True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 15 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • гр.София-Красна поляна
Ау,ма къде избегахте сите? newsm78

# 32
Явно на Танчето главоболието сложи темата под карантина нещо Joy

# 33
  • гр.София-Красна поляна
Явно на Танчето главоболието сложи темата под карантина нещо Joy
hahaha
Да,останах си сама тука да си се радвам.

# 34
Пазим й тишина, да й минава по-бързо. Пък и Зис не се чуства нещо добре  Laughing

# 35
Зис, кат` се хилиш да не въртиш ханша, че ти отидоха мозъчните клетки  Mr. Green
Ох,не не нееееееееее. hahaha
Моля ,ПОМООООООЩ! rotfImbo

ПАМАГИТЕ,ПАМАГИТЕ,ХЕЛП беее.

Нененененененене! Каква помощ, аз се срутих в несвяст!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Чакайте поне да си сваря телешките гърди, пък после ми причинявайте фатални увреждания от смях!

Ей, ама колко ми беше кофти сутринта и как ме развеселихте, не мога да повярвам!  Hug

# 36
  • гр.София-Красна поляна
Зис, кат` се хилиш да не въртиш ханша, че ти отидоха мозъчните клетки  Mr. Green
Ох,не не нееееееееее. hahaha
Моля ,ПОМООООООЩ! rotfImbo

ПАМАГИТЕ,ПАМАГИТЕ,ХЕЛП беее.

Нененененененене! Каква помощ, аз се срутих в несвяст!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ти за това ли беше офлайн. hahaha
Да не си изпочупила инвентара бре Командирш., след срутването.

# 37
Ей, ама колко ми беше кофти сутринта и как ме развеселихте, не мога да повярвам!  Hug

Нали за това все се въртим тука - да се позабавляваме.
Обаче спрем ли да пишем за 5 мин. и започваме да се чудим дали всичко е наред  Mr. Green Човек би си помислил, че по цял ден на мониторе сме залепени  Blush

# 38
Ми да! Съвсем на викторианска лейди ме обърнахте, да припадам за щяло и нещяло, за щяло, за щяло...

Обаче спрем ли да пишем за 5 мин. и започваме да се чудим дали всичко е наред  Mr. Green Човек би си помислил, че по цял ден на мониторе сме залепени Blush

Ъъъ, не сме ли?  Blush

# 39
  • гр.София-Красна поляна
Докторе,докторе пипни тука докторе.
Докторе,докторе ох, правиш го добрееее. Mr. Green

# 40
Ми да! Съвсем на викторианска лейди ме обърнахте, да припадам за щяло и нещяло, за щяло, за щяло...

Обаче спрем ли да пишем за 5 мин. и започваме да се чудим дали всичко е наред  Mr. Green Човек би си помислил, че по цял ден на мониторе сме залепени Blush

Ъъъ, не сме ли?  Blush
То така излиза.  newsm78 Абе знаете ли колко работа съм свършила днес /да се оправдая аз/, че и един филм изгледах...че и бебе гледам ooooh!

# 41
Ако. пукна. преди. да. съм. видяла. джентълмена. наживо. ще. ви. държа. вас. двете. лично. отговорни! Така да знаете!!!  hahaha

Кате, мчи и аз работя, бе! И то умерено към много  Sunglasses

# 42
  • гр.София-Красна поляна
Ако. пукна. преди. да. съм. видяла. джентълмена. наживо. ще. ви. държа. вас. двете. лично. отговорни! Така да знаете!!!  hahaha

Кате, мчи и аз работя, бе! И то умерено към много  Sunglasses
Mr. Green
Аз още се чудя днеска как вместо прилагателни не му диктувах на детето бисиритиИ от тука. Laughing

# 43
Аз още се чудя днеска как вместо прилагателни не му диктувах на детето бисиритиИ от тука. Laughing

Мани! Ние в къщи взехме да си говорим за вас вече  Mr. Green Ирка кво казала, Зиска кво направила, Трайкича кво показала.... и вси таквиз.
Че снощи мъжа ми ме пита имали друг сезон на оня филм, който "Тракова ти го препоръча"  Mr. Green

# 44
  • гр.София-Красна поляна
Кате,то това добре ама мене да ме видиш.
Като си легна не мога да заспя веднага и си мисла и то за форума естествено.
И нали се стремя да се смея на ум ама то леглото се друса не мога да се смея неподвижно нали.
Та мъжо го успивам одма.
Добре ама вчера няма тих смях,няма друсане и той ми вика,,Абе ти днеска няма ли да ме полюляш малко,, Laughing

Общи условия

Активация на акаунт