Отговори
# 150
Дени - диагнозата е скъсена уретра, досега все в Пирогов ги правеха операциите - и все неуспешни, сега е в Токуда - а дано е за последно  Praynig Praynig Praynig

# 151
Мая, стискам палци! Hug

# 152
С молба за помощ, който може и има желание, колкото и да е.
Познавам детенцето и благодарение на акцията преди 4 години, която правихме то може да вижда сега Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464174.0

# 153
някой получил ли си е майчинството за януари? Rolling Eyes

# 154
А пък ние какви конструктивни разговори си водим  Mr. Green

отиваме за ясмин, тръгвам да свалям ноеми от колата, тя си държи колана ..
Аз: хайде ноеми, да влезем за Ясмин
Тя:  Ъ-ъ
Аз:Тук ли ще стоиш?
Тя:  ъ-ъ
Аз: Ще дойдеш ли с мен?
Тя: ъ-ъ

Joy

# 155
  • Sofia
Остарях. Черпя.

# 156
Мая, не съм получавала януарското майчинство.
Майра, голяма комуникация водите Laughing.
NBM, честит празник! Много късмет, здраве и любов ти желая!

ОФЕРТА за мамешка среща на кафе и торта  в събота:
http://www.capital.bg/show.php?storyid=762803  Вила Росиче, на Неофит Рилски 26. Това е пряка на Витошка.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 19:22 от rapunzel

# 157
НБМ, честит рожден ден!!! Много здраве, щастие, късмет и любов ти желаем!

Мая, стискам палци всичко да мине добре  Praynig

Амес, бързо оздравяване  Hug

Бухти  Hug Представям си как се чувстваш, защото и Михаил се удря най-жестоко, когато съм на 2 см от него. Как го прави не знам  Rolling Eyes Голямо гуш и за Лили  Hug Hug Hug

# 158
НБМ, честит рожден ден! Остани си такава - борбена, смела и позитивна  Wink Обичам тА  Mr. Green

Мая, стискам  Praynig

Амес, скорошно оздравяване Praynig

Бобо става с кокошките. Днес не искаше да ходи по снега, а да лази и да се премята  #Crazy Хапна и снежец  hahaha

Да питам, какви са реакциите на децата ви като ви виждат голи  Thinking

# 159
  • Sofia
Шада, дърпа ми зърната. Силно, колкото може. А толкоз го храниха, никаква благодарност Confused

# 160
Честит рожден ден, Лени! Много щастие, здраве и професионални успехи!

Маякъб, стискам палци!

Тити я мисля от няколко дни. Наистина ли се отказа да пише тук?

Днес едвам излязах от улицата поради снега. Надявам се утре да е по-проходимо.

Шада, на Николета не й прави впечатление. Впечатлява се на баща си, понеже той също я къпе под душа. Четах преди доста по темата. Важно е детето да прави разлика, за да не се срамува, но всичко трябва да е с мярка разбира се. Беше много смешно на плажа миналото лято. Бяхме с едно момченце на възрастна на Ния. Тя не беше виждала голи момченца преди и с такова любопитство се присегна да пипа пишката на момченцето. Пепи голям срам го хвана, а аз умрях от смях. Аз като съм гола пък сочи себе си и казва 'муна' и сочи мен. Намира общите прилики Simple Smile

# 161
NBM , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Много здраве и късмет !

Ние май пак ще се разболяваме , днес е кашляла малко , дадох витамин с и стодал , направих и чай от лайка , дано ни се размине  Praynig
Тук времето е ужасно , цяла нощ валя дъжд , после го обърна на сняг и поледицата е невероятна  Sad. И всички хотели покрай морето са наводнени  Sick

# 162

НБМ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗАПАЗИ ОПТИМИЗМА НА ВОДОЛЕЯ, БЪДИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА МАЙКА  И УСПЯЛА ЖЕНА!

Шада,
Сами ме погледна и нали е на ръст колкото краката ми и ме загледа там и протегна ръчичка да пипне. Wink А Момо скоро ми каза, че гърдите ми били хлътнали. Ами по тая телевизия само силиконови дават, децата няма как да си изградят вкуса към бюста Mr. Green

# 163
Честит рожден ден, Лена!   bouquet Бъди здрава и удовлетворена!

Мая, дано този път всичко мине успешно и да не се подлага детето повече на интервенции!
Злати, във Вила Росиче не се пуши, ако има пушещи мами... ХУбаво е там, но леко миниатюрно такова едно... Simple Smile

# 164
  • София
Честит празник NBM,много щастие и здраве ти пожелавам  bouquet
Мая и аз ви стискам палци Praynig
Вила Росиче е много хубава,но наистина не се пуши...иначе е страхотно и много вкусно Peace.Аз няма да мога да присъствам,та по този повод да ви питам,някой може ли да ми услужи с бебефон за 3 дни(събота,неделя и понеделник)ще ходим на Добринище,стаята е на 2-рия етаж,а кръчмата на 1-вия Thinking
мислим някакви варианти със скайпа,но ако интернета се разбяга ще го закъсаме Tired

Общи условия

Активация на акаунт