Отговори
# 165
Аз няма да идвам на срещата така или иначе, не си сменяйте Ондата заради мен Peace

# 166
  • София
NBM, честит рожден ден !   bouquet Да си жива и здрава и много щастлива !

# 167
На мен нищо няма да ми стане ако не пуша  Laughing Похвалих ли се, че ги спирам  Rolling Eyes тъкмо ги почна и ги спра  hahaha

Питам за голотата, защото от няколко дни Бобо страшно много се впечатлява от телата ни  Crazy Никога не сме се крили от него. Обаче ако не се пазим или ще ми дърпа зърната или ще дръпне пацата на баща си, докато му подава гащите  Joy Знам , че е период и ще отмине.  Интересно ми  беше, дали и при вас е така. Иначе прави разлика, както каза Джоли  Wink

Днес си купих тест за бременност, че ми закъсня 7 дни и ... ми дойде. Никога не ме е било страх толкова много  #Crazy

НБМ, кажи му, че пари си давала за тая прелест  Wink

Дуци, ти да не се разсърди  Rolling Eyes

# 168
NBM, Честит Рожден Ден!  bouquet Пожелавам ти да остаряваш все така щастлива  Hug

Мая, аз не съм го получила.

И Катето иска да ме щипе като ме види гола, направо се настървява и едвам я удържам.

Тити е добре. Скоро ще си идват, но за кратко. Ясен е загладил косъм, като гледам снимките в фейсбук.

Кали, писах ти на лични.

Днес правих гювеч. Катего не само го одобри, но се храни сама с вилица  Grinning

# 169
  • София
NBM, честит рожден ден! Много любов, щастие и жизнена сила да блика от теб!

Браво на Катето Simple Smile Дано трайно е прояла Simple Smile

Много хубави снимки показахте, мами  Heart Eyes
Дуци, да не си се почувствала засегната  Rolling Eyes
Срещи всяка седмица ми се струват твърде начесто. Т.е. не че имам нещо против, но ако са всяка седмица, ще пропускам събирания, което ще рече, че ще се разминавам с някои от вас. Веднъж месечно ми се струва добре. Рапунцел, чудно местенце си намерила, не бях чувала за него досега.

Мая, ще стискам и аз палци за детенцето!
Кали, радвам се много за добрите резултати!

За голотата - Дари ме вижда гола от време на време и го приемаме съвсем нормално, разбира се. (Докато я кърмя, не я оставям да си играе със зърното на другата гърда, впрочем.) Татко си вижда по бельо, само 1-2 пъти го е виждала чисто гол в банята и не й е правило впечатление.
Днес много хубава разходка направихме, с шейна, разбира се - иначе нямаше да е хубава за мен, ако бяхме с количката в този сняг hahaha

# 170
НБМ, честит празник , бъди желана, бъди обичана и много много влюбена.

Мая, стискам палци.

Днес времето беше ужасно, мъжа ми не ме пусна да тръгна с колата. Закара ме и после си ме прибра  Wink. Оставихме Йоана да спи при свекърва ми, за да не я разнасяме в този сняг.

За голотата - като види някой да се съблича и констатира "Мама, голааа, даа ...къпи"

# 171
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НБМ  

Мноооооооооооооооого обич и усмивки на лицата, много сили и креативност в работата и да направите с мъжа ти една малка Магдалена  тази година  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172
  • София
Сега на друг пост да се разпиша  Wink
И при нас голяма зима, ей  Whistling На мен ми е гооот обаче. Мъжа ми ентусиазирано реши да закара Дени на детска и 30 мин. чисти сняг в 8ч ......луда работа. И естественно не можа да прибере колата, че принас е баире гранде  Mr. Green Следобях ходихме всички да го вземем пеша и поне се поразходихме .

Голотата при нас е голям кеф Laughing Маги като види някой гол и е убдена, че ще се къпе  Joy ако някой влезне без нея в банята и тропа по вратата и вика  hahaha Като види батко си и го гони да го хване за пишката, на мен още ми казва Ам-ам  Shocked как още се сеща не знам  newsm78
Като се прибрахме от родилното и Дени я ведя гола и беше потресен и сто пъти пита "Къде и е пишката"  Joy Joy Joy

dochkova2881 Как са наводнени хотелите  Shocked От морето или от дъжда  Shocked Егати горките хора  Rolling Eyes

# 173
Добро утро Simple Smile От снощи Ния казва много ясно 'гола'  Laughing Баш по нашата тема е Simple Smile Като й кажа - хайде да се събличаш, за да се къпеш и тя се ококорва и казва 'Гола?'.

# 174
  • София
И Маги отскоро е на тази вълна Laughing Като започна да се преобличам и тя веднага тича при баща си и му казва "Мамаа, гола".
Много е смешна.
Моят племенник пък отскоро каквото и да го попиташ отговаря Да. Вчера отиде за първи път на ясла. На обяд майка му го взима и се засича с друга майка, което взима детето си. Момиченцето изобщо не говори. Докато я обличат размахала юмруче към главата си. Майката пита "Биха ли те", детето мълчи. Тя се обръща към племенника ми и пита него. Той отговаря с дежурното "Даа". Детето размахва юмруче към него. На въпроса "Ти ли я би", той пак отговаря "Даа" с най-сериозния си тон Joy

NBM, честит рожден ден и от мен! Все така позитивна и организирана делова дама и мама да бъдеш  bouquet

# 175
Добро утро Simple Smile От снощи Ния казва много ясно 'гола'  Laughing Баш по нашата тема е Simple Smile Като й кажа - хайде да се събличаш, за да се къпеш и тя се ококорва и казва 'Гола?'.
Joy Joy Joy

Дуци, защо няма да идваш? Ами бой?  bash

Все ми е тая къде ще е срещата и дали ще сме 2 или 20. Важното е да ни е забавно. Аз не гледам на тези събирания като на "форумски" срещи, а като на срещи с приятелки. На приятелките трябват ли им специални поводи, за да изпият едно кафе заедно? Не съм искала никой да се чувства задължен да идва. Просто не знам дали всички успяват да четат чата в скайпа и затова писах тук.

НБМ, Честит рожден ден! Не съм те виждала от сто години, тъй че остаряла - неостаряла, няма как да знам.  hahaha 

# 176
Честит Рожден ден НБМ!

# 177
Дони, Дуци ако  не дойде, да знаеш, че и аз се включвам в тупаника. Simple Smile

# 178
  • Sofia
Както знаете на двата ми телефона им се случи нещастие и в резултат си загубих доста номера.
От снощи съм с нов телефон за две карти Laughing Моля който се сети да ми пусне едно ЛС с номера си да възстановя базата данни. Wink

# 179
NBM, чесит рожден ден (на патерица)! Да си много обичана, щастлива и все така красива!

Емо пък изобщо не се впечатлява като ми види гола.
Злати, сладкарничката ми хареса! Peace

Общи условия

Активация на акаунт