LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 426
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 855
пробвай ще ти се оправят нещата Hug

bouquet

# 856
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-femme.aspx?productid=32 … &numberpage=1
Поръчах 40 ,пратиха ми 38 еми  #2gunfire  малко ми е.Ако някой има 40 по погрешка и е навит да менкаме да свирка.

# 857
Здравейте! От днешната поръчка са ми фактурирали само калъфката, която сложих заради безплатната доставка? Дали ще получа тъпата калъфка с дебитна нота или ще откажат поръчката? Нищо от нещата, които пускат около 14 часа не ми е фактурирано. Има ли някой на който са му фактурирали издебнатите неща?

# 858
Някой знае ли сега в новата визия на сайта къде са квадратчетата, в които пише от коя колекция е продукта?
newsm78 Там където са си били винаги, над прозорчетата да определиш цвета и номера надписа Lire la suite
 Peace

В Мозилата обаче го няма надписа. Поне при мен. В Операта го има, обаче пък надписът Appercu се появява при съседната на тази която соча дреха и съответно не мога да го натисна. Само в Еxplore всичко е наред, ама аз не го харесвам  Sad
Това е дискриминация над другите браузъри  #Crazy

Laughing Яяя една расистка като мен  Laughing аз съм на същия хал, Детенце, но миналия ден, когато масово не работеха бутоните с Мозилата и при мен беше така, но на следващия се оправи, макар сайта да го трансформираха и ми липсва простичката опция, като сложа мишката на артикул от обща картинка да не ми дава наличен размер, а да ми отваря като малко прозорче стоката...само бави  #Cussing out
С Операта до колкото схванах навсякъде е така - ненормална работа.

Това с триенето ми е малко шубе..като изтрия тук, другаде, където биха били нужни тия "курабии"  hahaha пак ще тр да ги инсталвам ли  newsm78

# 859
аз пък не видях нещо да се промени след триенето, просто където си бях направила паролите да ми ги помни за този сайт, ги нямаше но това лесно се прави пак

# 860
Добър вечер и от мен!
Тук възникна лют спор с половинката какъв номер панталони да му поръчам с талия(там, където е мястото на колана на дънките примерно) 94/5см и ханш 98/100см  ooooh! Той настоява за 46 размер, аз за 42  Laughing
Вие какво бихте ме посъветвали?
Thank you на всички!

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 00:32 от Art0fRali

# 861
Е кои са тия прословути дънки 34 номер де, дайте да ги видя, тамън Ше ми станат Mr. Green

ПП. Не съм тинейджърка, скоро ще стана на преклонната Христова възраст ама ей на, 34 номер нося. Има и такива тук Peace

Оооооооо де да бях и аз с тия размера, ама кво прилазвам даже и като тийн пак не бих могла да се побера в тях  Crazy
Ето ги http://www.laredoute.fr/vente-jean-taille-descendue.aspx?product … &numberpage=1 Sad Ако ти харесват драсни едно лс  Hug
Може ли размери при талия и ханш.

Ето размерчета: дължина по външния ръб-101, по вътрешния-83;талия-35;ханш-47;дълбочина-21

# 862
Добър вечер и от мен!
Тук възникна лют спор с половинката какъв номер панталони да му поръчам с талия(там, където е мястото на колана на дънките примерно) 94/5см и ханш 98/100см  ooooh! Той настоява за 46 размер, аз за 42  Laughing
Вие какво бихте ме посъветвали?
Thank you на всички!

Бих те посъветвала да му кажеш да си гледа работата.  Mr. Green
Сега сериозно - точно за 42 е. 46 е за талия около 110 см.

# 863
  • Варна
По темата да се включа, аз съм с карта на ПИБ и нямам нищо теглено или блокирано двойно, всичко при тях е точно (засега  Praynig ).

Въпросът ми е този проблем само при дебитни карти ли се появява, или някои от вас плащат и с кредитна карта?

И аз се интересувам дали пострадалите с двойно изтеглени суми са плащали с кредитна карта  Praynig

да, при мен проблемът е с кредитна карта. Peace

Аз имам въпрос към момичетата, които имат два пъти изтеглени суми за една и съща поръчка. Тъй като аз нямам електронно банкиране не мога редовно да следя движението по сметкака си, интересува ме дали повторната транзакция е отразена в PayPal акаунта ви и дали получавате меил от PayPal и за нея? Или само първата транзакзия се отразява?
Благодаря предварително!

В ПейПал всичко е изрядно, в интернет банкирането се вижда и при получаване на СМС. Tired

това са бикини с "отворено" дъно Peace

Хммм, и за какво се ползват? newsm78 Mr. Green Mr. Green

Иренка, ти пък какво се чудиш - ползват се с Нокиа-та от аватара ти. hahaha

# 864
Алекс1 , и аз така знам от теб, но той си настоява. Казва, че дънките му за 33 номер и леко му стягат на шкембата  Laughing
Постигаме компромис на 44, но аз се опасявам пък да не му е като торба  Confused

# 865
Алекс1 , и аз така знам от теб, но той си настоява. Казва, че дънките му за 33 номер и леко му стягат на шкембата  Laughing
Постигаме компромис на 44, но аз се опасявам пък да не му е като торба  Confused

Ами минете на компромисния вариант - 44.
Ще са му широчки малко...
Мога да ти предложа нещо друго да направите: отивате в магазин за дрехи втора употреба и намирате панталон с номерация, на която пише и F. Мери и разбирате със сигурност.
Но аз залагам на 42.

# 866
Надявам се да не звучи като спам, а по-скоро да е полезно, но:
Нали има зададени мерки на френския сайт, на които пише, че 89/92  е номер 44, а 93/96 - номер 46. Той затова си прави такъв извод..
Ох, голяма дилема, в крайна сметка не искам да съм  #2gunfire след пристигане на колета  Laughing

# 867
Надявам се да не звучи като спам, а по-скоро да е полезно, но:
Нали има зададени мерки на френския сайт, на които пише, че 89/92  е номер 44, а 93/96 - номер 46. Той затова си прави такъв извод..
Ох, голяма дилема, в крайна сметка не искам да съм  #2gunfire след пристигане на колета  Laughing

Тези мерки хич, ама хич не са точни.
За талия 88 см му е идеално 40.
На баща ми с талия 111 см - 46 му е абсолютно точно.

# 868
Моят е с талия 95 см и 46 номер му е идеален.

# 869
  • София

Ами минете на компромисния вариант - 44.
Ще са му широчки малко...
Мога да ти предложа нещо друго да направите: отивате в магазин за дрехи втора употреба и намирате панталон с номерация, на която пише и F. Мери и разбирате със сигурност.
Но аз залагам на 42.

Или да поръчате 42 и 44 и тези които не стават, да ги продадете.....както правя аз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт