Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 161
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
ledenata,още не съм ходила на лекар-ходих при личната и тя ми каза да изчакам малко със специалиста,за да може да се види пълен плоден сакНо и тя потвърди бременността-с онези бързи тестчета Simple Smile Мисля да изчакам малко за сега-да ида към 20.Засега съм се спряла на Ангелов

# 736
ellhris, успех!
Май е време за нова тема, ако няма против, бих могла да я пусна аз?! Ще се постарая да направя и нов колаж. Ако някой е пропуснал, бях създала албум Снимки за колаж 2011, в който да качвате снимки на вашите деца. Това са снимките, които ще използвам.

# 737
ellhris, успех!
Май е време за нова тема, ако няма против, бих могла да я пусна аз?! Ще се постарая да направя и нов колаж. Ако някой е пропуснал, бях създала албум Снимки за колаж 2011, в който да качвате снимки на вашите деца. Това са снимките, които ще използвам.
пуснете нова темичка Hug Hug

# 738
  • Габрово
Ледената, пускай смело  Grinning

# 739
С риск да прозвучи банално искам да попитам-какво мислите за Белушинов?Казаха ми,че е добър специалист,а и работел с каса!?

# 740
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Нямам време да хвърля един поглед назад, но всяка от нас ще ти сподели различни мнения и предпочитания. Аз лично съм за Анчев, но има момичета, които не го харесват.
 Изборът е лично твой!

# 741
Ами, едно заглавие да предложите   newsm78
Очакваме добри новини от mirelka_123456  Praynig

# 742
Момичета , моля ви да ме ориентирате за детски зъболекар, тази нощ Васко се събуди и целия е отекъл от едната бузки. Там има зъб с  дупчица, ние имаме час за четвъртък, но това е много време. От две седмици чакаме да дойде този ден , за да се запознаем с кабинета,  за да сме подготвени, как ни изненада лошия късмет. Водете си децата и бе3з причина, за да знаят че всичко е за тяхно добро, направо не ми се мисли, какво ще са писъци  ooooh! .

# 743
Аз водих сина си вчера при д-р Илчева до скъпия магазин е. Работи със здравната каса и с деца. Много съм доволна. Днес е първа смяна може да го заведеш. Успех и дано да се оправи бързо милото .

# 744
  • Габрово
Аз препоръчвам с две ръце д-р Бъчваров, цялото  семейство сме при него. Кабинетът му е уютен, пуска музика, работи внимателно, търпелив е, има подход към децата. Мишо по принцип не се страхува от лекари и зъболекари, но при Бъчваров мога да кажа, че ходи с удоволствие.
Кабинетът се намира зад блок "Рачо Ковача", срещу дискотеката. Днес, мисля, че е сутрин.  

# 745
 Благодаря ви момичета, заведох Васко още сутринта . Но ще се възползвам по-натам от препоръките ви. Човека е с гангрена. А е едва на 4 години, кой знае с какви боклуци се храним, той яде всичко и мляко много обича. В такива моменти ме хваща едни носталгии по качеството на храните от моето детство .

# 746
  • Габрово
Ей, че неприятно.
Мишо пък е с умъртвен кътник /вадиха му нерв на 6 год. Confused/. Вярно млечен зъб, ама все пак. Уж се стремя да го храня здравословно, да не яде сладко прекалено, ама ето на  ooooh!

# 747
здравеите на 12.04 родих бебка днес ни исписаха от болницата наложи се да родя секцио защото беба се била обърнала родихме се 3.300 кг 49см  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 748
Честито  mirelka_123456  да сте живи и здрави и ти и бебка. Много да я слушате и обгрижвате с много обич и грижи, любов и внимание!

# 749
Честита дъщеря нека е на Мама радостта и на татко гордостта smile3541

Общи условия

Активация на акаунт