Отговори
# 105
Онда заради безжичния нет ли Laughing Много гадно заведение е Rolling Eyes

# 106
E.L честит рожден ден на патерица! Бъди здрава, щастлива с новата бременност и мнооооооооого радостни дни у дома! Hug

# 107
  • Sofia
Да ви кажа, че поръчката на храни от Англия пристигна без проблем. Поръчах главно пюрета, памперси, мокри кърпички, прах за пране и органик храни. Доволна съм. Памперсите още не съм пробвала де.

# 108
ЕЛ, честит рожден ден на патерица! Да си много здрава и щастлива!

НБМ, каква храна си поръчала?

Музиката в Рапунзел е ужасно забавна. Вчера вечерта Николета ни приканваше  да играем на 'балона се надува'  Laughing

Снощи ходих в Камино с колегите. Много приятно. Но тръгнах към 1 и нещо, че Николета не пита в колко съм легнала, за да си промени режима. Сутринта, аз давах наряд до като Пепи спи, а уж трябваше да е обратното. Tired

# 109
  • Sofia
НБМ, каква храна си поръчала?

Оттук: http://www.sainsburys.co.uk/groceries/

Поръчах пюрета Хип, бяха на промоция по 0.50 паунда, също органик десертни блокчета, Дени направо полудя по тия с малина. Взех си и течния Ариел био, отказах се от тукашния Ариел, според мен няма нищо общо с продавания в други държави, че даже и в Гърция. Памперси и кърпички и разник органик спагети и прочее.

# 110
Забравих да се похваля, имам цикъл, много му се зарадвах. Значи не съм в критическата Grinning
Кърмим се и ние.
И пак да се похваля, ама тихичко, Мартина вече не пие мляко нощем, и долу горе прояде през деня.
И разбрах какво е дип- дип- Дипси от телетъбисите. Grinning
Балона се надува го правят на танците, и вкъщи постоянно го правим.

# 111
  • Sofia
Вчера не можах да се класирам за срещата Confused
Но за Онда съм ЗА, Дуци, какво не му харесваш? newsm78
Харесвам кафетерийки, където мога да пия американско кафе, че друго не мога да пия, много ми е силно.

# 112
Дени още ли яде пюрета? Или ти взимаш от менютата за по-големи вече, нещо инцидентно ако ви се наложи?

Онда не е мой тип просто. Кафе не пия, десертчетата им поизсъхнали на високи цени, просто един "кофи шоп".

Анна много трудно започна да заспива, какво е това нещо не знам. По един час си лежи, слагам я в 10 вечер, тя до 11 още бърбори. На обяд спи малко... Дали излизането й е недостатъчно Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 12:08 от Дуци

# 113
  • Sofia
Дуци, може да е превъзбудена от емоции.
Взимам плодови десертчета за следобяд, че Дени яде следобедна закуска по 2-3 пъти. Мюсли с плодове, оризов пудинг и такива работи. Също и разни десертни блокчета за в колата. За основно съм взела само 2-3 варианта лазаня и спагети болонезе, той Дени вече почти не яде пюрета, това е за краен случай. Само риба взимам на пюрета, че хич не мога да намеря подходяща риба за готвене Rolling Eyes

# 114
Вчера изкарахме супер, както винаги Simple Smile! Аз съм "за"  още една среща другия уикенд, както и за превръщане на съботните срещи в традиция. Много ми е приятно, че се виждам с  хора, които ме зареждат с положителна енергия  bouquet Hug Heart Eyes
Ондата ми харесва, както и всички заведения от типа Coffee shop.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 12:05 от rapunzel

# 115
Добре де, на ония ситни маси с канапенца как ще се съберем всички Crossing Arms
Кофи шопове и аз харесвам, но не Онда и не с 15 човека компания Wink
Традиционните срещи ще замрат и ще спрем изобщо да се виждаме, вервайте ми. Така стана и с форумските срещи.

НБМ, може наистина да е превъзбудена, не съм се замисляла Thinking Снощи братовчедката на Пепи спа в нас, заформиха купон тука, Анна беше във вихъра си Crazy

# 116
Дойде ни поръчката от некст и сме готови за лятото  Peace, нищо че навън е такъв студ  Confused.Нямам търпение да се стопли,за да си обличаме новите дрешки, но най-много се кефя на банския с очилата
http://www.facebook.com/album.php?aid=22915&id=1637162894&l=af4452ac6f

# 117
Хахха, Дочкова, имаме и ние бански от некст, но нашия е с ябълката:
......................................
 Mr. Green
И още два чифта сандали(едното е джапанки всъщност) и други парцалки.
За момчета няма нищо почти Crossing Arms

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 12:09 от Дуци

# 118
дочкова,страхотни сте Hug
Ние днес си направихме снежен човек Simple Smile Eтo:

http://prikachi.com/files/1346322l.jpg

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 16:10 от *angel81*

# 119
АААА , Дуци от теб такива снимки - не  Naughty С модела моля  Flutter
И наистина за момчета е доста ограничен избора  Rolling Eyes
Яд ме е , че не и поръчах от сандалките, но си мисля рано е още, незнам дали ще улуча размера , но на другата поръчка със сигурност ще се обзаведем и ние с такива  Mr. Green
Лелеееееее, ангел81, колко сняг има при вас  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт