Отговори
# 120
А, вдъхнових се и аз за басейн с малката покрай Анна. Но трябва да изчакам на тати кракът да се оправи, че е със скъсани връзки на глезена от една седмица.
От некст съм си заплюла много неща, но поръчах само няколко, за да реша кой ни е размера, оня ден дойдоха. Ами 3-4 г са й леко широки,но до лятото ще станат , само дето са дълги. Сега ще поръчам и нещо размер 2-3. А рокличката с ябълката ми е любима, но точно за нея не мога да преценя модела широк ли е и от кой размер да поръчам.Дуци, помагай. И материята каква е?
И дайте още снимки, много обичам да гледам парцалки?

# 121
На Катето й се измести режима. Сутрин едвам я вдигам в 9, след обяд спи 2-3 часа и после вече я слагам към 9,30 и заспиа след 10. Не ме кефи.

dochkova2881, *angel81*, чудесни снимк и деца  Grinning

Вчера ми беше Бг Мама ден  Simple Smile И на музика за бебета и на мамешката среща изкарах супер  Hug
"За" съм за среща, където мнозинството реши. Събота следобед ми е удобно много.

Също вчера се сучи чудо невиждано  Crazy Докато обезкостявах пиле за супа, Катето забеля и заиска "месо"  Shocked  Laughing А после даже и супата удобри, че и днес яде от нея  newsm44

Нямам никакво намерение да й купувам бански костюм. Евала за ентусиазма  Simple Smile

EЛ, Честит Рожден Ден на патерици   bouquet Само хубави неща да ти се случват  Hug

# 122
Роклята е хавлиена, аз взимам размер 1.5-2 години Crazy Ти с тези 3-4 ме смая.
Дочкова, обективът ми е на ремонт, с другия - толкова Laughing
..........................

Ангелче, много ви е хубав снежният човек Simple Smile Каква опашка сте му сложили Mr. Green
Ще си намалиш ли малко снимката?

Гнид, защо няма да й купуваш бански?

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 12:12 от Дуци

# 123
Страхотни неща, Дуцка.
Роклята и аз си я представях хавлиена. В момента носи 1.5 -2г, но и омаляват, та за това за лятото съм в голяма чуденка, но според дрехите преценявам, например взех и три четвърти дънки голям размер, седят й като дълги, но на ширина са добре.

# 124
Благодаря на всички за честитките   bouquet
Ще ме уморите с тия бански  hahaha Тук още сняг има неразтопен вие за лятото се стягате.

# 125
  • София
Страхотни джвъчки сте си купили за госпоиците  Simple Smile И аз обичам такива работи, а за момиченца има страхотни неща наистина.

Дуци, къде го този спокоен басейн без хора, специално за вас Simple Smile

# 126
ЕЛ, честит рожден ден   bouquet

Катче, кога стана 5-ти месец  Rolling Eyes отстрани минава много бързо  Simple Smile

Не ви ли е страх да купувате дрешки предварително? Моето расте като гъба и не смея. Вчера в Ecco гледах страхотни чепички за пролетта и с 50% намаление си е направо далавера, обаче не посмях да ги взема  Tired

С нещо да ви подкупя да направим в събота среща в Онда с/у Военния клуб  Twisted Evil така ще мога и аз да дойда, докато малкия спи  Flutter

Днес измръзнахме навън  Crazy

# 127
Да, хайде в събота в Онда, срещу Руската църква(Военния клуб). Има ли смисъл да правя тема?
Какво ще кажете за 13-14ч?

# 128
Много са ви сладки дрешките, аз гледам да не отварям много Некст, че като почна не мога да се спра. Ще чакам поне пролетта преди да поръчвам сигурно.
Иначе имам с какво да се похвалим. Спокойната, чистеща и неправещи бели Лили е с лепена глава Tired От около седмица откри, че може да се катери навсякъде и в резултат на това падна и си удари главата в ръба на масата. Най-тъпото е, че стана точно пред мен, аз седях на дивана, а тя се опитваше да се прехвърли от него на фотьойла. Имаше рана, та я водихме да я видят, залепиха я. Иначе е добре за щастие, нищо друго й няма.

# 129
  • София
Ауууууууууу, Дуци с тези дрешки ме разби  Crazy и аз съм се загледала по бански и джапанки, но в Ла редут и Спорт Директ зяпам....съвсем забравих за Некст  Hug  мерси.
А за Пепи взела ли си бански, че на мен там ми е мъката Sad

А пък и ще сме на сватби лятото Rolling Eyes За сега една покана имаме, но още  3 двойки се канят  ooooh! на Магито поръчах едно туту при Бухти, ама Денииииииииииии  Tired

П.п. ооо, Бухти  Blush
оуууу , какви ги разказваш, а аз те занимавам с глупости  ooooh!
А  това ми е кошмар на последък....Магдалена се катери на всякъде  Twisted Evil Уж е обезопасено , ама се обърна, тя се качилана дръжката на дивана и вика доволно Мамоооооооооооооо Shocked ooooh!

# 130
Хихихи, и ние правихме снежен човек днес, но беше доста по-малък Simple Smile

Дуци, Некст през къде поръчваш?

НБМ, колко ти е доставката до БГ? Сейнсбъри са си скъпички по принцип. Теско е по-евтин  Peace

# 131
Моето детенце е с ларингит и му даваме Аугментин Cry
Текат сополи и покашля също.Добре го и ваксинирахме в петъка-всичко му дойде наведнъж сега,а нищо му нямаше на детето преди това.И мен ме боли гърло и глава-тя повече от безсъние.

Много хубави дрешки за момичета-и по интернета и по магазините така.
А за момченцата почти нищо Crossing Arms

# 132
Да, хайде в събота в Онда, срещу Руската църква(Военния клуб). Има ли смисъл да правя тема?
Какво ще кажете за 13-14ч?

Party Аз съм за  Laughing

Ако искате може да намина  да запазя места  Rolling Eyes

# 133
  • Sofia
Амес, дано бързо се оправите Hug

Джоли, доставката е 1 паунд/кг. Аз си поръчвам само изгодни неща на промоция, така че и с доставката ми дойдоха добре. Ще прегледам и Теско да видя как е, аз обаче от Англия си помня, че Сейнсбърито по-ми хареса. Както тук нещо не мога да си харесам храни в МЕТРО, затова пък Била ми е много на сърце.

Много хубави дрешки, ще поогледам и аз Некст-а, макар че баба му донесе разни дрехи оттам като ходи.

Още не съм решила къде да празнувам РД. Иска ми се да отидем на спа за 2-3 дни. Кои бяха препоръчаните хотели? Помня че някой препоръчваше нещо във Велинград и Баня също newsm78

# 134
върнах се. Бяхме 200 човека от цялата страна, в хотел забравих му името, до правешкото езеро. Не ви го препоръчвам! Crossing ArmsПристигнахме към 12, настаниха ни чак след 15 часа, кибичихме във фоайето с палтата и торбите, изпуснахме началото на лекциите, абе... Mr. Green Организация! И храната не ми хареса. Спах лошо, топло ми беше, бях пийнала 2 чашки винце в повечко, въртях се, въртях се, а за капак се надигнах и по навик в 6,30 сутринта! Чувствам се сякаш съм карала нощно дежурство. Няма угодия, нали? Laughing
Познати лица, а станали много стари, и аз в т.ч.Познавам някои от тия хора от 15 години....По-млади от мен имаше само няколко човека, и то повечето от тях от фирмата организатор... Неотрадно.
Добре ли си изкарахте?

Общи условия

Активация на акаунт