Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 080
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • В средата на времето
Кълбото за украса ли го ползваш Wink

Абсурд Naughty По предназначение, но нещо се замъгли доста в последно време, та не виждах много ясно в него Joy

Иначе не ставам за гадже на Дийн - само 33% - така че спокойно. ppp[/color]

И сега ако споделиш с нас, как успя да си видиш резултата от теста, ти отстъпвам моето място на опашката за бира извила се пред Патрона Joy

# 61

И сега ако споделиш с нас, как успя да си видиш резултата от теста, ти отстъпвам моето място на опашката за бира извила се пред Патрона Joy

Пък ако вземеш да прочетеш, че съм ти обяснила, току-виж си влязла Laughing Heart Eyes Hug

Злата, нашият патрон направи включване към вашия патрон. Ето какво каза:

Дийн, братко, само на мараканките ли ще дадеш кюфтенца? За гладното ненахранено Сами няма ли да има? Поне едничко?

# 62
Малко спойлери за утрешния епизод. Долното е цитат на публикация на Джим Бийвър в Туитър и Фейсбук.... Все пак някой ще умре, добре че няма да е Боби:
"Jim Beaver One of the advantages of playing a guy in a wheelchair is they don't ask you to carry formerly dead characters on your shoulder all day."

За неспойлерираните души, коментара е в бяло, по-горе Grinning

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 11:50 от Dana_Scully

# 63
Дейна, моля те, замаскирай си малко спойлера и коментара, че тук има нежни неспойлериращи се души  Heart Eyes

# 64
Ами те са обяснили вече за регистрацията - написах мейл, парола и веднага ми показа резултата.
Обаче както с всички тестове, и този се поддава на манипулации. Най-малко на два въпроса можех да посоча очевадния правилен отговор, но аз отговорих честно и резултата е ясен.
Ооо, горкичкото гладно момченце, ако бях вкъщи веднага се запретвах за готвене  chef

# 65
За сега redsonja води парада за кюфтенце и бира с нейните 53%. Аз ,за съжаление, едва събрах 46%  Sad  Ще има и за Самито, разбира се! Той ,нашия патрон, душа дава за него (буквално  Laughing), та за едно кюфте да се постисне...Ето и за Сами

# 66
Обаче както с всички тестове, и този се поддава на манипулации. Най-малко на два въпроса можех да посоча очевадния правилен отговор, но аз отговорих честно и резултата е ясен.

Абсолютно. аз ей сега за проба го направих отново като този път отговарях това, което би трябвало да ме направи момиче на Дийн и събрах 80% Laughing

Между другото, повечето отговори са реплики на Дийн от епизодите Grinning

# 67
Феичка, супер както винаги!  Wink
Аз запълних малко време между задачите с друг тест пак от този сайт - How long would you survive in an episode of Supernatural? - http://www.buddytv.com/user-quizzes/take-user-quiz.aspx?qid=400000092

Резултат - 84 % - само два грешни отговора  Simple Smile
Май по-скоро ще им ставам съдружник, нещо като Batgirl  Joy

# 68
  • В средата на времето
 Banghead правя го за н-ти път, и когато стигна до регистрацията ползвайки акаунта ми във фейсбук, ми изписва това..

BuddyTV ID contained invalid characters. Punctuation characters and spaces are not allowed

На баба им хвърчилото...Пиша си мейла и паролата както трябва...Какви са тези invalid characters #Cussing out

# 69
Изи, да нямаш долно тире някъде?

# 70
Хю, отдъхнах си ще оцелея при момчетата, 84% докарах Laughing

# 71
Изида - аз пък направо се регистрирах, после натиснах "финиш" и ми показа страницата с отговорите точно отгоре преди тях има "User Quizzes  ,   See my quizzes | Create a quiz " и там цъкнах на "See my quizzes" и така ми се показа резулата.

# 72
Аз продължих с тестовете.
Излиза, че съм саамо 75% addicted to Supernatural  Mr. Green Имам да наваксвам значи Whistling
http://www.buddytv.com/user-quizzes/take-user-quiz.aspx?qid=100000079

# 73

Абсолютно. аз ей сега за проба го направих отново като този път отговарях това, което би трябвало да ме направи момиче на Дийн и събрах 80% Laughing
Аааа, отговаряме честно и почтено, иначе се губи смисъла  Naughty. А бе, за оцеляване ще оцелея и аз - 94% - ама ми се щеше да събера повече точки като гадже на Дийн  newsm03

# 74
  • В средата на времето
Изи, да нямаш долно тире някъде?

Не, нямам Rolling Eyes...направо имам свръхестествени проблеми с тези въпросници Crazy Отказвам се за сега Crossing Arms По-късно ще пробвам пак...ядосах се Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт