Отговори
# 135
много хубави дрешки,направо ме заразихте  Crazy
Колко ви излиза доставката newsm78
Ох много ми харесаха джапанките Grinning

# 136
Ауу, това доброто Лили какви ги вършело. Добре, че сте се разминали само с това. Мартина няколко пъти пада от високо, но винаги я хващам във въздуха за дрехите, или за някой крак, да чукам на дърво де. Само си остава с уплахата.
Амес, стискам палци да се оправяте бързо.
много хубави дрешки,направо ме заразихте  Crazy
Колко ви излиза доставката newsm78
Ох много ми харесаха джапанките Grinning
7% върху сумата на поръчката плюс лира и нещо на кг

# 137
Аз поръчвам от риминикидс. Цени не помня, не ме питайте Crazy
Кети, Пепи има 4 чифта бански, купувани от Ларедут, него не го мисля за това поне Laughing

Това за Онда нарочно го направихте, защото не съм ви симпатична от както предложих Марайа и за това няма да ви се натрапвам и да идвам Crossing Arms

Лили лепена, Ясмин на Майра и нея я лепиха, какво правят тези деца Rolling Eyes
Анна се опитва да прескочи кошарата, дано не ги последва в лепенето. Но е кошара от плат и няма как да смъкна нивото, освен нещо много меко да сложа на пода?!

# 138
леле хора ако знаете каква зима е тука, от вчера не е спирало да вали, днес два пъти бутах колата, добре че съм си якичка и какво да ви кажа, непочистено, на международното асфалта не се вижда даже  #Cussing out нито един снегорин не видяхме, нали е неделя  #2gunfire
Честит рожден ден на ЕЛ на патерица, какво да ти пожелая от здраве да се не отървеш   bouquet
много сладки дрешки  Heart Eyes  и наистина че за момиченца има по-голям избор  Naughty
Мати като се качи на спалнята умира да се разхожда прав, а аз настръхвам  ooooh!

# 139
  • София
Привет от мен, изпуснах вчера срещата, а до нас сте се събирали!
Късно прочетох, много ме е яд!
Аз съм за съботни срещи всяка седмица, все ще успея да се включа в някоя. За другата седмица сигурно няма да има кой да поеме Маги, но след това съм на линия Peace

Shada, от миналата седмица съм в петия месец:) И на мен този път страшно бързо ми минава времето. Покрай Маги направо не усещам как летят седмиците!

Магито също отскоро непрекъснато се катери по най-различни места. И е много бърза! На няколко пъти успях да я хвана във въздуха докато падаше, да видим докога ще имам този късмет!

Днес се разходихме в Западния парк с братовчеда и Ники, возиха се на шейна, правихме снежен човек. Ето снимките -  ЦЪК .

# 140
А аз във вторник влизам в 5ия месец Simple Smile

ЕЛ, честит рожден ден!   bouquet
Симпатюхче, браво за взетия изпит от 1вия път!  Grinning

Нещо не мога да се организирам добре за форумските срещи, вчера кумата ни дойде на гости, а не се бяхме виждали от Нова година и не можах да дойда. Днес ходихме на ски пак. Малко гадно се изплющях на влека, че много лошо придърпва на едно място, ама нали съм куче марка, добре съм  Sunglasses Имаше много бръмбазъци на пистата и около нея, включително едно момиченце на година и 10 и едно момченце на година и 3 месеца. Бяха ги качили на въздух просто, без да карат. А на мъжа ми един приятел е почти ски учител, много е добър и е карал курсовете за учители и предложи другия път да вземем Никола и той да го поучи малко за час-два Simple Smile Та дори и да решим да не го качваме на ски, мисля другия път да го вземем с нас, да подиша малко и да се повози на шейната.

# 141
Миленче, голяма смелчага си Grinning. Аз не се престраших да се кача на ски, докато бях бременна Simple Smile.
Дайте, наистина да се организираме за съботата в Онда. Да направя ли тема или няма смисъл?
Момичета, да кажа и тук, за тези, които не знаят : Започнах да правя Музика за бебета. Който се интересува, нека ми пише на лични Simple Smile

# 142
Злати, ние се гласим да дойдем днес, въпреки "неблагоприятните атмосферни условия" Simple Smile Никола много обича да му свириш на пианото. Аз и у дома имам пиано и го отворих онзи ден, да си дрънка, той страшно се изкефи.

Колкото до бременността и карането на ски, ами не знам...при мен с втората бременност ми е много по-спокойно, вече знаеш, че можеш да износиш и да родиш здраво бебе и не се шашкаш толкова. Естествено, има безброй случаи на по-тежка и проблемна втора бременност, но при мен не е така, за радост. Освен това вярвам, че при здрава майка и нискорискова бременност движението е ключов фактор за лесно раждане и здраво бебе Simple Smile

# 143
  • Бургас
Добро утро момичета,

Тук времето е просто кошмарно,не ви блазя в Сф как е...

Злати, много ми се идвааааа Crossing Arms
Ани е толкова музикална,постоянно танцува и се кълчи и мн ме е яд,че тук няма такива събития...

Дуци,дрешките са УНиКални- обачеее нашият крак изглежда е доста по-голям- поръчах на Ани адидаски от редута номер 24- сега апреските са й 23, а другите и ботуши 22.. за лятото ги смятах,че ако поръчвам ще е 22-23 сандали,маратонки 24 Laughing  За размери поръчвам 86 от редута,а от други марки за 2 годинки и са й точно...но си мисля,че лятото пак ще е тези размери,защото са й малко дълги панталони за 2 годинки.

На некст дрешките винаги са били много оригинални,няма спор...по-скъпички са,но като цяло са много красиви модели,а и за по-големи има.. Ризката е много красива за Пепи- лен ли е или так ми се вижда само?

Евридика, евала за ските...наистина движението е много полезно,но само ако не те е страх от самите ски:) Аз и без да съм бременна ме е страх  Laughing

# 144
привет от българския Сибир, тук изобщо не е спирало да вали, и никой не почиства  #Cussing out хората не могат да стигнат до работа...мъжа ми каза че едва са стигнали, а ако не почистят може и да не се прибере  Tired
момичета ударете по едно рамо  Praynig големия ми племенник днес ще го оперират за амнайсти път (бубчето) дано да е успешна най-накрая тази операция  Praynig

# 145
Маякуб, стискам палци за операцията, дано мине леко и безпроблемно! Praynig
ЕЛ, честит рожден ден на патерици!   bouquet
Срещата беше страхотна, дано успея да идвам и на другите срещи! Peace
Дрешките за бебоците ви са много сладки Heart Eyes, чак завиждам, че имате момичета!
Злати, ние сигурно ще дойдем в събота, ще ти пиша на лични като се разберем с мъжа ми.

# 146
Маякуб, успех на детето! А какво е бубчето? Чурата ли? и какво й оперират толкова често? Confused

# 147
  • София
Ames  Hug, бързо оздравяване.

Маякуб, дано всичко да бъде наред с операцията на племенника ти!

# 148
Мацки, дайте да не е в Ондата. Да измислим някое друго местенце, което да е приятно на всички Hug.
Последното мнение влетях  и   го написах без да прочета по-горните мнения..така, че давайте идейки Simple Smile

# 149
Амес, бързо оздравяване на малкия Бора и от мен  Hug

Бухти, представям си как си се стреснала. Добре, че е бил малкия дявол.

Мая  fingerscrossed

Дуци, не мисля, че й трябва бански. С пясък ще се цапа така или иначе. Освен естетическа функция, друга не виждам за толкова малко дете. Важното е да е намазана със слъцезащитен крем, останалото са опции  Simple Smile

Тия дни е особено крива, зъби ли са, какво  ooooh!

Вчера направих меките сладки на Шада   bouquet Е, ядем си ги с баща й. Отказва да закусва и се събуди в 7, при положение, че е заспала към 10. На какво прилича това  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт