Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 151
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
здравеите и от мен момичета.Честито на всички именници.На 17 .06.  ми се роди момиченце Анабела 3.350 кг  50см

Честита принцеска да ти е жива и здрава и да расте весело и безгрижно дете.
 Да сте живи и здрави и двете!  Heart Eyes

# 346
здравеите и от мен момичета.Честито на всички именници.На 17 .06.  ми се роди момиченце Анабела 3.350 кг  50см

честита малка принцеса   Hug

# 347
Момичета може ли да ми  кажете от колко до колко часа дават кухнята на Палузово в яслата. Предстои ни да започнем да вземаме от там , а нали трябва да заверяваме предварително.... и т.н. Ако някой пък има телефон на яслата -не можах да намеря в интернет нищо-само телефони на градините.
Купоните се заверяват в Мики маус на Еса  там е кухнята маика

# 348
Здравейте, момичета!
Питала съм и преди, но сега опряхме до кокъла вече и искам да питам отново-къде в Габрово мога да заведа малката на зъболекар? Да е добра и спокойна, че тя се стряска и не иска да сяда и да я преглеждат. Благодаря много предварително! и детски зъболекари има ли въобще или са общи?

# 349
От 6 години ходя при Тумангелова. Работи и с деца. Много е внимателна, казва ти ако те заболи казваш ми спирам. Преди няколко месеца водих и малката за първи път не е имало проблеми. Но бяхме само на профилактичен преглед. Но като цяло е спокойна и никога няма да ти причини болка за разлика от някои зъболекари, които сякаш нарочно натискат и ти викат да траеш. И е много добра, мъжът ми остави 2000 лв за зъби и не е имал оплаквания, а доста я беше закъсал откъм зъби. Кабинетът й до банка ОББ, новата сграда, където има и адвокатски кантори. Улица Успех 1 мисля беше. По едно вито стълбище се качваш, но то по принцип има информационно табло на първия етаж. На втория етаж е, голяма дървена врата, там е чакалнята, то си пише. Телефона може по-късно да ти пусна ако искаш, че сега не го намирам.

# 350
Благодаря ти много, ако може да дадеш и телефона и. А как става записването при нея? А каква е тази Попова?

# 351
Чувала съм, че има една на пазара до скъпия магазин. Отстрани е входа на втория етаж. Била много добра зъболекарка и работи със здравната каса. От майки съм чувала добри отзиви. Разказва приказка на децата. Обяснява, че машинката е пчеличка и вади червейчето от зъбчето и т.н.. Аз мисля моя син там да го заведа на профилактичен преглед. Не й помня името , но ще разпитам и ще ви дам по подробна информация.
Също така детска е Башакова,   но не знам къде й е точно кабинета. Мисля, че в момента е по майчинство тя, но практикува.

# 352
Аз водих баткото при Христова  близо до проектанска  има един магазин за бои Спектар кабинета е отзад. Доволна съм но тои е много плашлив и плака.

# 353
Благодаря ти много, ако може да дадеш и телефона и. А как става записването при нея? А каква е тази Попова?

0897247272 е телефона на Тумангелова, записването е като се обадиш и казваш, че искаш час. По принцип работи и с касата. Ако не си разбрала нищо от моите обяснения, пак я попитай къде се намира. И успех!  Peace

# 354
  • София
Д-р Тумангелова е добър избор  Peace, също мога да препоръчам и д-р Михова (която е детски стоматолог) кабинета и е над Офис 1

zyzi2  честито бебче, да ви радва много и да расте умна и красива госпожица!   bouquet

# 355
Благодаря Ви за хубавите пожелания.

# 356
valeria81 , видях те в друг под форум, много се радвам от това което видях, желая ти успех и всичко да е наред  Hug

# 357
  • Габрово

Също така детска е Башакова,   но не знам къде й е точно кабинета. Мисля, че в момента е по майчинство тя, но практикува.
Мисля, че се води улица Емануил Манолов.
Улицата, към която гледа входа на хотел Балкан. Та от хотела в посока болницата, от дясната страна, нова (или поне ремонтирана) жълта сграда. Аз ходя при нея от години, много я харесвам  Peace

И защо всъщност влязох в темата:
Цитат
На 3-ти ЮЛИ /събота/ в 14 часа нa площада (пред Община Габрово) ще се проведе за пръв път в Габрово - Водни Войни /или Водно парти/. Носи си водни оръжия (Шишета, Водни пистолети, дори и кофи).

ВХОД СВОБОДЕН!
Ето темата от facebook: цък

# 358

Аз мисля да присъствам  Joy

# 359

Пу, язък, аз съм на Пловдив тогава.   Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт