Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 162
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
И аз влизам за същото като missing.
Ето я и темичката от Клюкарника. Моля ви, ако някой има възможност да дари кръв B (-)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568615.0
Пуснах темата в Клюкарника,пиша и тук за помощ...Надявам се ,че ще се отзоват хора,които да дарят кръв от Б отрицателна кръвна група.Благодаря предварително !

# 706
  • У дома... някъде

# 707
Честит Празник!    bouquet

# 708
Добро утро на всички. Искам да попитам някой ходил ли е при доктор Кьолиева - пулмолог във Велико Търново и какво ви е мнението? Благодаря предварително.

# 709
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Никой не е отговорил за пулмолога. - това е лекар за белите дробове, нали?
Аз не съм ходила при упоменатия лекар, но съм била пациентка на д-р Христина Георгиева, тогава беше завеждаш интензивно отделение на белодробната болница "Парахода" в Габрово. Много съм доволна- преглежда във втора поликлиника в Габрово.

# 710
Здравейте,
Имам едно питане - Къде освен в мола може да се направи детски рожден ден имате ли впечатления? Преди имаше в Ренесанса и в  ИМКА, а сега освен в Мола на друго място не се сещам ...
Моля ако някой е правил или знае да сподели. Предварително  благодаря!

# 711
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Здравейте,
Имам едно питане - Къде освен в мола може да се направи детски рожден ден имате ли впечатления? Преди имаше в Ренесанса и в  ИМКА, а сега освен в Мола на друго място не се сещам ...
Моля ако някой е правил или знае да сподели. Предварително  благодаря!

алабала&Ники, в МОЛ Габрово в боулинг залата също се правят тържества по различен повод....но ми се струва че  детето е малко и няма да е подходящо да го правите там.

Правили сме рожден ден и програма през цялото време от водещ клоун в кафето зад ДСК. Само че не помня името му / на кафето /. Във вътрешната зала се организират  подобни тържества. Ако искаш пиши ми на лични, ще ти пратя и снимки от нашето тържество. Две години по ред там го правихме. Много сме доволни. Но вече сме в тинейджърска възраст и интересите ни са малко по-други   ooooh!    hahaha   Joy 

Hug    Laughing    Hug

# 712
Ние правихме рожден ден на Макси в кафето на Библиотеката на ректората. Избираш си меню, предлагат и аниматор за децата. Ние сме доволни.

# 713
Ние правихме рожден ден на Макси в кафето на Библиотеката на ректората. Избираш си меню, предлагат и аниматор за децата. Ние сме доволни.

Благодаря ти ... това ми звъчи доста интересно и ще мина да проверя какви са условията и какво предлагат!   bouquet

# 714
искам да попитам в болницата трябва ли да плащам приположение че имам направление за хоспитализация и че не съм избирала екип които да ме изражда и какво трябва да заплата

# 715
  • Габрово
искам да попитам в болницата трябва ли да плащам приположение че имам направление за хоспитализация и че не съм избирала екип които да ме изражда

Не

# 716
има ли бъдещи мами от габрово с термин 5 април  Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 21:08 от mirelka_123456

# 717
Аз не съм бъдеща, но детето ми е родено на 5 април Wink

# 718
Zdraveite!az sam edna bade6ta maminka-dnes vidqh 2te 4erti4ki.No v momenta imam golemi kolebaniq koi lekar da izbera da nabludava bremennostta mi.Edni me savetvat za Angelov,drygi pak za belo6inov i t.n.No ob6to vzeto-neznam.Vse pak tova si e vajno re6enie.Kakvo bihte me posavetvali vie?

# 719
Zdraveite!az sam edna bade6ta maminka-dnes vidqh 2te 4erti4ki.No v momenta imam golemi kolebaniq koi lekar da izbera da nabludava bremennostta mi.Edni me savetvat za Angelov,drygi pak za belo6inov i t.n.No ob6to vzeto-neznam.Vse pak tova si e vajno re6enie.Kakvo bihte me posavetvali vie?

първо да ти е честито аз ходя при марияна милчева поне за мен е много добра лекарка тя е в поликлиниката на шавара взимаш направление и отиваш там ако искаш де това си е твои избор но за мен е много добър лекар и още един път честито Hug

Общи условия

Активация на акаунт