LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 168
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Пловдив
Valeria честита ти рожденничка!Покупките ти са хубави.

Тези потури на Льо Кок да не са шити в Бг,защо кодът има е с 3-ка? http://meybul.snimka.bg/hobby/la-redut.403509.17121085
Извън темата е, но да кажа, че са шити в Турция  Laughing Явно сме с почти еднакви кодове...
Кода на България е 38......нещо си

# 1 876
  • Балчик
Здравейте момичета Simple Smile  
Имам въпрос, как си проверявате пратките в пощата с име или с някакъв номер?
Днес ходих за първи път да видя, дали няма нещо за мен и ми казаха, че без известие или номер немогат да проверят
дали има нещо. Е да, но къде е този номер на какво е? Моля, някой да ми помогне   Hug

Е, точно преди малко го коментираха- ЛАРЕДУТСКИТЕ ПРАТКИ НЯМАТ ТРАКИНГ НОМЕРА ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ !
Чакай си известието, няма нищо страшно, всичко ще ти пристигне.

# 1 877
  • Sofia
Valeria може ли да ми пуснеш линк към това http://mamuna.snimka.bg/other/la-redoute.123005.2614603.big , ако я има все още ?
Това е от преди 3 години точно, до миналата година се подвизаваше полата в сайта, но вече я няма.

# 1 878
Здравейте,
и аз да попитам, тъй като имам пратка от 9.01-не получена, а от 12.01- получена, има ли някой, който е получавал след 7 седмици?Ако минат 7 седмици какво се прави?
Благодаря

# 1 879
Днес си взех от поща колет 3.3кг от 09.01. Вместо завивки са ми пратили 4 стъклени чашки с поднос.

# 1 880
Сега по повод номерата и аз да се изкажа. Колетите имат номер. Не знам дали е новост или старост, но имам познат в пощата и като ми се обади да ми каже, че имам кашонче, последното от вчера беше 9,960 кг за 144 евро ми издиктува №, за да си го търся. Взех го и без тези подборности, че беше най-големия и го заобикаляха като паметника на Ленин. Нарочно се позагледах да видя и видях. Има стикер с бар код и под него ила colins№....нещо си, което освен цифри съдържа и букви. Различен от номера на поръчката от сайта.  Peace Някой, ако е получил от днес и още не си хвърлил кашона да огледа. Бял стикер. Нека тези, които знаят къде се проверява да пишат. Може пък да има нововъведения  newsm78 И представете си вече не липсват поръчки. Ох, дано  Heart Eyes
И друго да споделя относно връзката между дръпнатите пари и датата на експедиция на поръчката. Точно при тази въпросната вчерашна поръчка на фактурата пише, че е направена на 6, изпратена на 7 януари, а парите ги дръпнаха далеч по-късно.

karamel22 имам неполучена пратка от 7 януари. Чака се, поне 2 месеца. Заради намалението. После се чете пъривя пост на темата и се действа според указанията. Алекс го онагледила чудесно. Бързо ще се ориентираш, недай си Боже  Hug

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 18:04 от VK

# 1 881
  • Варна
Взех си днес поръчка от 8ми, тръгнала на 22.01, оттогава са ми дръпнати и парите, и ми е отказан един артикул.
Тази дънкена пола 36 http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324140702&doc … =346109&qsf=1
Тези дънки също 36 http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324143092&doc … =346109&qsf=1
И двете неща ми лепнаха, и много ми харесват.
потниче в бяло
рокля прегърни ме
кецове в черно, 39
Изобщо, от всичко в тази поръчка съм много доволна.  Grinning

# 1 882
Днес си взех от поща колет 3.3кг от 09.01. Вместо завивки са ми пратили 4 стъклени чашки с поднос.
А някой досега получил ли е от завивките? newsm78

# 1 883
  • Градска част
Valeria честита ти рожденничка!Покупките ти са хубави.

Тези потури на Льо Кок да не са шити в Бг,защо кодът има е с 3-ка? http://meybul.snimka.bg/hobby/la-redut.403509.17121085
Извън темата е, но да кажа, че са шити в Турция  Laughing Явно сме с почти еднакви кодове...
Моля някоя мацка,която е получила потурките....да се направи на моделка Simple Smile ,за да видим как стоят/ найстина на мацката от сайта и стоят страхотно/Благодаря предварително   bouquet

# 1 884
  • Къде ли не...
А някой досега получил ли е от завивките? newsm78
Питай в темата за кодове.

# 1 885
  • Бургас
Valeria, сивото късо яке на фреди, каква материя е, ватирано ли е или е като клиновете?

# 1 886
  • Sofia
Valeria, сивото късо яке на фреди, каква материя е, ватирано ли е или е като клиновете?
По-плътне е, ама на мен не ми харесва никак, нито като материя, нито като изпълнение.

# 1 887
Днес преведох по сметката си 30 лв,имам и отделно 14 лв хартисали,т.е. имам 44 лв Пускам поръчка за 14 Е и на последна стъпка ми отказва плащането.Пише ми "Отказано плащане с кредитни карти, моля свържете се с стюардеса"
Парите ги преведох в 12 часа,предполагам,че вече мога да ги ползвам,какво ще кажете?  newsm78

# 1 888
Валерия, у  вас всенародни веселия по един месец бе, много на гъсто  Mr. Green
Да ти е жива и здрава малечка, безброй игри и забавления с кака и повече да ходи навън да си показва всички купени дрешки  Mr. Green   bouquet

# 1 889
  • Балчик
Сега по повод номерата и аз да се изкажа. Колетите имат номер. Не знам дали е новост или старост, но имам познат в пощата и като ми се обади да ми каже, че имам кашонче, последното от вчера беше 9,960 кг за 144 евро ми издиктува №, за да си го търся. Взех го и без тези подборности, че беше най-големия и го заобикаляха като паметника на Ленин. Нарочно се позагледах да видя и видях. Има стикер с бар код и под него ила colins№....нещо си, което освен цифри съдържа и букви. Различен от номера на поръчката от сайта.  Peace Някой, ако е получил от днес и още не си хвърлил кашона да огледа. Бял стикер. Нека тези, които знаят къде се проверява да пишат. Може пък да има нововъведения  newsm78 И представете си вече не липсват поръчки. Ох, дано  Heart Eyes

Пратките, които имат номер за проследяване могат да се проследят в сайта на бг пощи. Те са по-скъпи от другите и едва ли с Безплатна доставка, Ла редут ще прати такава пратка. Иначе всички препоръчани колети си имат номера, но не могат да се проследяват. Peace

Общи условия

Активация на акаунт