LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 238
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 915
и аз да се оплача  с отказан артикул за 4 е като в тази поръчка имам само 1-о еврови, дали са отказали 4 неща - как да разбера  newsm78.
и аз така предполагах. благодаря   bouquet

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 10:14 от desyiki

# 916

Цитат

И при мен така. Ако ти е само един артикула на тази цена, може да разбереш. Не пишат какво ти е отказано.

Разбирам... Ще разбера кой е , като ми пристигнат нещата. Което също не се знае кога ще се случи във времето при положение , че за поръчка от 13.01. ми отказват артикул на 04.02.....

Р.Р. Само на мен ли ми секна ентусиазма от тези намаления? Thinking
1-во тръпна да няма двойно и тройно блокирани суми, защото пазарувам с кредитната карта на съпруга ми , която е меко казано с "неограничени възможности"
2-ро дебна разни уж далаверски неща, които на следващият ден не се фактурират и после пак ги дебна и те пак не ги фактурират.......

Оставам с впечатление, че  схемите им на продажби по време на намаления са действали успешно в другите страни  , но съвсем не са им толкова изгодни в момента , в който ние масово напълзяхме сайта. Това обаче не им дава право да ни въртят шиш. Могат просто да си сменят политиката! Това с отказване на артикули, които след N дни отново се появяват в сайта е меко казано подигравка....

Та така. В моят случай кредитната карта на мъжа ми ще си почине за известно време- само от покупки в Ларедут разбира се  Mr. Green

# 917
и аз да се оплача  с отказан артикул за 4 е като в тази поръчка имам само 1-о еврови, дали са отказали 4 неща - как да разбера  newsm78
Ако имаш поръчани неща само по 1Е сигурно са 4 артикула!
Аз също имам отказан артикул от 1Е от 13.01.Вчера се появи в рембурсмента Sad
jazzlady някой вчера писа,май беше Алекс,че артикула не е отказан на датата която пише,а тогава са успяли да го попълнят в рембурсмента Peace

# 918
Tалия 80, ханш 104 - Кой номер панталон Adidas? Благодаря предварително
Моля ви за помощ

# 919
Чаено момиче , ако не го фактурират, защото е изчерпано, въобще няма да ти теглят или блокират пари за него. Като при всички положения (и при по-нататъшен отказ на артикула) въобще не се говори за реалната му цена - всички пари, които ти блокират или теглят са на стойността, на която си го сложила в кошницата.
Значи като пусна поръчка за 30 Е, оттам на следващия ден видя какво е извън таблицата/примерно за 5 Е/ като Non facture, понеже е Epuse, няма да са ми блокирали и един лев за него ли? newsm78 Мислех, че блокират 30 Е, после това, че от тях е ми пратят неща за 25 Е, тях ще си ги дръпнат, а тези 5 Е стоят блокирани докато не минат 30 дни и банката не ги пусне, или докато Ларедутци не пишат, че няма да ги вземат тези 5 Е. Лелеее, много объкано навярно го написах, ама се надявам да си ме разбрала. Wink

# 920
Здравейте момичета  Hug,
относно отказаните продукти, вчера ви писах че в рембуса ми изписа отказана хлебопекарна. Днес сутринта получавам и мейл от пей пал за върнати 10.70 евра  Peace
Много са бързи  Mr. Green

# 921
Момичета, много ви моля, нека някой сложи тези кецове в кошницата си и да ми каже каква цена стават. При мен са 56 евро и изписва надпис Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-femme-capri-cnvs.aspx?p … =1&vsn=lesaub

Не съм сложи код

# 922
Цитат
jazzlady някой вчера писа,май беше Алекс,че артикула не е отказан на датата която пише,а тогава са успяли да го попълнят в рембурсмента Peace

Благодаря ти , мила! Все е някакво успокоение на фона на цялата какафония от тазгодшните намаления ларедутски Wink

Момичета, много ви моля, нека някой сложи тези кецове в кошницата си и да ми каже каква цена стават. При мен са 56 евро и изписва надпис Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-femme-capri-cnvs.aspx?p … =1&vsn=lesaub

Не съм сложи код

Мхм, точничко! И при мен експеримента даде същия резултат Peace

# 923
Момичета май нещо става с La Redoute  Thinking Каквото и да сложа в кошницата ми изписва това най отгоре   ! Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.  - сякаш имам нещо невалидно.
 При вас така ли е?

Не съм сложи код

Аха значи не е само при мен

# 924
Момичета май нещо става с La Redoute  Thinking Каквото и да сложа в кошницата ми изписва това най отгоре   ! Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.  - сякаш имам нещо невалидно.
 При вас така ли е?

не ти се хваща кода! Peace
четете, моля, първия пост!

# 925
 При вас така ли е?

не е от код или от изчерпан артикул. Нещо не е в ред.
Сменям и акаунтите и стоките- няма оправяне.

# 926
 При вас така ли е?

Не е вярно! Аз също не съм апликирала никакъв код! Но въпреки това най-отгоре в кошницата ми се ветрее надписа ! Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous Peace

# 927
Дано франсетата не са ни отрязали отвсякъде!

# 928
  • Варна
 При вас така ли е?

не е от код или от изчерпан артикул. Нещо не е в ред.
Сменям и акаунтите и стоките- няма оправяне.

Да, и при мен е така, дори да нямам код, пак ми изписва съобщението; някакъв бъг е, надявам се временен.

# 929
 При вас така ли е?

Не е вярно! Аз също не съм апликирала никакъв код! Но въпреки това най-отгоре в кошницата ми се ветрее надписа ! Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous Peace
[/quote
Явно проблема е ларедутето

Общи условия

Активация на акаунт