Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 153
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • У дома... някъде
valeria81 , видях те в друг под форум, много се радвам от това което видях, желая ти успех и всичко да е наред  Hug

Ей,начи... Laughingразконспирира ме  Mr. GreenДай Боже всичко да е наред до края! Praynig

Огнена стихия,и ние сме на вълна детски стоматолог и питането ти ми дойде като бонус.Само че,мен ме е страх повече от детето да не би да го заболи нещо при прегледа. Sad

zyzi2,честита радост!Желая на семейството ви много радост и детски смях да изпълва дните ви!   bouquet

# 361
Valeriq81  желая ти късмет и на теб.Лека и безпроблемна бременност.

# 362
valeria81 честито EFP
лека и безпроблемна бременност ти желая  preggo
и да гушкаш най- сладкото newsm30бебче на финала Hug

# 363
Ей,начи... Laughingразконспирира ме  Mr. GreenДай Боже всичко да е наред до края! Praynig

Еми как хубавите новини, бързо се разбират  Heart Eyes, още веднъж честито много се радвам  Hug

# 364
 Здравейте момичета, как сте ?
 Valeria_81, честита новинка. Много се радвам за това  Hug .
Искам нещо да споделя с вас, смях се от сърце - Казва се " Женска молитва" http://www.facebook.com/photo.php?pid=4510971&id=144915587771#!/photo.php?pid=4468507&id=144915587771&fbid=402978492771

# 365
самозалепваци се стикери за декорация днес видях  че има в  магазина до камашит където продават тапети срещу бчк имаше много готини
може ли и мен да ме присъедините към габровските мами Heart Eyes
ан мари  е родена на 2.10.2002
рустислав е роден на 17.12.2007

# 366
сиска81   welcome  Hug

kalli много сладури на една снимка,  Laughing

галя76 чакаме новика от теб, май срещата с бебо съвсем е наближила  Heart Eyes

# 367
здравейте Simple Smile
съжалявам, че се намесвам в темата ви, но видях, че това е габровската тема и искам да ви питам нещо. Аз също съм от Габрово, но от 6-7 години вече не живея в Габрово. другата седмица ще се прибера за около седмица- десетина дни и в тази връзка искам да попитам къде има пунктове на детска кухня? живея на крушата, къде е най-близкото място от където мога да вземам храна?как точно става записването, какво трябва да нося като документи?какви бурканчета да занеса?като занесете бурканчета във вашите ли ви сипват храната или ви ги вземат и ви дават други пълни (питам понеже тук понякога си нося чашките на Авент и ми сипват в тях)?веднага ли като се запиша ще мога да си взема храна на другия ден?въобще какъв е реда....
съжалявам за много въпроси, но навсякъде е много различно
много ще съм ви благодарна за информацията и благодаря предварително:)

# 368
  • София
Здравей densy Вече не се използват бурканчета за детската кухня (дават храната в пластмасови кутийки за еднократна употреба), щом не си от тук е най-добре да попиташ някоя мама от форума която има повече купончета да ти продаде няколко бройки , така ще е по лесно за теб иначе знам че записването ставаше само в детската ясла на младост и то в определени часове. Трябва да имаш в предвид и че кухнята ще почива 1 месец от 15 юли до 15 август и ако престоя ти е през този месец няма да можеш да се възползваш от нея. Дано съм помогнала с нещо  Simple Smile

# 369
Simple Smile мерси много за информацията....жалко няма да мога да се възползвам, защото ще си дойда на 16-ти юли и ще хвана точно почивката им. Нищо...здраве да е Simple Smile благодаря все пак

# 370
Честита дъщеричка на Zuzi, да е мнаого усмихнато и щастливо бебече.

Момичета благодаря ви за инфото за стикерите. Ще творя скоро в хола.

Добре дошла при нас на сиска81Hugдобавих теб и децата в списака.

# 371
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Момичета някой знае ли в Габрово или Търново магазин в който да продават самозалепваци се стикери за декорация на стена.

t_nestorova , малко късно, но виж тук. Има интересни предложения не само за самозалепващи се стикери.  Дано съм била полезна! Лек и приятен ден!  bouquet

http://www.e-domko.bg/

P.S.Момичета, радвам се че съвсем случайно ви открих както се разхождах из форумите. Надявам се, че ще приемете сред вас и една баба със сладко внуче и куче   Joy Joy Joy  

На всички мами, които вече гушкат сладурчета много радост, а на тези които очакват щастливото събитие стискам палци всичко да мине без проблеми.  Grinning

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 10:52 от tutulina

# 372
  • Габрово
P.S.Момичета, радвам се че съвсем случайно ви открих както се разхождах из форумите. Надявам се, че ще приемете сред вас и една баба със сладко внуче и куче   Joy Joy Joy  

Привет и добре дошла Grinning. Познах и внучето, и кучето  Mr. Green.

# 373
Привет Hug!Ще може ли да ми поясните какви са тези кърмачески тениски.

# 374
Момичета поръчвали ли сте от Ларедут и запознати ли сте как става?

Общи условия

Активация на акаунт