LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 285
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 885
тази блузка се е появила 38/40 за 3Е

Сега да се похваля,че днес(вчера де) взех 2 поръчки от 07.01 и двете бяха над 2кг(не платих нищо за тях  newsm44)
Повечето неща естествено не бяха за мен.Роклята на Лакроа за приятелка,но съм я снимала  Peace
За мен само детска блузка от 1Е,боксерките на Канабийч и бюстието от 1Е.Доволна съм много и от трите неща!
Снимки от тук нататък smile3509

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 04:48 от mimi_lazarova

# 886
  • БУРГАС
референтните пак нещо се побъркаха

# 887
  • Варна
Моля, ако някой пуска поръчка да ме включи с плюшения анцунг 102 размер червено http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324160286&doc … 4&Mode=Update

Пишете ми на ЛС  Praynig

# 888
Момичета, 25 номер на Kickers дали отговарят на нашите 25 номер или са по- малки?
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-fille-et-garcon.aspx?prod … &numberpage=1

# 889
  • Градска част
Доста се изписа ,че са уголемени....аз поръчах 36...,а чета че можело и в 34 да вляза... Rolling Eyes   Като ги получа ще дам отзиви/чакам ги с нетърпение Praynig

# 890
  • Варна
Някоя добра душа успя ли да пусне анцунга? Или да има излишен?  Praynig

# 891
Няколко пъти различни хора питаме - някоя от вас успя ли тези дни да пусне от "инфарктните" неща, и да са й фактурирани? Моля ви за отговор не за друго, а за да си заем дали има смисл като мине дата 12-ти от януарското да се виси и да се дебне за тях, или човек трябва да гледа нещо ново ако пуснат.
Кога е следващото, лятното?
Забелязах и друга тенденция - ако поръчвам нещо от 1 Е не се фактурира, ако обаче харесам нещо от 4-5 Е и нагоре, въпреки, че е от масово поръчваните, фактурира се по-често.

Ясмина, аз го пуснах преди 2 седмици и ми бе отказан. Ако обаче го пуснеш на 17 Е ще го получиш  Joy ooooh!

# 892
  • pomorie
аз вчера пуснах една бърза поръчка с два от термометрите(ако изобщо са термометри  ooooh!)и още няколко неща от новата колекция с код 20/29 и вечерта са ми я фактурирали без единият термометър.това ми е първият не фактуриран артикул от всичките 14 поръчки от намаленията до сега нямам и нито един отказан  Peace а уж не съм късметлийка

# 893
Аз пуснах 2 чаршафа по 4 евро и не ми ги фактурираха  Sad
Отказвам се .... Друго намаление дали ще има  например в началото на лятото?

# 894
  • Варна
Чаено момиче е значи добре, че не успях да го пусна. Кошницата ми беше празна и не ми се искаше да платя толкова и за доставка. Ти това ли имаш предвид, че ще го получа на 17Е ?

Тези от сайта съвсем ни взеха за мезе. Вчера са ми отказали фактуриран артикул от поръчка на 13.01 ? #Cussing out Това ми е втория отказан артикул от тези намаления, пак е за 1Е и както ви е ясно няма да си ползвам ваучера. Обаче като го спретнат този номер на доста потребители, ето ти една добра сумичка.  Mr. Green

la_chiquita_linda фактурирането е само първата стъпка. Аз нямам нефактуриран артикул, но имам вече два отказани. Докато не си получим нещата, не можем да сме сигурни.

# 895
Аз пуснах 2 чаршафа по 4 евро и не ми ги фактурираха  Sad
Отказвам се .... Друго намаление дали ще има  например в началото на лятото?

миналата година по Велик ден се сещам че имаше намаление,защото аз тогава поръчвах

# 896
Ясмина, имам предвид, че като се появи на няма и 7 Е, няма много голям шанс да го получиш. Преди 2 седмици ми го отказаха, не го фактурираха. Ама ако ей така през деня го видиш на 17 Е , него не само ще ти го фактурират, ами ще ти го и изпратят Wink Когато се появи в поръчката като отказан, епюзе, тогава се появява вече и реалната му цена, ама не че я плащаш де. Peace
И си ползвай ваучера, това са си пари, твои при това.

И не разбрах, ако е епюзе, и го откажат, парите, които се блокират колко са - тези да кажем 7 Е в намалението, или реалните му 17 Е, които се появяват в суивито, когато нещото се изчерпа
? Нямаше да ви питам ако можех да видя наличност, транзакции на картата на мъжа ми, нямаме такава опция, той отказва да се занимава с моите глупости и ми казва, че нямал айбан на тази сметка, трябвало да се подава молба за айбан, за карта, на нет-банкиране, нямало да го направи...та затова питам Blush

# 897
  • Варна
Ясмина, защо няма да си ползваш ваучера?! Thinking

# 898
Няколко пъти различни хора питаме - някоя от вас успя ли тези дни да пусне от "инфарктните" неща, и да са й фактурирани? Моля ви за отговор не за друго, а за да си заем дали има смисл като мине дата 12-ти от януарското да се виси и да се дебне за тях, или човек трябва да гледа нещо ново ако пуснат.
Кога е следващото, лятното?
Забелязах и друга тенденция - ако поръчвам нещо от 1 Е не се фактурира, ако обаче харесам нещо от 4-5 Е и нагоре, въпреки, че е от масово поръчваните, фактурира се по-често.

Ясмина, аз го пуснах преди 2 седмици и ми бе отказан. Ако обаче го пуснеш на 17 Е ще го получиш  Joy ooooh!
Чаено момиче, аз обикновено успявам да пусна поръчка, също и  ми я фактурират, но това съвсем не означава, че ще си го получа инфарктното нещо. Пример: имам отказани фактурирани Кикерс в поръчка от 8.01- преди 2 дни ми  излезе предупредителната нота!В същата поръчка ми е дамското яке на Адидас. Виж него ако ми бяха отказали щеше да е наистина инфарктно положението. Rage

# 899
За разнообразие снощи им писах с нескопосания си френски (не на английски), взе че хвана дикиш, върнаха ми автоматичен, засега, отговор, ще чакам съдържателния. Всъщност, искам да и пратят номера на ваучера, за да си го ползвам, защото не ми се чака по пощата, пък и като гледам какви са сроковете за получаване, лошо ми става. Никога не съм чакала толкова дълго пратка, може би, защото съм пазарувала повече извън намаленията, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт