True blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"- 11 тема

• 15 782
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Даже сега ще си изпия първото кафе за деня.

То и на мен ми е първото кафе Rolling Eyes Сега приспах малката и мисля да си пусна новата серия на Дневниците,докато Цецко подскача около мене Mr. Green

П.С Ей с този банер я привлякох Дидито:

Mr. Green

Затова не съм изненадана,че е от отбора на Ерик  Whistling

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 10:32 от TraYkovA

# 631
Чао за сега Grinning

# 632
Аз си го харесах Алекс още в клипа на Лейди Гага.
Добро утро и от мене, то вече обяд ама нищо.
Танче мила благодаря за кафенцето.

# 633

Даааа,клипа.......Алекс там е истинска радост за душата,макар и зализан Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 634

Даааа,клипа.......Алекс там е истинска радост за душата,макар и зализан Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И с лилави чорапки  newsm53

Добър ден! Брех че работен ден...да идва понеделник, че да си почина  Laughing
Аз си оставям дневниците и свръхестествено за по тъмно, за да си образувам страх.
По-късно ако съм free ще почета малко творбата от другия форум, че му изтървах края  Wink

# 635

И с лилави чорапки  newsm53

О да,с тия чорапки изби рибата направо Crazy

# 636
Но пък заради него гледам Куку Гага  Mr. Green

# 637
Но пък заради него гледам Куку Гага  Mr. Green

Да бе,и аз нещо започнах да я харесвам. Crazy Ех Алекс,Алекс,заради тебе какво ли не прогледах вече-и военни филми,и ГаГа-та  #Crazy

# 638
Доообър ден, краставичарки мили! Липсвахте ми! Вчера изчезнах, че по-добрата половина искаше да ръчка нещо компа и така до днес...

Приятно ми е да видя проява на  относителна толерантност от страна на Нортман, сгрява сърцето  Mr. Green

Аз съм притеснена за себе си леко, ама и възхитена - снощи стигнах до извода, че браточка Дийн има всички характеристики да ме привлече, ама пусто никва мръсна мисъл не минава в негова посока, вярна съм кат куче, ей!  Laughing

Айде до после, гледай, че всички пием кафе и чайче.

ПП Снощи ви сънувах, дами, но помня само, че Трайкова беше омъжена за американец, офицер от британската армия, много едир и чернокос беше, с брада  Shocked

# 639
ПП Снощи ви сънувах, дами, но помня само, че Трайкова беше омъжена за американец, офицер от британската армия, много едир и чернокос беше, с брада  Shocked

Олееее,това да не е бил някой талибанин под прикритие ooooh! Ирка,що така бе душа?Айде,това че е от британската армия го разбирам-ти сега си на британска вълна,а като истински командир сънуваш военни.Това,че е едър също го разбирам-той и Алекс си е едър(висок).Ама брадат чернокоско........?!? Shocked Дано довечера да го сънуваш като гладко избръснат блондин Flutter

# 640
За-мазохистите-тази вечер нова серия по Фокс Mr. Green

Аз издивявам днес -мъжа ми кара ски на Пампорово,а аз останах с детето,че не долюбвам чак толкова ските-откачаааам вече с това дете.От снощи съм почнала да гледам Дневниците,чак ей сега успях да доизгледам,а до Свръхестествено не съм стигнала вече,от сряда влача Изгубени и Герои.... Sick
та единственото ми успокоенеие днес бе Стефчо Mr. Green

# 641

Олееее,това да не е бил някой талибанин под прикритие ooooh! Ирка,що така бе душа?Айде,това че е от британската армия го разбирам-ти сега си на британска вълна,а като истински командир сънуваш военни.Това,че е едър също го разбирам-той и Алекс си е едър(висок).Ама брадат чернокоско........?!? Shocked Дано довечера да го сънуваш като гладко избръснат блондин Flutter

Знам ли, Таничка, знам ли... ТО аз съм на британска вълна от има-няма 20 години, тва не е изненадващо, а за военната тематика си права, да, ама що така ти го сънувах...  newsm78 Довечера ще се постарая.

Ками, бая има да влачиш... Аз тия Герои съвсем ги забравих вече. Сега отивам да отпочвам третия сезон на браточките  Mr. Green А утре, не знам дали казах вече, ще имам двойна Здрачна прожекция с цел информиране на сънуващата ми дружка. Предупредена е за всеки случай да не губи дъх, че ще й се случи случка Mr. Green Ама й имам доверие.

# 642

Аз съм притеснена за себе си леко, ама и възхитена - снощи стигнах до извода, че браточка Дийн има всички характеристики да ме привлече, ама пусто никва мръсна мисъл не минава в негова посока, вярна съм кат куче, ей!  Laughing
ПП Снощи ви сънувах, дами, но помня само, че Трайкова беше омъжена за американец, офицер от британската армия, много едир и чернокос беше, с брада  Shocked

Joy На съня бих направила една транскрипцийка, но малчуганите ме чакат да се приспиваме.  Mr. Green

Ир
, мен и двамата братя ме привличат, но и аз не смея да мисля пошло за тях. Много братски ги приемам, страшни сладури са, искам да ги познавам и да се забавлявам с тях  Heart Eyes

# 643
Ирка завиждам ти.Аз такъв лош сън сънувах Mr. Green,та чаках да мине обяд да го разкажа
Сънувах СВЕКИ изправи ми се косата.Вампирка ,като ме захапа и се събудих,ох добре че е било сън ooooh!
Намерила съм какво да сънувам пфу.Вярвате,не вярвате още треперя #Crazy

# 644
Сънувах СВЕКИ изправи ми се косата.Вампирка ,като ме захапа и се събудих,ох добре че е било сън ooooh!
Намерила съм какво да сънувам пфу.Вярвате,не вярвате още треперя #Crazy

Ауууу,не стига,че си сънувала свеки,ами и вампирка-е това се нарича двоен кошмар ooooh! Дано по-бързо да го забравиш Praynig

Общи условия

Активация на акаунт