Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 166
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
алабала&Ники ,страхотна снимка имаш под ника си.. Joy

Благодаря   bouquet

# 331
Момичета може ли да ми  кажете от колко до колко часа дават кухнята на Палузово в яслата. Предстои ни да започнем да вземаме от там , а нали трябва да заверяваме предварително.... и т.н. Ако някой пък има телефон на яслата -не можах да намеря в интернет нищо-само телефони на градините.

# 332
Sunrice мисля че към 11 часа дават кухнята но не съм сигурна.а телефона на яслата е 80-42-21

# 333
галя76 , като гледам си на финала, леко раждане и здраво бебче ти желая  Heart Eyes

# 334
благодаря buba76_ дай боже всичко да е наред Hug

# 335
Sunrice  от 11 до 11:30 дават кухнята.

# 336
  • Габрово
Гале, стискам палци за безпроблемно и безболезнено раждане. Да не забравиш да се похвалиш  Wink.

# 337
благодаря.разбира се ,че ще се похваля Иве Heart Eyes

# 338
Честито на всички които празнуват на днешния Петров ден  bouquet

# 339
честито на всички именници днес  bouquet  bouquet  bouquet

# 340
Честит празник на именниците.  bouquet

Момичета някой знае ли в Габрово или Търново магазин в който да продават самозалепваци се стикери за декорация на стена. нещо ето такова

# 341
Честит имен ден на именниците днес.

Днес на Петров ден се яде пиле.
 И аз се интересувам къде мога да намеря такива стикери за декорация. ако някой знае наистина нека да сподели и тук.  Hug

# 342
Момичета, виждала съм такива стикери в мебелния магазин под Техномаркет. Има сектор само детско обзавеждане, но до колкото си спомням бяха скъпички.

# 343
здравеите и от мен момичета.Честито на всички именници.На 17 .06.  ми се роди момиченце Анабела 3.350 кг  50см

# 344
стикери за стена съм виждала в магазин Мирка

Общи условия

Активация на акаунт