Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 162
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Валерия  Честит син и от мен !Да ви е жив и здрав ,много да ви радва!Бързо да отминат коликите и да не плаче много. Hug

# 691
s.encheva_81 писах ти на ЛС

# 692
Валерия, честито бебче да ти е живо и здраво и много да ви радва!

# 693
искам да попитам мамите който са родили в габровската болница какви са условията там и какво изиискват за раждането и колко струва раждането  bouquet  bouquet  bouquet

# 694
mirelka_123456за болницата искат 10 памперса за бебето,лигнин превръзки,и от памперсите тези които са като чаршаф 3 броя.
Родилките сме в стая за трима,бебенцата ги дават на три часа за кърмене ,като последното кърмене е в 21часа ,а първото в 6 сутринта.През останалото време ги гледат неантоложките.Аз лично не съм плащала за раждане ,бях си решила при който екип се падна,при него,ще си раждам. И двата пъти като раждах съм била без предварително уговорен екип,доволна съм от отношението.Незнам по колко върви ако си плащаш .
Моята информация е от преди седем месеца,Валерия ако се включи може да ти даде по-прясна информация.  bouquet

# 695
mirelka_123456за болницата искат 10 памперса за бебето,лигнин превръзки,и от памперсите тези които са като чаршаф 3 броя.
Родилките сме в стая за трима,бебенцата ги дават на три часа за кърмене ,като последното кърмене е в 21часа ,а първото в 6 сутринта.През останалото време ги гледат неантоложките.Аз лично не съм плащала за раждане ,бях си решила при който екип се падна,при него,ще си раждам. И двата пъти като раждах съм била без предварително уговорен екип,доволна съм от отношението.Незнам по колко върви ако си плащаш .
Моята информация е от преди седем месеца,Валерия ако се включи може да ти даде по-прясна информация.  bouquet

благодаря ти много а какви са условията аз съм от гб но още не съм влизала в болница има ли баня в стаята а й колко време ще ме задържат там с бебето

# 696
Моята информация е от преди седем месеца,Валерия ако се включи може да ти даде по-прясна информация.  bouquet

благодаря ти много а какви са условията аз съм от гб но още не съм влизала в болница има ли баня в стаята а й колко време ще ме задържат там с бебето
Има ВИП стаи които са със самостоятелна баня и тоалетна,иначе банята не е лоша  има вода в определени часове.Да допълня и йод  към списъка.
По  телевизията днес даваха,че трябва да има определена тарифа за избор на екип,трябва да се поинтересуваш ако искаш да плащаш.

# 697
изпуснала съм йода, наистина както Зузи е писала.Банята и тоалетните са общи освен ако не си във вип стая.Ако си родила нормално и всичко е наред с теб и бебето на третия ден изписват,а ако си секцио мисля ,че седем дена държат.

# 698
изпуснала съм йода, наистина както Зузи е писала.Банята и тоалетните са общи освен ако не си във вип стая.Ако си родила нормално и всичко е наред с теб и бебето на третия ден изписват,а ако си секцио мисля ,че седем дена държат.
благодаря много ще попитам още нещо боли ли нормалното раждане и какво е чуството  Cry Cry Cryмного ме е страх да си призная Tired Tired Hug

# 699
Нормално е да те е страх още повече,когато момента наближава.Аз си виках докато бях бременна,,сега няма да му мисля и да се страхувам предварително ,като му дойде времето тогава ще мисля,, когато дойде момента за раждане обаче ,то нещата тръгват така че нямаш време за мислене.С две думи наслаждавай се на бременността и не му мисли толкова.
А това дали боли,боли но се изтърпява все пак всички се дошли на бял свят по този начин.Самите контракции са все едно ще ти идва ,но са по силни болките.Всяко раждане е различно.Аз раждах два пъти и двата пъти беше нормално и едното не беше идентично с другото.Но определено е по- бързо възстановяването ако раждаш нормално.Три часа след като родих,вече бях станала.Болката минава и се забравя.Трябва само да слушаш лекарите и акушерката ,която води раждането.  Мисли си за малкото човече , че скоро ще го гушкаш и ще му се радваш.Вярвай че всичко ще мине бързо и леко. Hug Hug Hug

# 700
 Hug Hugблагодаря ти много  bouquet  bouquet  bouquet

# 701
  • гр Габрово
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Може ли някоя от вас да ми каже дали е ходила при гинеколожката д-р Иванова?Имате ли някакви отзиви за нея-добър лекар ли е?

# 702
# 703
  • Габрово
Извинете, че нахлувам в темичката ви.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=679304
Моля, ако някоя от вас има възможност да помогне...  Praynig

# 704
И аз влизам за същото като missing.
Ето я и темичката от Клюкарника. Моля ви, ако някой има възможност да дари кръв B (-)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568615.0

Общи условия

Активация на акаунт