Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 486
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честита Баба Марта! Нека сме бели и червени, румени и засмени!!!

# 136
Честита Баба Марта!

Честито на всички именници да са живи и здрави!
Почерпете се за Марти!

# 137

Честита Баба Марта на всички!

Честит имен ден на Марти и drugoselec! Бъдете много здрави   bouquet  bouquet  bouquet

# 138
  • в илюзия
Честита баба марта и честито на всички именници. Да са здрави и засмени.

# 139
Честита Баба Марта на всички да сте живи и здрави.
Честито на всички именници  bouquet.
Моя малкия днес е цял ден на яслата сутринта пак плака но дано да е като четвъртък и петък само сутринта и после да се успокоява.
Лек ден.

# 140

Честита Баба Марта!

# 141
  • Габрово
Честита Баба Марта и от нас с Антония! Честито и на всички именици, които празнуват днес! Пожелаваме много дълголетие, здраве и усмивки!

# 142
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен  bouquet

Честито на Марти  bouquet, и на всички именници  bouquet

Леле  irka, каква вкусна плодова торта си сложила Crazy

# 143
 Честита баба Марта от мен момичета,да сте бели , червени и засмени . Heart Eyes  Честито и на именниците, прекрасни имена имате   Peace

# 144
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, гласувахте ли за терен на площадката на Бела?
http://www.mestazaigra.bg/

И другото,което вчера разбрах, че Мартина и Мартин били празнували имен ден на 14. април newsm78

# 145
deni_k гласувах! Peace
Относно именния ден в църковния календар е отбелязан 01.03. и масово разпространен, но според един поп е на 14.04. /почти никой не знае това/.
kallii желая ти бързо да се оправиш, знам как боли Praynig

# 146
Честита Баба Марта на всички! Да сте живи и здрави!

# 147
Дени, относно Детската площадка, спечелена от града ни. Е, евала, когато се обединим, стават нещата. НО, едно голямо НО  .Последвалите решения ме огорчиха изцяло. Не видях логика в факта, че не се предложиха места за поставяне съоръжението  в други квартали, единствено на Младост . Мое мнение е , че деца живеят навсякъде,не само там. Кмета даде отговор, че решението се основава , на база  "броя потенциални ползватели е", но да беше дал и други предложения, а потенциалните ползватели да решават . Момичета, кажете си мнението, наистина ми е интересно  какво мислите. Има квартали  в които няма къде децата да си играят,  Thinking .

# 148
  • Габрово
kallii, смятам, че проблема с липсата на детски площадки е за целия град.
Хубаво би било наличните такива да се обновят. Лошото в Габрово е, че няма парк в който да се направят съвременни и безопасни съоръжения за децата. Не знам как стоят нещата с парк Маркотея и докога ще прилича на джунгла. Ако се ремотнира ще стане идеално място за разходки и игри. Помня колко хубаво беше там, когато бях дете, с лодки и водни колела, алеи, пейки ...
Колкото до направените предложения за площадка, гласувах за такава над стадион "Априлов". Не е чак токова далеч и ще може да се ползва и от хора от други квартали.

# 149
Кали, аз съм напълно съгласна с теб. Аз имам чувството, че само там имат непотребни терени и са ги отделили за площадки. Потенциални ползватели има в целия град.
Този парк Маркотея, парка срещу завод "Буря" ли е  Embarassed Като минаваме оттам ми изглежда изоставен, но си личи че има много потенциал в него. Въпреки че ни е далеч бих отишла до там. Никой ли не го стопанисва в момента?

Общи условия

Активация на акаунт