LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 142
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
НЯКОЙ ИМА ЛИ ТЕЗИ ? 38,5 колко см са  Hug

# 1 921
Благодаря ви  Hug

# 1 922
  • Бургас
Защо не мога да намеря от къде да вляза за НОВА КОЛЕКЦИЯ, която се намаля с кодове? Бях си набелязала някой неща и сега гледам че вече отстрани е изчезнал надписа НОВА КОЛЕКЦИЯ и не ми се намалят

# 1 923
Дойдоха ли  на някой поръчки от11.01 .......Sad((( Не мога да чакам повече....Sad((((

# 1 924
НЯКОЙ ИМА ЛИ ТЕЗИ ? 38,5 колко см са  Hug

точно 25 см е стелката ... Hug

# 1 925
  • Пловдив
Дойдоха ли  на някой поръчки от11.01 .......Sad((( Не мога да чакам повече....Sad((((

Не...моята де. Blush

# 1 926
Разменям или продавам това манто размер 34, изпратиха ми го вместо поръчано 50:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324162441&doc … 3&Mode=Update
На лични или мейл мога да изпратя реални снимки и размери.

# 1 927
Дойдоха ли  на някой поръчки от11.01 .......Sad((( Не мога да чакам повече....Sad((((

Не...моята де. Blush
Спокойно, и моята не е!  Praynig

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 20:57 от anelliya

# 1 928
  • Sofia

Не...моята де. Blush
И моята неее!  Praynig

Аз чакам от 12.01 но я няма все още

# 1 929
  • До хладилника, който обичам
Предлагам дружески да банваме всеки, който се оплаче "и аз чакам поръчка и още я няма!", ако са минали по-малко от 6 седмици.

# 1 930
  • pomorie
ще помоля ако някой пуска поръчка да ме включи с това  http://www.laredoute.fr/vente-haut-de-maillot-de-bain-forme-tria … &numberpage=1    85С цвят деним  поръчахме от другия вид с чашките за майка но се оказа малко  Embarassed

# 1 931
  • София
Имам нужда от някой с боб или с кристална топка за следните обяснения/разяснения/размишления:

1. вече за 2ра поръчка ми блокират една сума теглят друга като разликата е около 1 лв. по-малко, т.е в моя полза(ако изтичането на пари от картата е някаква полза Mr. Green)

2. за поръчка, в която имам Тотала (с 7%) е 25,33 Е, бяха блокирали 49,50 лв., вчера са изтеглили 15,70 Е
Съдържа:
от Албаниците
  - чанта за камера - 7,50 Е
  - формички за мъфини - 3,59 Е
  - формички за тарталети - 3,59 Е
от нови цени
  - сгъваемата табуретка - 9 Е (намалена от 29 Е на с код 20/29 + БД)

Следя си сумите в Директа и Авт. код: Cxxxxx
Нямам нищо отказано от нея  newsm78

Бу, май имаме нужда от някой, който да ни следи/контролира в темата, че Тати скоро няма да ни изтрае.

Ани , не съм аз, моите ги бях пуснала ти когато пита Mr. Green

Сори за Nтата редакция, но да не увеличвам постовете.
Моите изчисления са, че дръпната сума се връзва единствено с чантата за камерата +7%

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 21:08 от Desem

# 1 932
la_chiquita_linda и аз си поръчах такова, точно деним е, само че 90 С, нямаше по-голямо, а съм поне за 95..ама алчен ****** та, ако искаш да отида да го меря, то е мноого малко, според мен, ако в 95 сутиен мога да се побера, то на този бански 90 е все едно 80...отвсякъде излиза  Rolling Eyes

п.п. Desem, гадориике, ти ли си ми купила под носа мъфинската формичка Wink  Hug

За парите и банките не знаят какво става, от опит и от прочетеното, което Крас е написала 3-4 стр назад...За сумите  newsm78 сутринта си мрънках, че не са ми изтеглили всичкото пара за 1 от поръчките, одеве видях, че са дръпнали липсващата част, дано и при теб е така да си вземат остатъка и да няма откази...а според мен първо могат да си дръпнат паричките и тогава да ти откажат нещо, то май в повечето случаи така става..аа и таз табуретка нали отделно се праща Wink

# 1 933
  • Балчик
Предлагам дружески да банваме всеки, който се оплаче "и аз чакам поръчка и още я няма!", ако са минали по-малко от 6 седмици.

Точно това си помислих и аз, като четях последните няколко поста преди твоя, че направо си просят бан.

# 1 934
При мен възникна следния проблем: Преди малко пусках поръчка и плащах с Пей Пал и след като наредих на Пейпал и трябваше само да потвърдя поръчката на последната стъпка на ларедут ми излезе онова червено съобщение отгоре на страницата на което пишеш нещо като "идентефицирай се отново". Естествено не можах да натисна последното потвърждаване на поръчката , а в същото време получих смс че пейпал са взели парите по поръчката. Та въпроса ми е дали е възможно сега на страницата на пейпал да откажа плащането , тъй като реално няма поръчка или нещо такова да направя, за да си освободя парите по нея.

Общи условия

Активация на акаунт