Любов на заем по Нова тв

• 98 860
  • 673
  •   1
Отговори
# 120
  • при най-добрия мъж...
Аз не издържах и изгледах последния епизод.
Много хубав ББ Галип и Сабиха имат момче.До колкото разбрах се ожениха за втори път.Бабата на Мемо го доведе от Германия и го остави да живее при Сабиха и Галип.Кемал е женен за аптекарката и май чакат дете.Капитана е женен за сестрата на Кемал.А шофьорът ще се жени за малката прислужница.

# 121
Аз не издържах и изгледах последния епизод.
Много хубав ББ Галип и Сабиха имат момче.До колкото разбрах се ожениха за втори път.Бабата на Мемо го доведе от Германия и го остави да живее при Сабиха и Галип.Кемал е женен за аптекарката и май чакат дете.Капитана е женен за сестрата на Кемал.А шофьорът ще се жени за малката прислужница.
Супер финал.Само за аптекарката много не ми се харесва.Аз лично предпочитах избора и да е друг.
Малко като 1001 нощи - и там по два пъти Simple Smile

# 122
Момочета а детето на Сабижа от Галип ли е и ли от бившия сапруг за6то то не разбрах какво стана и за6то Галип и се сарди на 20-серия. Когато пазбра че е бремена.Благодаря предварително Simple Smile

# 123
Забравих да ви кажа и аз сам фенка и много ви се радвам
 newsm10 newsm03 newsm03

# 124
Оф,и аз изгледах последния,но преди малко и 5с.Много ми е интересно. Peace
Тоя Галип с един мек,шепнещ глас. Heart EyesПреди време нещях да чуя
турска реч,а пък сега обичам да слушам вече ДВА гласа #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy
А пък тоя КАРАЧ ма разби пак ...с тая музика Peace Peace Peace

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 01:04 от Светла Иванова

# 125
Момочета а детето на Сабижа от Галип ли е и ли от бившия сапруг за6то то не разбрах какво стана и за6то Галип и се сарди на 20-серия. Когато пазбра че е бремена.Благодаря предварително Simple Smile
Защото адски много ревнува от този мъж на 09.20 мин. - не знам как му е името
Но тук оня му казва че няма нищо със Сабиха
http://lubovnazaem-serial.blogspot.com/2010/02/20-4.html
Този мъж в 12-та серия иска от бившата на Галип 1 мл.долара и предполагам че нарочно прави номера да се увърта около Сабиха - някаква уговорка е явно с бившата.Не съм стигнала още до 20-та серия за по-големи подробности.

# 126
Оф,и аз изгледах последния,но преди малко и 5с.Много ми е интересно. Peace
Тоя Галип с един мек,шепнещ глас. Heart EyesПреди време нещях да чуя
турска реч,а пък сега обичам да слушам вече ДВА гласа #Crazy #Crazy #Crazy
А пък тоя КАРАЧ ма разби пак ! Peace Peace Peace
И на мен ми харесва дикцията му.Много чаровен и особено като се усмихне Simple Smile
А Сабиха е доста нежничка в лице според мен.
Не съм ги гледала в други сериали тези актьори.
Как ви стоят като двойка ?

# 127
 smile3501 newsm10 благодаря,на 1001fan  и на    indira естествено че искам да знам какво става напред това не би ме отказало да гледам.Напротив,ще чакам  с нетърпение да видя разказаното  Peace продължавайте ,момичета

А на мен също ми стана интересно,дали бебето на Сабиха не е от убития и мъж,нали препадна в асансьора.По сериалите всички така разбират май,че са бременни hahaha. Joy Joy
Не ми се иска да е от бившия ,бебето.Но кво да правим,дано не е (извинявам се ако някъде сте писали и аз не съм прочела.)Ако знае някой да ми каже от кого все пак е .

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 09:33 от елеонора05

# 128
  • при най-добрия мъж...
Тя припадна в асансьора от слабост и нерви.Преди това и прилоша при аптекарката и тя точно това и каза,че от малка винаги,когато е притеснена припада.

# 129
Indira, благодаря ти много за инфото  bouquet, аз нямам нищо против да ни разказваш какво се случва напред в сериала, аз го гледам на турски, схващам какво се случва, но разказано от друг е по-лесно и приятно Hug

# 130
Малко да се заредим с хубави моменти от сериала ?
Щастливи родители със сладко бебче  :

# 131
Къщата - мечта на Галип на Босфора

Загубеното колие на Сабиха - да ви напомня един друг сериал, който дават в момента ?

# 132
И първата целувка - чак в края на серия 12-та оригинална
Как се стигна до нея ?
В дома на Кемал се готвят за голямо парти - рожден ден на момиченцето на Сабиха.
Но неочаквано дойдоха представители на соц.служби и немското консулство и отведоха Мемо.
Сабиха не беше там, а семейството в паниката си не и се обади.
Малкото капитанче отиде при капитана и му каза какво се е случило, а капитана от своя страна директно при Галип.
Нашият Галип, като един достоен последовател на Онур и Демир, вдигна телефона и...доведе Мемо обратно в къщи - много трогателен момент Cry
С този си жест тотално плени сърцето на Сабиха, а и на другите членове на семейството, дори Кемал го покани на партито.
Когато си тръгна след партито се случи това :

# 133
  • при най-добрия мъж...
Ей,тъкмо стигнах до 10 епизод и мислех да спра,а ти сега ме амбицира Mr. Green

# 134
здравейте, Hugпърво да се извиня,че така нахлувам в темата ви
бъдещето бебе е на Галип,а той се сърди,защото тя не му каза веднага като разбра
как да каже горката,като има сумати и пречки и тази скумрия -бившата му жена,която не се спира пред нищо
оооооооо не се е появила още и майка му,която е само за #2gunfire #2gunfire #2gunfireтя какви ще ги надроби ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт