Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 426
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
t_nestorova, аз ходих скоро.
Отидох при личната (2-ра поликлиника) и ми даде направление за мамограф (пак във втора).

Така че, отиди при личния си лекар и той ще те изпрати.

Hug Hug Hug

# 226
stefinka  Hug благодаря ти

# 227
  • София
 Благодаря за пожеланията момичета! Когато мога ще кача снимки от рожденния ден, но няма да е днес че малкия пак е болен  Tired.

PEPANP честито и на твоето момиченце на патерици! ( вчера покрай малкия нямах време да влизам тук) Да ти е жива и здрава и да те радва като кака си   bouquet

Относно мамографа има и в болницата но не знам дали работят към здр.каса  Rolling Eyes, най-добре иди при личната и тя ще те насочи

# 228
Момичета здравеите, ТЪРСЯ СИ ЛЯТНА КОЛИЧКА ЗА ОКОЛО 25 ЛВ. . Ако някоя от вас има идея или има за продаване, да ми се обади.0896640430  трябва ми , не за постоянна употреба, а да може лесно да се сложи в колата. Ето и скайпа ми : emo_nm2;   (ели, емо и ники) Simple Smile Пишете там.Целувки

# 229
Момичета здравеите, ТЪРСЯ СИ ЛЯТНА КОЛИЧКА ЗА ОКОЛО 25 ЛВ. . Ако някоя от вас има идея или има за продаване, да ми се обади.0896640430  трябва ми , не за постоянна употреба, а да може лесно да се сложи в колата. Ето и скайпа ми : emo_nm2;   (ели, емо и ники) Simple Smile Пишете там.Целувки

Тук гледа ли http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=3&page=5& … age=12&sort=7

Има доста, може да се уговорите за пощенските с продавача да си ги разделите или нещо друго.

Иначе аз си поръчах лятна количка чисто нова за 40 лв от mytoys.de , но моята няма легнало положение.

Hug

# 230
АМИ ДА ГЛЕДАХ, ХАРЕСАХ НЯКОЛКО МОДЕЛА АМА КАТО СЛОЖИМ И ПОШЕНСКИТЕ ЦЕНАТА СЕ ВДИГА С ПОНЕ 10 ЛВ. КОЕТО НЕ МЕ УДОВЛЕТВОРЯВА.А В САИТА КОИТО МИ ППРАТИ ЩЕ ВИДЯ .БЛАГОДАРЯ

# 231
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз обещах снимки от яслата, но честно казано няма стойностни Embarassed правих клипчета

# 232
  Момичета, предлагам да си отворим нова папка за снимки, "Пролет 2010 г.". Кажете съгласни ли сте Flutter  ?
  Най-накрая се стопли това временце, започва да тежи студът вече, искам  слънцеееее  Crazy

# 233
АЗ СЪМ СЪГЛАСНА, С ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТИ, ЗА ПРОЛЕТНИТЕ СНИМКИ,  УФФФФФ, НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕ СТОПЛЯ ТОВА ВРЕМЕ, ЧЕ ДА ИЗЛИЗАМЕ

# 234
# 235
   Mомичета, разбрахте ли идеята , която са замислили от правителството, да се намали майчинството от 410 на 225 дни. Настръхват ми косите . В този демографски срив, голяма безработица не виждам как някой ще се навие да ражда второ дете .  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482927.75

# 236
Kakto за маийинсвото, така и вероятно ще увелияат възраста за пенсиониране. В караина сметка целта на всияко е работотодателя да поема издръжката на хората възможно наи-много време. Нали трябва да има пари държвата да си връша борчовете.
Според мен това е причината за тези  небивалици

# 237
извинявам се за правописа ама нещо стана с клавиатурата ми  Sick

# 238
   Mомичета, разбрахте ли идеята , която са замислили от правителството, да се намали майчинството от 410 на 225 дни. Настръхват ми косите . В този демографски срив, голяма безработица не виждам как някой ще се навие да ражда второ дете .  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482927.75

нямам думи тези анти кризисни мерки са просто ужас  Shocked

# 239
И аз цяла сутрин чета за тези мерки. По-големи глупости не са могли да измислят.
Цитат
Предвижда се плоският данък от 10% върху доходите на физическите лица да се начислява върху брутната заплата преди приспадането на осигуровките, пенсиите над 136 лв. да бъдат облагани с 10% данък, временно да се премахнат разходите за представително облекло на служители.

Планът праща в принудителен неплатен отпуск от две седмици бюджетни служители, съкращава наполовина до 225 дни дните за платеното майчинство, съобщава вестникът.

Като отрежат майчинството на 1 година, ще има по-малко бебета. ПОследните години много се засилихме да раждаме  Laughing
Може ли да облагат данък пенсиите? Нали хората цял живот си плащат от заплатите, за да имат после пенсия, а тя и без това е нищожна.

Общи условия

Активация на акаунт