Отговори
# 180
Мацки, Вила Росиче е малка, но тук пише, че вътрешния салон събира 30 души. Ще се обадя да видя дали правят резервации.

# 181
НБМ Бъди все така усмихната и щастлива!

# 182
NBM, честит рожден ден ( със закъснение)!  bouquet

# 183
Джули.к, дано  Hug При нея храненето е на периоди, като основно зависи дали и ние ядем същото. Аз затова готвя почти всеки ден напоследък. Преди или купувах/поръчвах готова храна или си карахме на сандвичи  Crazy

НМБ, честит телефон  Simple Smile Като моят ли е?

При нас почна експлоатацията на детския труд  Mr. Green Мързеше ме да стана и й я помолих да ми подаде дистанционното, като й казах къде е. Пък тя взе, че ме разбра  Grinning

# 184
цоп  Mr. Green

NBM, честит рожден ден ! малко на патерици ...ама.... Blush   bouquet

да кажа и аз за голотиите  Grinning .Мики много се въодушевява  когато види част от голо тяло (без знаяение какво точна) и посочва с пръстче и пищи и се смее и казва "гол-гол"  много сладък  Heart Eyes
когато го събличаме,  за да го къпем казва "къпки"

да ви питам сега нещо друго - Мики си суче пръста- други с такива проблеми има ли и как да го отуча ??
да обясня накратко- никога не е ползвал биберон. пръстчето го суче когато му дадем кучето с което спи (хваща кучешкото ухо лапа си пръста и е най-щастливия). гледаме да даваме кучето само когато е време за спане, но сега с това зъбоникнене  много често си го търси и плаче за него  Rolling Eyes. Не заспива без кучето  Confused

Гледам че са почнали да му се изкривяват зъбките,а и палеца му е с постоянна раничка и не може да заздравее... Tired

# 185
Юцка, добре дошла в отбора  Tired
Аз бях толкова обнадеждена, защото имаше един период, когато почти не си лапаше пръстите, но сега пак е нещо ужасно  ooooh! Пръста му е постоянно подут от смукане(при нас средния  Crazy)
Има една темичка, ако искаш надникни за съвети http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415232.0

Снощи след банята, питам Михаил: Какво ще облечем сега на Мишо?
А той: пижа-пижа
Щях да падна от коня/леглото  Mr. Green от смях
Не съм го учила точно пък пижама да казва, но винаги като правим нещо и му обяснявам какво правим или къде отиваме. И точно вчера през деня си мислех, че само се хабя, но се оказа, че изобщо даже не се хабя  Blush

# 186
Момичета , срещата със съкровищата ли ще бъде или само майките. От колко ч. и кога? Извинявам се , но нямам време да чета - ако може някой да ми пусне инфо.   bouquet

# 187
ТЕМАТА ЗА СЪБОТНАТА СРЕЩА: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=471383.0

# 188
Честит рожден ден на НБМ на патерици! Да си жива и здрава, все така борбена и позитивно настроена! Много успехи в служебно и лично отношение и много щастливи мигове с любимите хора!

# 189
Момичета, голям ужас изживях днес. Почувствах се...остаряваща  Cry Отидах на зъболекар днес, понеже ми се стори, че ми се клати коронката. Никакви други оплаквания нямах. Коронката наистина се е отлепила. Направиха ми снимка и се установи, че зъба е неспасяем. Извадиха го и сега 3 месеца поне трябва да заздравява преди да му се направи имплант или мост. За имплант може да се окаже пък, че не съм подходяща поради ниско разположени синуси. Направо ми се плачеше Sad Не съм имала никога добри зъби, но винаги много съм ги поддържала и се стигна въпреки всичко до вадене.

Мими днес е направила страхотни панделки на Ния. Дойдоха и съседчета за малко да поиграят. Много лесно успях да сготвя, когато има кой да я занимава Simple Smile

# 190
Джоли, аз си счупих зъба дни преди 27-мия ми рожден ден. Чувствах се по същия начин. Хубавото е, че с времето това чувство се изпарява.  Wink
Ако можеш, ела в събота и стани Феята на зъбчето - почерпи се с нещо!  Mr. Green

# 191
Джоли, послушай съвета на Дони Simple Smile

# 192
Юцка, преди два дни си говорих с една моя хористка, която е с брекети. Нямах представа, че могат да са толкова скъпи, но тя ги носи заради дълго смучене на пръста. Та тя ми каза, че сега имало някакви апаратчета, които се слагали и децата не можели да смучат пръсти. Предполагам при стоматолозите трябва да се попита. Дано се откажете лесно.

# 193
Мили момичета,благодаря на всички за подкрепата Hug
Бора е по-добре-само дето кашля лошо и ме е страх да не слезе в дробчетата.
На всичкото отгоре излезе сам от кошарата в хола-така и не разбрахме как е успял,после падна от леглото си-прехвърлил се през решетката и туп го чух тъкмо като минавах в коридора.В последствие мъжът ми махна цялата решетка и не знам тази нощ как ще спи като се върти постоянно.После се спъна -не разбрах как и падна в спалнята и се удари по нослето-дано сме приключили тази серия с падания вече Praynig
Тука вчера бяха големи валежи и бури,а днес все едно нищо не е било и печеше слънце Rolling Eyes

Честит Рожден ден на НБМ!  bouquet
Весело изкарване на събиращите се в събота.

# 194
Амес, дано не му слезне в дробчетата. Ива също има мераци да слиза от кошарата и се замислям, дали и аз да не махна решетката.

Общи условия

Активация на акаунт