Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 888
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
.....това са указателни табели за г-н Падалеки Flutter

Joy Joy Joy hahaha Не ми се ще да си представям какво ли сте направили с бикините от чифта....  Mr. Green

# 46
Добро утро!   bouquet
Пак съм изпуснала веселбата снощи  ooooh! Ама така става като си лягам в девет уж само да приспя детето  smile3524 Много ми харесаха всичките предложения за екипи и на двата отбора, но съм съгласна с Дейна, че тези са най-подходящите за нас.
не е лошо екипчето, но аз оставам да си настоявам за ангелската униформичка от предишната тема. Например нещо такова:

.... или пък като второто за по-демоничски настроените от нас Grinning
А Изи как се е барнала с червенкото на аватара  newsm81 Само от някъде да я зърне Патрона и ще си събира куфарите г-ца Харис, ми се струва  Laughing

# 47
  • Germany
Изи, ама моля ти се върни червените шорти на Тренера  в подписа си, ще ти ходи на стайлинга Wink

# 48
  • В средата на времето
... Само от някъде да я зърне Патрона и ще си събира куфарите г-ца Харис, ми се струва  Laughing

Joy аз в чест на Патрона, не за друго... Naughty

За униформите - смятам всеки да си облича, която му хареса Grinning Представям си Маракана в червено и бяло - като мартеничка ще бъде Joy

Добор утро от мен   bouquet

Promiscuous Girl, не е лошо като идея Grinning

Joy  

И едно гифче от любим момент в любима серия Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 09:37 от Izida

# 49
Добро утро Hug Страхотни аватари и весели снимки още от сутринта! Браво! Grinning Злата, добре дошла в моя екип за промотиране на новите цветове на Маракана - "мартеничести бели и червени" Grinning
Усмихнат ден на всички и да не забравяме, че утре е петък Heart Eyes

# 50
Добро утро Grinning

Богинята, с Ваше позволение ще си метна този аватар със Самейшо в подписа Grinning Да му се радваме дружно във всяка удобна минута Laughing

А тази снимка на Патрона, която сте сложили, самостоятелната, не е лоша. Laughing Бих казала и някоя по-силна дума, обаче се опасявам, че Стичето ще ме подпука с мотиката Joy

# 51
А тази снимка на Патрона, която сте сложили, самостоятелната, не е лоша. Laughing Бих казала и някоя по-силна дума, обаче се опасявам, че Стичето ще ме подпука с мотиката Joy
Joy Joy Joy
Ще си стисна очите и ще погледна на другата страна на това твое подхлъзване, от мен да мине. Hug

Изи, тая фераристка униформа, дето ми я отстъпваш, смятам да я боядисам зелена, да съм си в тон с градинката.

# 52
Да се отчета за днес с едно интервю на Миша Колинс и едно материалче за таз вечершната серия. Не че не сме ги чели вече тези сполери, но да подгряваме за утре  Mr. Green Продължавам с тест - Could you be Dean Winchester's girlfriend?
За събралите най-много точки ще има скара и бира подсигурени лично от Патрона  Laughing

# 53
Привет!
Ура, утре е петък!
Аз пак съм проспала снощното сладко разговорче.
Цветовете на Маракана са суперски, моделите също. Градинарския екип също е много готин! Как ги намирате все такива хубави?!?

Има 53% вероятност да стана Mrs. Dean Winchester... Ами аз си го знаех, още съм на везната, явно...

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 10:21 от redsonja

# 54
  • В средата на времето
Злата, ти прави ли си теста? Как се виждат резултатите? Иска ми някаква регистрация Crazy

Фейчо, да кажа, че разбира се може да ползвате Самнейшо за подпис Grinning Все се надявах някой да хареса гифчето, за да мога да му се радвам Grinning

Ето още две гифчета с Кас и Дийн Grinning Тези двамата са ми много забавни заедно Simple Smile

- това е незабравим за мен момент Heart Eyes

Хм...гифчетата изчезват след време..

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 10:37 от Izida

# 55
Злата, ти прави ли си теста? Как се виждат резултатите? Иска ми някаква регистрация Crazy

Преди да го метна линка за теста, забравих, че тези на buddytv искат регистрация. Почнах да го правя, ама ми намериха работа и не можах да го довърша. Не знам и дали в скоро време ще мога. Ще помоля redsonja да ни обясни как става регистрацията, тя очевидно е успяла. За услугата ще има по една бира и от нас  beer  Wink

# 56
Добро утро!  Nature Sunny
За "тайна рецепта" - няма такова нещо. Като започнах да гледам сериала първо ми хареса Сам( няма как просто прекрасен е), но като мина залитането (става дума за 1-2 серии) и Дийн почна да "блести" доста добре Wink И общо взето така и не си избрах някой от двамата, дори и сега нямам по-предпочитан.
А относно Миша - наистина дойде в сериала и ... БАМ ТОЙ Е! Така че смея да заявя - Швейцария е окупирана!  newsm68 smile3508

Иначе какво ще кажете за "нежната" част? Аз съм ЗА: Lauren Cohan
  и Genevieve Cortese

# 57
  • В средата на времето
А относно Миша - наистина дойде в сериала и ... БАМ ТОЙ Е!

Ето, познах! А даже кълбото ми е на поправка тази седмица Joy Wink

arkady , Бела и на мен също ми харесва и най-вече акцента и. Страхотен е Heart Eyes

# 58
^ Кълбото за украса ли го ползваш Wink
Да много секси е акцента й. По принцип ми харесва такъв акцент- например Юън Макгрегър, Джуд Лоу ...  smile3521
Иначе не ставам за гадже на Дийн - само 33% - така че спокойно. ppp

# 59

Ни бира ще пия, ни скара ще ям Laughing
Направих теста, с леко треперещи ръце, да не би да се окаже, че вероятността да съм момичето на Дийн е 99% примерно и Сами да ми обърне гръб Sad
Обаче няма страшно, Сами, твоя съм, резултатът ми е 13% Joy

Изи, аз през фейсбука го видях. Като ти иска регистрация, отдолу пише - влез през фейсбук. Пишеш си името и паролата на фейсбука и то после ти позволява да си направиш регистрация като си напишеш мейл и парола и влизаш.

arkady, Бела и аз я харесвам много, страшно й се кефех и ме е яд, че не се задържа по-дълго да им лази по нервите на двамата братя Joy

Общи условия

Активация на акаунт