True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 15 930
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Аз още се чудя днеска как вместо прилагателни не му диктувах на детето бисиритиИ от тука. Laughing

Мани! Ние в къщи взехме да си говорим за вас вече  Mr. Green Ирка кво казала, Зиска кво направила, Трайкича кво показала.... и вси таквиз.
Че снощи мъжа ми ме пита имали друг сезон на оня филм, който "Тракова ти го препоръча"  Mr. Green

Пу, сладури, да не ви е уроки!  Hug

Кате,то това добре ама мене да ме видиш.
Като си легна не мога да заспя веднага и си мисла и то за форума естествено.
И нали се стремя да се смея на ум ама то леглото се друса не мога да се смея неподвижно нали.
Та мъжо го успивам одма.
Добре ама вчера няма тих смях,няма друсане и той ми вика,,Абе ти днеска няма ли да ме полюляш малко,, Laughing

Joy

# 46
Кате,то това добре ама мене да ме видиш.
Като си легна не мога да заспя веднага и си мисла и то за форума естествено.
И нали се стремя да се смея на ум ама то леглото се друса не мога да се смея неподвижно нали.
Та мъжо го успивам одма.
Добре ама вчера няма тих смях,няма друсане и той ми вика,,Абе ти днеска няма ли да ме полюляш малко,, Laughing

Хахаха  Joy Joy Пристрастени сме - това е! Тежка диагноза. Дано да ни държи дълго време  Mr. Green

# 47
Дано, дано, Кате! Скоро ми разправяше мойта шантава ко-фенка "не знам точно кво ти е, ама не се лекувай, моля ти се!" После като алекстеряса тя, вече спря да се чуди кво ми е...  hahaha

Добре, че по-добрата ми половинка е душичка като тебе, че инак сигурно щях да съм изхвърлена от семейното гнездо...  Embarassed

# 48
  • гр.София-Красна поляна
Дрога!
Аз като го видя моя седнал на компа и веднага си представям как му режа главата,той пада и аз сядам доволна на компа. Mr. Green
Боже,боже.

# 49
Дрога!
Аз като го видя моя седнал на компа и веднага си представям как му режа главата,той пада и аз сядам доволна на компа. Mr. Green
Боже,боже.

hahaha
И аз така се радвах преди на уикенда, а сега като знам, че не мога да се вредя от геймъра ми...

# 50
  • гр.София-Красна поляна
Дрога!
Боже,боже.

hahaha
И аз така се радвах преди на уикенда, а сега като знам, че не мога да се вредя от геймъра ми...

За това му викам да залага на смс аукциона по станция Нова.
Да ми купи един лаптоп за 10 стотинки та да кротна. Laughing

# 51
Дрога!
Боже,боже.

Малей! Ти си опасна за околните, бе, Зисоhahaha
А, да бе, ще кротнеш ти с лаптоп, не го вярвам това! Най-много да зазлееш съвсем...

# 52
Хаха-ама вие наситиан сте зле Mr. Green Mr. Green

Моя мъж за вампири не иска да чуе.Били гадни как можело да ги харесвам...добре,че всеки си има комп и от време на време само малкия ме измества за да гледа Влакчето томас ,но бързо се мести на татковия лаптоп,че аз съм със слушали,а неговия с колонки Joy

Ама снощи ми гаснаха тока,та трябваше двамата да гледаме един филм общ..невампирски...

# 53
  • гр.София-Красна поляна
Дрога!
Боже,боже.

Малей! Ти си опасна за околните, бе, Зисоhahaha
А, да бе, ще кротнеш ти с лаптоп, не го вярвам това! Най-много да зазлееш съвсем...
Ми да. hahaha
Ако ми купи лаптоп,няма нужда да му режа главата.
Той жив а аз доволна. Mr. Green

# 54
Аз се поосвестих малко и сега отивам до яслата за малкия.Да видим как ще доплувам до там,че такива реки текат по улиците.....а аз съм с количката.. ooooh! Ще се видя в приключение Mr. Green

П.С Кой гласува с "нищо" в анкетата?  Twisted Evil

# 55
Ехе кога успяхте да не мръдне човек за малко

Ками твоят мъж като големият ми син.Има си човека причина Laughing Wink.Той така си мисли Wink
Зис то като остареем,това ще ни остане

# 56
  • гр.София-Красна поляна
Танчето? Wink Mr. Green newsm56

# 57
Танчето? Wink Mr. Green newsm56
не аз гласувах със всичко много ми харесва newsm78ако не съм объркала  нещо newsm78 сега преди малко гласувах.Но не мисля
http://www.moetodete.bg/roditeli/p3_3795_0.html като се отърсите от опасната за здравето дрога,прочетете нещо по-полезно Wink

# 58
Танче, много полезно това за доверието и окситоцина. Затова ли мъжа ми като ме докосне ми теква кърмата  Mr. Green Шегувкам се, беше до преди 2 месеца така  Wink

# 59
  • Срещу планината:)
Ей мацките с facebook,  да се включите в групата Да поставим рекорд на Гинес за най-голяма българска група във Фейсбук!

Общи условия

Активация на акаунт