Отговори
# 195
Тази вечер съм много нещастна.
Днес като отидохме да си приберем Йоана от баба й, не пожела да си тръгне с нас. Миналта седмица я оставяхме да спи при бабите, заради лошото време, за да не я разнасяме в студа. И тя вече не ме иска. Като ме види ме свързва само с "токито" и от там вече не ме иска. Много ми е мъчно.

# 196
  • София
Маякуб, дано всичко мине успешно  Praynig

Селави, сигурно е много гадно, но децата са такива. Като порастнат и че не ни обичат ще ни казват, но то няма да е истина... Най-мила на света е мама и това всички много добре го знаем. (е, винаги има изключения, но знам, че ти не си от онези "майки") Йоанка сега не е пожелала да тръгне с вас, защото знае, че никъде надалеч няма да идете. Знае, че ще се върнете и че много я обичате, а сега й е било тъй хубаво при баба, че й се искало да поостане още малко...

# 197
  • София
Села Ви  Hug Нали знаеш, че малчовците ни сега много добре се ориентират къде ги глезят повечко, ако баба и дядо са й позволили повече неща и са я забавлявали безспир, не е чудно, че не й се тръгва. Това не значи в никакъв случай, че те е забравила, още по-малко, че не те обича  Heart Eyes

Джоли, много познато  Rolling Eyes Е, не са ми извадили чак зъб, но почти стигнах до коронка и така ми се ревеше, че вече ставам все по-зле със зъбите, ще намаляват и ще нося "чене"  #Crazy Но пък техниката напредва и дано запазим повече зъби и в по-добро състояние на стари години. Млади сме още!

Амес, и ти ли влезе в тази статистика  Crazy То си е неизбежно, де, дано само се разминава леко.

Тъкмо снощи писах как Дарина не се впечатлява от голота. Тази вечер ме видя как си свалям сутиена, дойде и ми дръпна зърното на едната гърда като ластик  ooooh! Маймуна такава.

# 198
Ние бяхме за 2 дена  при майка ми на гости,сега тя и брат ми са при мен.Затвориха пътя и няма как да се приберат.Вече взе лекинко да ми писва  smile3511  Цялото домакинство на мене и от двете налични баби пак аз се занимавам с двете деца!

Честит рожден ден на Лена!  bouquet с голямо закъснение

да покажа  как се помага на тати   hahaha

# 199
Сакси, Джули благодаря.

мамаиви, страшни помощнички си има Simple Smile

# 200
Иве, аз предлагам и ти да се качиш.  Joy Joy Joy
разгледах и другите снимки. Алексчето вече е цяла мадама, а пък Катето е направила такава усмивка до коледната елха, че все едно ти се усмихваш. Много целувки и на трите ви!  newsm51

Села Ви, всичко ще се оправи. Имай предвид, че хормоните ни още бушуват и ситуациите изглеждат твърде емоционално натоварени.  След една-две години мнооооого ще ти се иска да те игнорира така.  Joy

# 201
Джоли, а кво да кажа аз с три моста и една коронка + 3 млечни зъба и 3 извадени  Crazy Никога не съм имала здрави зъби, въпреки грижите. Вчера сутринта се събудих с адски болки, ходих на зъбар и се оказа гангрена под коронката. При мен винаги така става, няма нищо и изведнъж НЕЩО!!! Не съм от хората с лека болка и пломба за капак  Tired

Мамоиви, радвай се, че ще си тръгнат  Wink и не са постоянно при теб  Laughing

# 202
  • София
Чудя се аз защо лекетата от дрехите не излизат и защо като вадя дрехите от пералнята са ледени  Thinking А тя малката ми госпожица врътнала копчето за температурата на "снежинка"  Twisted Evil.................................обаче го открих след 5 пранета поне  ooooh!

# 203
И моите зъби не са цвете. Имам мост от няколко години, който се разклати и падна точно преди сватбата.

Селави, не ги приемай нещата толкова драматично  Hug Аз се радвам, че Катето не плаче за мен, като я оставям при баба й. Няколко пъти даже ми е казвала "тао", като отида да я взема  hahaha А аз я заплашвам, че ще я оставя там за вечни времена и така  Simple Smile

# 204
Чудя се аз защо лекетата от дрехите не излизат и защо като вадя дрехите от пералнята са ледени  Thinking А тя малката ми госпожица врътнала копчето за температурата на "снежинка"  Twisted Evil.................................обаче го открих след 5 пранета поне  ooooh!
Хаха, Петър пък редовно ми обръща пералнята на 90 С, докато пере, или пък ми превърта програмите и ги вадя съвсем мокри, един път беше изключил центрофугата - същата работа. Любимо занимание е също пускането на играчки в отделението за праха, или пък направо в барабана. Въобще много обичан уред е пералнята.
Миналата седмица пък обърнах къщата наопаки да си търся личната карта, понеже я извадих да попълвам едни документи, улисала съм се нещо и Петър я забърсал. След часове ровене и местене на мебели я намерих в чекмеджето с бельото ми  Mr. Green
Новите му номера са "показване на мускули" и "не знам". Като му кажеш "Я покажи мускули", се изпъчва и вдига ръце със свити юмруци,  а като му кажеш "Я кажи "не знам"" и вдига рамене, чак се сгърчва целият hahaha Въобще все по-големи маймуни стават  Heart Eyes

# 205
Да, наистина с всеки ден, стават по-сладки и по-смешни.
От време на време изпирам някоя друга играчка на Ива без да знам Simple Smile. Също така, станала е голяма чистница. Изхвърля “боклуци“ в кофата и само я дебна да не ме “отърве“ от нещо, което ми трябва.

# 206
 Joy И Лора е голяма чистофайница. Като и сменя памперса го хвърлям на земята, тя веднага го взима и го носи в коша с викове "пфуу"; като чистя, само ходи след мен и показва с пръст къде съм пропуснала някое мъхче или косъм; докопа ли някоя салфетка и веднага почва да бърше - абe страшна работа. Дали им е от зодията, или е просто период  newsm78

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 19:25 от E.L.

# 207
 Grinning а пък Мати онази вечер започна да ни носи някакви бутилки, кутии и т.н. и в един момент подскочихме щото нашия отворил шкафа под мивката (на вратата има какачена кофа за боклук) и вади ли вади..... Crazy
аз мисля тези дни сериозно да си купя една мини прахосмукачка като тези за кола дето са, щото не мога всеки ден да пускам, а ми се налага....трохи ли не беше, боклуци.......

# 208
една миастения за мен днес Embarassed bowuu

# 209
една миастения за мен днес Embarassed bowuu
Ъ?  newsm78
НБМ, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава, много обичана, глезена и щастлива! newsm51
Много сладки снимки гледах. Heart Eyes Смях се на Катето как помага на татко си  Laughing и на всичките дивотии дето творят децата.

Общи условия

Активация на акаунт