Коя част от женското тяло ''говори'' най-силно за секс?

• 5 632
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
И ти се връзваш на тези евтини трикове за реклама в списанията...? Laughing

# 61
Очите!
Когато реша да кажа нещо-с тях го казвам!
И ме разбират! Wink

# 62
най-силно за секс говорят очите и държането ,
най-сексапилни  са краката и задника , бюста - също

# 63
Моят отговор го няма - ръцете. Добре подържаните нежни ръце навяват много палави мисли на мъжете Simple Smile

и студени!
Ти пък с твоите студени ръце  Laughing Явно наистина е хубаво ...
Обаче често вървят и със студени крака ...

# 64
Хахах, на мен открай време ми се втълпява, че студените ръце са всичко друго, освен секси и ако пипнеш някой мъж с тях, щяло да му "овехне цветето" Laughing

# 65
То се пипа нежно.

# 66
Едва ли някой има предвид саблени удари. Всеки луд с номера си, всяка жена с коза си. Всяка от изброените части може да е предимство или недостатък, в зависимост от жената.

# 67
Едва ли някой има предвид саблени удари. Всеки луд с номера си, всяка жена с коза си. Всяка от изброените части може да е предимство или недостатък, в зависимост от жената.
И от мъжа, и от мъжа. Ето сега, ако зависеше само от мен, никакви гланцове и пет мегавати нямаше да слагам. Устните най-много си ги харесвам леко сухи, със съвсем лек контур от молив. С изглед "изядена" козметика , нека така да го нарека. Обаче знам ли дали мъжът х би харесал същото?

# 68
Ако бях мъж,щях да отговоря с краката,дупето и шията,но понеже съм жена,ще кажа,че много ме възбуждат,големи и красиви мъжки ръце.Само като ги погледна и почвам да си представям как са по цялото ми тяло.... Whistling Flutter

Общи условия

Активация на акаунт