LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 221
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 930
Казват ни да спрем да харчим пари  Mr. Green За пореден път. Лелеее, какво ли още ни чака в тоя редут...освен отказани артикули, липсващи от поръчките, бавна доставка, двойно блокирани суми... ooooh!
ЕлсиНямам код бе мила! Дали за 1 година не съм се научила къде какво да чета  hahaha
Благодаря на момичетата, които пробваха   bouquet

# 931
Някой да си е получил вече поръчката от 16.01? Трета седмица ги чакам вече Rolling Eyes

# 932
  • Стара Загора
Срока е 6седмици, а и повечето чакаме още от 6.01, даже май някои и от преди това.  Peace

Мрьннн,  Cry и аз от вчера вече имам отказан артикул от 1Е, за порьчката от 13.01, дано са прави тези, които казаха, че това не е задьлжително да е датат на изпращане на пакета.  Praynig

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 10:39 от SAMI&kokiMAMI

# 933
  • На брега на морето
И при мен се получи този надпис, но като махнах тази жилетка http://www.laredoute.fr/vente-gilet-manches-courtes.aspx?product … &numberpage=1 която незнайно как от 4 и нещо стана на 14 и нещо в кошницата се махна и надписа  newsm78

# 934
Момичета май нещо става с La Redoute  Thinking Каквото и да сложа в кошницата ми изписва това най отгоре   ! Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.  - сякаш имам нещо невалидно.
 При вас така ли е?

не ти се хваща кода! Peace
четете, моля, първия пост!

Не е вярно! Аз също не съм апликирала никакъв код! Но въпреки това най-отгоре в кошницата ми се ветрее надписа ! Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous Peace
[/quote
Явно проблема е ларедутето

Освен гореспоменатия надпис , в момента каквото и да се сложи в кошницата става на много по висока цена отколкото е обявената .

# 935
Чаено момиче , ако не го фактурират, защото е изчерпано, въобще няма да ти теглят или блокират пари за него. Като при всички положения (и при по-нататъшен отказ на артикула) въобще не се говори за реалната му цена - всички пари, които ти блокират или теглят са на стойността, на която си го сложила в кошницата.
Значи като пусна поръчка за 30 Е, оттам на следващия ден видя какво е извън таблицата/примерно за 5 Е/ като Non facture, понеже е Epuse, няма да са ми блокирали и един лев за него ли? newsm78 Мислех, че блокират 30 Е, после това, че от тях е ми пратят неща за 25 Е, тях ще си ги дръпнат, а тези 5 Е стоят блокирани докато не минат 30 дни и банката не ги пусне, или докато Ларедутци не пишат, че няма да ги вземат тези 5 Е. Лелеее, много объкано навярно го написах, ама се надявам да си ме разбрала. Wink

Не, въобще не го блокират (това примерно 5 евро), щом при фактурирането е изчерпано или не ти е в таблицата както казваш. Вземат по-малката сума.

# 936
  • София
Сайтът определено се е бъгнал. Исвен, че ми дава високи цени при обявени ниски и ми показва надписа за кода , пробвах и с код, който ми е лично пратен и пак същото. Като го оправят ще ми е свършил номера и цвета на жилетката, която исках  #Cussing out

# 937
  • Ботевград
И при мен е така, със всички възможни начини за достъп в интернет и Ларедут  Wink
НООООО ... не се притеснявайте, вероятно подготвят центовите цени  Grinning

# 938
Срока е 6седмици, а и повечето чакаме още от 6.01, даже май някои и от преди това.  Peace

Мерси! На мен по смомени ми се мотаеха до 18 дни, пък те си минаха. Досега дори и на намаления за не повече от 2 седмици съм получавала нещата Peace Ще чакам, поне се успокоявам, че не съм сама Wink

# 939
И при мен е така, със всички възможни начини за достъп в интернет и Ларедут  Wink
НООООО ... не се притеснявайте, вероятно подготвят центовите цени  Grinning

Ха дано!

# 940
  • Все на втория етаж
Някой купувал ли е това горно Пума, искам да видя реални снимки, независимо в кой цвят, ако може и в двата  Laughing:

http://www.laredoute.fr/vente-veste-zippee.aspx?productid=324139 … =3&vsn=lesaub

# 941
Момичета как се пише вучер на френски smile3529

# 942
Момичета май нещо става с La Redoute  Thinking Каквото и да сложа в кошницата ми изписва това най отгоре   ! Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.  - сякаш имам нещо невалидно.
 При вас така ли е?

Момичета, много ви моля, нека някой сложи тези кецове в кошницата си и да ми каже каква цена стават. При мен са 56 евро и изписва надпис Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-femme-capri-cnvs.aspx?p … =1&vsn=lesaub

Не съм сложи код

Аха значи не е само при мен

пробвах при мен са 16,80 Е .незнам да не е от номера нещо.

# 943
Сайта се оправи вече !

# 944
  • София
Сайта се оправи

Общи условия

Активация на акаунт