Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 171
  • 754
  •   2
Отговори
# 675
благодаря ви момичета Hug
хайде valeria81, чакаме вече включване от теб с хубава новина Hugбързо и леко раждане Wink

# 676
  • У дома... някъде
Здравейте габровки!Имаме си вече син,който се роди на 13.02 и се казва Владислав!От днес сме си в къщи и гласим режима за спане и гушкане. Laughing

# 677
  • Габрово
Честито valeria81  smile3525. Да ви е жив и здрав Владислав. Сега да хапва и да спинка здраво, защото после сигурна съм, го очаква вълшебно детство  Grinning.

# 678
valeria81  честито и от мен. На малкия юнак желая щастливо детство и палави игри . Да расте жив и здрав и да радва всички в къщи.  smile3525

# 679
valeria81, честит син и от мен!
Да ви е жив и здрав!  bouquet

# 680
честит син valeria81. да расте жив и и здрав малкия Владислав ,и да бъде най-послушното бебче
 smile3525 smile3525 smile3525

# 681
valeria81, честито  smile3525  Да ви е жив и здрав, и всички много да си го обичате.

# 682
Валерия, честитооо , Владко на мама а Wink, браво всички да сте щастиви с новия чен на семейството  Heart Eyes

# 683
Честито! Да е жив и здрав малкият Владислав!

# 684
Здравейте момичета,
чета ви редовно ,но досега не съм писала.Живея в Габрово от 1,5г. и от седем месеца съм мама.Момченцето ми се разболя и след няколко прегледа и лечение с хомеопатия "оздравя" според личния лекар.За мен обаче не е . Не кашля,няма температура но сополките си стоят.Молбата ми е да ми препоръчате педиатър за второ мнение,не че не съм доволна от нашата докторка но за всеки случей . Благодаря ви!

# 685
s.encheva_81, здравей.Ние сме при Нели Велева ,кабинета и е в поликлиниката на колелото.Аз лично съм доволна от нея ,тя е детски педиатър.При нея съм от 15 Годо.Понеделник , Сряда и Петък е първа смяна.Вторник и Четвъртък е втора смяна.
Сополите да не са от никнене на зъб ки.По принцип когато никнат ,защитните сили на организма отслабват, и е възможно да има кашлица и сопол ки.Но не е лошо наистина да чуеш още едно мнение за твое успокоение.

# 686
благодаря Галя76, и аз си мислех за зъбки но все пак.....А може ли и телефон да си запиша час. Мони е роден на 12.07 а виждам че едното ти детенце е на 13.07 Simple Smile Раждали сме по едно и също време.

# 687
s.encheva_81, добре дошла при нас  Hug
Надявам се неразположението да е само временно  Peace
valeria81, как сте? Пиши като имаш време  Hug

# 688
честито и от мен нека бъде жив и здрав и да те слушка много Hug

# 689
  • У дома... някъде
Добре сме.Бавим се и с каката,за да се адаптира и тя към малкия член на семейството.За сега се справяме,тя много помага за бебето,дори я оставям сама с него в стаята за да свърша нещо и тя идва и ми казва че плаче или му е паднала бибата. Laughing Wink
Майка ми за сега идва през деня,че татито си е на работа и от нея имам помощ.Не мога да се оплача.Дано коликите ни подминат  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт