Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 395
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Привет момичета  wavey
buba76_, наскоро имаше питане за зъболекар и имаше добри мнения за Тумангелова. Може да погледнеш и следващите няколко мнения на страницата  Peace
Честити рожби на zyzi2 и галя76, споделете как са малките сладурчета  Hug
valeria81, лека и безпроблемна втора бременност  Heart Eyes

newsm18 Вчера моето пораснало момче навърши три годинки, да ми е здрав и много весел   ura

А днес искам да честитя на Linofrina - честит юбилей, бъди здрава, щастлива и много обичана майка и жена  smile3525

Малко снимки от нас Нашите деца - лято 2010 г.
Който иска може да обогати албумчето, като покаже своя/ своите  сладур/ сладури  Sunglasses

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 12:35 от ledenata

# 436
Ама разбирасе Linofrina, честито много обичана и щастлива да си    newsm51

ledenata, благодаря така и не съм видяла че сте обсъждали по рано този въпрос  Hug и най вече

честито на твоето пораснало момче да е много здраво и весели игри от сърце smile3525

сложих и от нас две снимчици  Wink, ledenata много е сладък Валери Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 14:18 от buba76_

# 437
ledenata честит рожденник да ти е жив и здрав и много щастливо детство  ura
бебчо е добре за сега е много кротък,дано да е така и за напред smile3504

Linofrina - честит юбилей  bouquet  bouquet  bouquet

# 438
Ledenata  честит рожденник  да ти е жив и здрав.Много усмивки и безгрижно детство.    ura                                                                    Linofrina  честит юбилей живи и здрави.  bouquet  bouquet  bouquet                                                                                                                       Бебето засега е спокойно  яде,спи от време на  време и поплаква.Вече взе да се кокори и усмихва много е сладка.Ledena  благодаря за пожеланията Hug

# 439
Жани, да ти е жив и здрав Вальо и много да ви радва! bdbaloni

# 440
Момичета, благодаря за хубавите пожелания - да ви се връща  Hug   bouquet
irka_7Heart Eyes  Как сте, как е Марти?

# 441
Честит празник на всички със специялен повод   bouquet  bouquet  bouquet . Бъдете живи и здрави, много обичани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .
Малко снимки от  Градище  Wink http://www.facebook.com/album.php?aid=27442&id=1000000756976 … &l=75abe83119

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 22:13 от kallii

# 442
Здравейте!
Искам да изкажа много специални благодарности на организаторките и водещите на Кърмаческата среща миналата събота! Бяхте страхотни newsm74 !!! Всичко беше направено с голям професионализъм и внимание! Сигурна съм, че срещата за всички е била полезна и много интересна  Peace! БРАВО  thumbsup Hug !!!
И още едно голямо браво - на фотографката на този важен кърмачески форум на открито - Рали  photo, която се постара да увековечи събитието с хубави, разнообразни и интересни снимки  Heart Eyes!
Хубав ден от мен на всички   bouquet

# 443
Нещо полезно за кърмещите мами и най-важното безплатно и на една ръка разстояние.
http://lalechebg.com/2010/07/webinaraugust/

П.П. Снимки от Градище
http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=817748064#!/album.php?aid=16751&id=102727909763465&ref=mf

и още малко

http://picasaweb.google.bg/pashankov/2010_PIKNIK#

# 444
Браво за хубавата организация и репортаж newsm10 и прекрасните снимки от Градище smile3509.
За съжаление неможахме да присъстваме на пикника, понеже си лепнахме от летния вирус.

# 445
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ledenata  честит рожденник  да ти е жив и здрав.Много усмивки и безгрижно детство.    ura                                                                    Linofrina  честит юбилей живи и здрави.  bouquet  bouquet  bouquet                                                                                                                       Бебето засега е спокойно  яде,спи от време на  време и поплаква.Вече взе да се кокори и усмихва много е сладка.Ledena  благодаря за пожеланията Hug
[/quote

Зори, моля те изчисти си личните съобщения, защото не мога да ти отговоря.
Дано видиш това и ми пишеш как си?

Благодаря за милите думи за Градище!

# 446
Здравейте, знаете ли някой чакръкчия в областта?
Знам за д-р Чергиланов от В. Търново, но не му намирам отникъде телефона, а незнам дали работи през почивните дни.
Ако имате негови координати или на някой друг в околността ще съм много благодарна да ми пишете.
Спешно ми е!
Благодаря  Hug Hug Hug

# 447
Страхотни снимки,браво!Личи си че сте изкарали много хубаво Simple SmileНие отсъствахме защото Давид беше с ангина и ларингит,уж не е заразно,но знае ли човек.А и никоя майка не обича болни и кашлящи деца да обикалят около нейното.

# 448
Днес ставаме на  два месеца.Почерпете се:                                                                                                                                                                                                 

# 449
момичета кажете ми моля ви името, или координати на заведението, което се намира в Горния край на Етъра. В долния имаше един хотел, а на горния вход има заведение в което обядвахме и забравихме слънчевите очила на дъщеря ни. искам да се обадя да попитам дали са ги намери ли и пазят ли ги.

Общи условия

Активация на акаунт