Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 404
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • Габрово
Според мен, няма да се приемат тези промени.

# 241
Здравейте, май всички се възполвате от топлото време и тук никой не се отбива, днес видях доста познати лица на Граище.
А сега да питам, някой ходил ли е при д-р Белчилов във В. Търново (УНГ)  и какви отзиви има за него?  Каним се да ходим с малкия заради трета сливица.

# 242
Здравейте мами,аз искам да питам някой знае ли за утре дали ще има протест в Габрово,както се канят много мами от цялата страна?

# 243
Какъв протест  newsm78 newsm78  ?

# 244
Честита Първа Пролет- здраве и щастие на всички!

# 245
 Ей Ирка пак си се справила страхотно, внасяш толкова настроение Hug

Това за протеста и аз не го знам Rolling Eyes

# 246
Протест против забавянето на детските добавки.

# 247
Протест против забавянето на детските добавки.
Аз не съм чувала за протест.

# 248
  • София
 Здравейте момичета! Днес имам рожден ден и да почерпя  Grinning

# 249
geni честит рожден ден, да си много обичана майка и жена   bouquet

# 250
Честит Рожден Ден geni23!
Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Сложих малко снимки в пролетното ни албумче photo
kallii да нацелуваш по бузките Руми от мен

# 251
Честит рожден ден  на geni23, бъди   здрава, красива и обичана  .  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
irka_7  , ще ги нацелувам от теб  Hug Hug Hug
  Момичета, слагайте снимки  в албума, нека да видим сладурите .

# 252
Момичета, можете ли да изкажете мнение за д-р Тсмангелсва? Двсумя се между нея и Михсва, та моля да ми съдействате с мнение. Трябва съвсем скорс да заведа Калина на стсматслсг.  Tired

# 253
  • София
Благодаря на всички за поздравите!

mima kalina мога да ти кажа и за двете стоматоложки понеже съм посещавала и двете. По принцип съм пациентка на д-р Михова, но при един проблем с пулпит и гранулом на едно зъбче преди време се случи така че д-р Михова не можа да ми помогне и се наложи да ходя в клиника Иван Рилски при д-р Тумангелова там имаха уреда за физиотерапия който много ми помогна за лечението  Peace. И двете са много внимателни и при която и да отидеш няма да сбъркаш(може би Михова работи малко по евтино  Rolling Eyes) моята дъщеря съм водила и при двете, Тумангелова е по младичка и по на ясно с новите технологии, а михова е от по старото поколение  Thinking. Моята дъщеря имаше проблем- млечните зъбки не искаха да падат а новите пробиха зад тях и може би там Михова леко ме разочарова защото я водих при нея още преди да се покажат новите и и изказах съмнение че това може да се случи, а тя ми каза че нямало страшно и че ще паднат сами (което не се случи  Wink и след няколко седмици имахме 2 реда зъби) От тогава я водя при друг зъболекар,  който извади млечните зъбки и сега нещата започнаха да се поуправят.

# 254
geni23 ,blagodarq. Zapisah q za Tumangelova.

Общи условия

Активация на акаунт