LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 253
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Ясмина, защо няма да си ползваш ваучера?! Thinking
Защото е за 1.07Е. Нали може да се ползва или ваучер или код за една поръчка? (признавам си, не съм прочела за ваучерите, защото досега не ми се е налагало  Blush )
П.П. Ауу, сега се върнах да прочета за ваучерите. Много съм била заблудена.  Mr. Green

Чаено момиче разбрах те. Мисля, че ако не ти е фактурирано, няма да ти блокират сума за него.  newsm78

# 901
  • pomorie
la_chiquita_linda фактурирането е само първата стъпка. Аз нямам нефактуриран артикул, но имам вече два отказани. Докато не си получим нещата, не можем да сме сигурни.
а това ми е ясно но за 14 успешни поръчки от 05.01 до сега тези ще ги прежаля дори и двата да ми ги откажат  Mr. Green  мъжо ще е разочарован но ще му мине  Sunglasses

# 902
Чаено момиче , ако не го фактурират, защото е изчерпано, въобще няма да ти теглят или блокират пари за него. Като при всички положения (и при по-нататъшен отказ на артикула) въобще не се говори за реалната му цена - всички пари, които ти блокират или теглят са на стойността, на която си го сложила в кошницата.

А за това, което питаше напред - дали ти е фактурирано. Не разчитай много, че ако ти е фактурирано, ще дойде. Може да го откажат на 20-тия ден от поръчката. Така че тези едноеврови продукти си остават най-несигурни. А на това намаление се появи и друг проблем - да не си вземат блокираните пари за поръчката, а да изискат нови, и ако нямаш в картата - пак не ти пращат поръчката. Дето се казва - докато не си вземеш колета, не може да си сигурна.

# 903
А за тези прословути двойно блокирани или изтеглени суми ще ви кажа от опит - 90% от случайте вината е в банката. За съжаление в нашите банки има доста некомпетентни служители и за да се постигне нещо трябват много нерви докато стигнете до някой дето "разбира". Както виждам основно тези неща стват е ДСК и ПИБ (и някой беше казал за ЦКБако не се лъжа) Явно не при всички е проблема  Rolling Eyes За съжаление банковите ни служители не са на "ти" с интернет пазаруването, така че бъдете настоятелни  Peace
Обикновено е така, но в случая едва ли. Вече две вечери подред, се опитват да ми блокират за втори път сумите, само на поръчки платени през PayPal към ЛаРедут. Плащам през  PayPal и на други места, нямам такъв проблем. Поръчките платени  направо с картата, също са безпроблемни. На всичко от отгоре, едната поръчка въобще няма да я получа /имам писмо за това/, парите са само блокирани, не са теглени, а сега се опитват да блокират /ими направо да изтеглят, не знам/ отново същата сума?! /добре, че картата ми е празна/. Не е проблема в банката, на края на смс-а ми пише, че парите са заявени от United Kingdom  Shocked Shocked Докато се усетя какво става, се скъсах да се чудя от кой англ.сайт са ми хакнали картата  Laughing Чак снощи видях, че сумите съвпадат с тези от ЛаРедутските поръчки, направени през PayPal. Сега, следвайки логиката им и датите на които се опитват повторно да блокират сумата, очаквам утре вечер още едно включване  Laughing, за последната ми поръчка, платена по този начин.

# 904
  • Бургас
...Така че тези едноеврови продукти си остават най-несигурни.

Май, май така се получава.
Преди 2 дни получих писмо по пощата, че ми отказват цялата поръчка от 06.01. (с разни едноеврови неща).  #Cussing out
Най-много ме хвана яд за оранжевите плата на АМ.PM. и две гащеризончета за Беб, ама... няма какво да се направи.

П.П. Досега никога не са ми отказвали артикул или поръчка. Пазарувам от ЛаРедут вече от 3 години. Нооо, винаги си има първи път!

# 905
  • София
Момичета,

Едни обувки искам да си взема, на сайта ми ги дава, че са 27Е, а като ги добавя в кошницата ми ги слага на 90Е(без намалението) - защо е така, за първи път ми се случва?

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324145628&doc … 2&Mode=Update

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 09:35 от Jujka

# 906
аз вчера пуснах една бърза поръчка с два от термометрите(ако изобщо са термометри  ooooh!)....

А в момента е наличен този термометър/сонда или каквото и да е там....

Апропо
Току що си погледнах в отказани артикули - имам такъв на ст-т 1Е - поръчка от 13.01.. Идея нямам  какво точно е обаче
"le 04/02/2010    ARTICLE MANQUANT     1,00 ?" - е те това е цялото съдържание на информацията.  ooooh!

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 09:44 от jazzlady

# 907
Tалия 80, ханш 104 - Кой номер панталон Adidas? Благодаря предварително

# 908
ГО 106,Т 85,Х 106 кой размер връхна дрешка да си взема?Благодаря предваително!  bouquet

# 909
аз вчера пуснах една бърза поръчка с два от термометрите(ако изобщо са термометри  ooooh!)....

А в момента е наличен този термометър/сонда или каквото и да е там....

Апропо
Току що си погледнах в отказани артикули - имам такъв на ст-т 1Е - поръчка от 13.01.. Идея нямам  какво точно е обаче
"le 04/02/2010    ARTICLE MANQUANT     1,00 ?" - е те това е цялото съдържание на информацията.  ooooh!
Мне е термометър.. а допълнителна вътрешна част за термометъра Simple Smile
Ако нямате външнот тяло, няма да ви върши никаква работа Simple Smile

# 910
  • Варна

И при мен така. Ако ти е само един артикула на тази цена, може да разбереш. Не пишат какво ти е отказано.

# 911
  • София
Момичета,

Едни обувки искам да си взема, на сайта ми ги дава, че са 27Е, а като ги добавя в кошницата ми ги слага на 90Е(без намалението) - защо е така, за първи път ми се случва?

същото се получава и при мен с една рокля .Уж е 5.97,а като я метна в кошницата става 19 .90  CloseИзчакай до към 14ч. може тогава пак да са на 27 евро.Аз така преди седмица бях с една блуза,на обяд я пуснаха на намалената цена и я взех.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 09:58 от angels_zg

# 912
  • В La Redoute и по света
Да кажа за пощенска станция 4003-няма нищо!Вчера ходих и лелката като ме видя и ми вика-Вие от онези белите пликове дето са като торбички ли чакате?И аз казвам да,ама може и кашонче-пак бяло-тя вика нямаме нито едното нито другото!Май пловдивчани пак сме последна дупка  ooooh!

Значи лъжат безочливо,вчера в 17:20ч пред очите ми свалиха 1 камион кашони,от които поне 15 бяха от Редут.Аз си взимах малките пакети и казаха,че големите днес ще ги обработват!  Peace

ДСК също взима такса 1% от сумата при връщане на пари от ПейПал,както и УникредитБулбанк!
Peace

Е ТОВА Е НАЙ СМОТАНИЯ КЛОН - навсякъде се появиха пратки от 06, 07 само тука няма и няма
Не е само той - и в 1582 още не съм получила нищо от намаленията Sad

Сутринта пуснах една поръчка с тези неща:
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-pour-poupons.aspx?product … &numberpage=1
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-shox-nz-fille-ado.aspx? … &numberpage=1
и от новата колекция:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324168823&doc … =207610&qsf=1
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324167307&doc … =207610&qsf=1
С кодовете 20/29 се вързаха на по 4,90 Simple Smile

Сега подготвям следващата, ще се отчета какво съм пуснала Simple Smile
a kak намали детските играчки???
Не съм ги намаляла, бяха на 35% и на толкова ги пуснах.

# 913
Момичета,

същото се получава и при мен с една рокля .Уж е 5.97,а като я метна в кошницата става 19 .90  CloseИзчакай до към 14ч. може тогава пак да са на 27 евро.Аз така преди седмица бях с една блуза,на обяд я пуснаха на намалената цена и я взех.
И при мен се получава същото с тези бикини  http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-strings-under.aspx?produc … &numberpage=1

# 914
  • Plovdiv
За тези дънки някой имали информация дали си отговарят на номера  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт