см....е тогава аз какво да гледам? Rolling Eyes Имам днки по фр номерация 42, стават ми, но не са 80 см талия....
Тя и моята е 80 като се прищъпна яко с ролетката,44 са ми големи,40-не мога да ги закопчея ..още  Crazy

Как се процедира в такива случаи?

Попитай ги Hug,и да споделиш после резултата

И да попитам-сега с пейпал ще може ли да се сейфгардва поръчка ( май-не,а?)

# 848
  • Балчик

А колко ти е талията тогава, ако не е тайна?

Аз пък не се прищипвам с ролетката, значи имам шанс да вляза в 40 номер. Поръчала съм едни за проба , ще видя как са.

# 849

Да това са.Значи всички поръчали 46, ще получат 34.Супер Tired

# 850
Аз пък не се прищипвам с ролетката, значи имам шанс да вляза в 40 номер. Поръчала съм едни за проба , ще видя как са.
А ако ти остане излишно 42 номер,нали,таковата-насреща съм  Hug

# 851
Някой знае ли сега в новата визия на сайта къде са квадратчетата, в които пише от коя колекция е продукта?
newsm78 Там където са си били винаги, над прозорчетата да определиш цвета и номера надписа Lire la suite
 Peace

В Мозилата обаче го няма надписа. Поне при мен. В Операта го има, обаче пък надписът Appercu се появява при съседната на тази която соча дреха и съответно не мога да го натисна. Само в Еxplore всичко е наред, ама аз не го харесвам  Sad
Това е дискриминация над другите браузъри  #Crazy

# 852
  • Балчик
Само че, не дънки, а едни кафеви бермуди за 3 Е поръчах 42 и 40. Понеже искам да видя колко  е разликата между двата номера, може пък и в 40 да се побирам, а пък си вземам всичко 42.  Бежовата пола, която днес получих няма грам еластант в нея, но в кръста ми е лекинко свободна. Става с малко паднала талия, ама малко.

# 853
Голямо дете моят въпр беше, преди няколко дни-на мен ми прави впечатление че няма розов бутон като цъкнеш на снимката на артикула-където е подробното описание, но ако само бутона за увеличение се използва-той е обновен мисля "apercu"-там си има розов бутон

мерси на Persia за това-Ctrl+shift+delete - едновремено  - маркирате  кеш, търсения, бисквитки , сърфиране - избирате" всичко" и  натискате левия бутон  -  за гоогле хрома и  мозила

пробвай ще ти се оправят нещата Hug

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 00:01 от nin4e

# 854
  • София
Е кои са тия прословути дънки 34 номер де, дайте да ги видя, тамън Ше ми станат Mr. Green

ПП. Не съм тинейджърка, скоро ще стана на преклонната Христова възраст ама ей на, 34 номер нося. Има и такива тук Peace

Оооооооо де да бях и аз с тия размера, ама кво прилазвам даже и като тийн пак не бих могла да се побера в тях  Crazy
Ето ги http://www.laredoute.fr/vente-jean-taille-descendue.aspx?product … &numberpage=1 Sad Ако ти харесват драсни едно лс  Hug
Може ли размери при талия и ханш.

Общи условия

Активация на акаунт